- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.201
benim erkek arkadaşım da bana aynı şeyi söylüyo
ben seni "senin sevdiğinden" daha çok seviyorum diyo hep
Benimki senin beni ne kadar sevdiğğini biliyorum neden korkayım diyo :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin tespitinde tam yerinde canım, erkek arkadaşım hep, ben seni senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum derdi. Halbuki ben çabuk bağlanırım, yengeç burcuyum aşk ve sevgiye çok aşırı değer veririm belki ondan fazla içim yanar ama o bilmez işte..
Belki de bu huyum sayesinde böyleyiz, onun her istediğini yapsaydım, sıkça kaybetmekten korktuğumu belli etseydim o havalara girecek, umursamamaya başlayacaktı belkide.
Ayy erkeklerin de egosu hiç çekilmez bu arada, ben hayatta benim peşimden koşuyor mantığıyla bakmam ama erkekler şu kız peşimden koşuyor, vayy bee ben neymiş diye kasım kasım kasılırlar.
söz keserkene kullanılıo. işlemeli olması şart değil tabio ne ola kii :44:
Çağırsam mı pişman olurum yoksa çağırmasam mı diye düşündüm durdum kaç aydır.. Ben kararımı çağırmaktan yana kullandım. Babam yanımda olsun istedim kızının mutlu gününde yanında olsun istedim.. Yine yaptı yapacağını.. Şimdi pişmanım.. Onun gibi birini hala silemediğim için pişmanım.. Bu kadar üzülmeme sebep olan adamı hayatımdan çıkarmak istiyorum artık.. Ben mutlu olmak istiyorum sevdiğim adamla.. Babam bunu engelleyecekse 3 4 senede bir gelip sevgilime ahkam kesip herkesin moralini bozacaksa eğer ben onu hayatımda istemiyorum..
Sizinle mutluluğumu paylaşmak isterdim kızlar ama şuan öyle çok mutsuzum ki ve bugün benim doğum günüm.. Sözlüyüm bugün doğum günüm ama mutsuzum.. Peki neden ? Senelerdir bana babalık yapmayan biri yüzünden.. Ben haketmedim bunları.. Kimse haketmedi..
Evet korkmuyo ya korkutayım biraz :) şaka bi yana da korkmuyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim erkek arkadaşım da bana aynı şeyi söylüyo
ben seni "senin sevdiğinden" daha çok seviyorum diyo hep
Nasıl o korkuyu verebilirsin ki?
Ahanda tıkandım işte.
bi süre kendini geri çek diyecegim ama sen yapamazsın gibime geliyor :26:
valla şekerim biz kadınlar zaten genel olarak erkeklerden daha çok sevmeye programlanmışız, ama bunu gösterip görtermemek bizim elimizde işteşuan bir sevgilim yok tabi o ayrı mesele, ama eski nişanlımlayken çok net anladım bunu, arada hep bir mesafe olacak, sanki o kapı hep açıkmış gibi, hata yaptıgında gidebilirmiş gibi, ki adam da hata yapmaktan korksun yoksa tepemize çıkarlar valla
Çağırsam mı pişman olurum yoksa çağırmasam mı diye düşündüm durdum kaç aydır.. Ben kararımı çağırmaktan yana kullandım. Babam yanımda olsun istedim kızının mutlu gününde yanında olsun istedim.. Yine yaptı yapacağını.. Şimdi pişmanım.. Onun gibi birini hala silemediğim için pişmanım.. Bu kadar üzülmeme sebep olan adamı hayatımdan çıkarmak istiyorum artık.. Ben mutlu olmak istiyorum sevdiğim adamla.. Babam bunu engelleyecekse 3 4 senede bir gelip sevgilime ahkam kesip herkesin moralini bozacaksa eğer ben onu hayatımda istemiyorum..
Sizinle mutluluğumu paylaşmak isterdim kızlar ama şuan öyle çok mutsuzum ki ve bugün benim doğum günüm.. Sözlüyüm bugün doğum günüm ama mutsuzum.. Peki neden ? Senelerdir bana babalık yapmayan biri yüzünden.. Ben haketmedim bunları.. Kimse haketmedi..
her kavgada aramayarak, sürekli aşkım cicim sözleri söylemeyerek, bazen aradıgı zaman açmayarak, yada msj larına geç cevap vererekbence alıştırdıgı düzenin dışına çıktıgı zaman kadın, erkek direk panik olur ve korkmaya başlar
Aynen öylr ayyyneennn..:13:
Ahanda tıkandım işte.
Ahanda tıkandım işte.
kuzucum bi sakin oll
eğer hayatından çıkarmak istiyorsan çıkar babanı senin mutlulugundan önemlşi değil ama bi sakince anlat bakalım ne oldu..
Aynı ben..
2 senedir aşkım kelmesini söyleyebiliyorum.
Çok utanıyordum ama ya, hala gözlerine dik dik bakamam
canımm bi anlatsana ne oldu tam olaraaak :26:
Canım ne oldu???:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?