- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.221
Herkes geldi gayet mutlu.. Yüzükler kesildi tam pasta kesilecek millet bizi bekliyor babam sevgilim ve beni mutfağa çağırdı. Sevgilime benim kızım sahipsiz değil onu üzemezsin ona vuramazsın o benim herşeyim cart curt bir sürü laf söyledi.. Sonra amcam aklı sıra şaka yapacak yok bundan sonra iki sokak aşağıdan geçeceksiniz buraya gelemez falan.. Bir kere söylersin şaka olur ama 4 5 kere söylersen moral bozuyor.. Sevgilimin ailesi ne babamı ne amcamı hiç sevmemiş babası konuşmamızı duyunca sinirden deliye dönmüş falan.. Sevgilim kızgın babası kızgın annemler kızgın ben mutusuzum..
Herkes geldi gayet mutlu.. Yüzükler kesildi tam pasta kesilecek millet bizi bekliyor babam sevgilim ve beni mutfağa çağırdı. Sevgilime benim kızım sahipsiz değil onu üzemezsin ona vuramazsın o benim herşeyim cart curt bir sürü laf söyledi.. Sonra amcam aklı sıra şaka yapacak yok bundan sonra iki sokak aşağıdan geçeceksiniz buraya gelemez falan.. Bir kere söylersin şaka olur ama 4 5 kere söylersen moral bozuyor.. Sevgilimin ailesi ne babamı ne amcamı hiç sevmemiş babası konuşmamızı duyunca sinirden deliye dönmüş falan.. Sevgilim kızgın babası kızgın annemler kızgın ben mutusuzum..
Üzülme canım ya. Senle sevgilin sözlüsünüz. Güzel gündü. Düşünmemeye çalıssan. Baban öle demiş olabilir ama seni de biliyo sevgilin sonucta
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevgilin az çok babanı biliyordu hatırladıgım kadarıyla canım, ailesi de mutlaka hazırlıklıdır buna. ayrıca senin de bi suçun yok kiailesinin yada sevgilinin kızgınlıgı sana karşı degil osnuçta, olan olaya. ki onda da senin suçun yok. hem konuş onlarla anlat durumu, bir daha ancak sizin dügününze gelir anladıgım kadarıyla bebegim, sürekli hayatınızda olmayacak. o yuzden biraz bekle, ailesinin siniri geçsin, yoluna girer herşey.
annemizi babamızı seçemiyoruz ki sonuçta, senin suçun yok bunda kendini üzme lütfen :26:
Selamun aleykum (2)
Selamımı alan yok mu
bence de aşağıda nurdanın yazdıkları gayet yerinde tavsiyelerr
ben de çok ama çok seviyorum, ama vazgeçilmezmiş gibi de davranmıyorum her zaman (aslında vazgeçemem tabi, ama bu detay bende saklı kaslın)
Aaaa :) 6 yıl sölemedin yaniii. Büyük başarı :) ilk başta bnde ıkına sıkıla sölüyodım :)
Msjlar da söylüyordum sadece canım, şimdi rahatım ama tlf da yanında sık sık kullanırım..
Anladım canııım
Msjlar da söylüyordum sadece canım, şimdi rahatım ama tlf da yanında sık sık kullanırım..
Aslında seni korumasını göstermesi güzel bişey keşke benim babam da böyle yapsa, ama söyleme tarzı yanlış, keşke '' kızım benim için çok değerli, kıymetli onun bir damla gözyaşını akıtan kimse karşısında beni bulur '' deseymiş. Arkadaşımın babası da böyle demişti. :26:
Sevgilim babamı görmek istemiyor ailesi de anladığım kadarıyla.. Benim suçum yok belki ama olan bana oluyor. Şuan ölümüne mutsuzum ben kimin umurunda.. Sevgilim bana kızıyor hala yalan söylüyor gözünün içine bakıp sen onun için ağlıyorsun haketmiyor diyor..
valla şekerim smuwila bişey söylemiş, o söze çok katılıyorum. insan ölüm acısına alışıp hayatını devam ettirdikten sonra herkesten vazgeçebilir, herkes de senden vazgeçebilir tabi ki
emrah daha birkaç ay önce, sana bigun bişey olsa ben senin arkandan nasıl yaşarım hiç bilmiyorum, sakin benden önce gitmeye kalkma diyordu, aha noldu, adam daha ilk dönemeçte vınnnno yuzden hiçbirine inanmıyorum ben, hepsi yalan geliyor, yalan söylememek için de susuyorum
Haklısınız kimse aşktan ölmemiş der esra eroll :) doğru yani. Evet çokmseviyorm. Ama Allahım sınamasıınn...
Aleyküm selam canıımmm
kuzum benim babanla aynı evde yaşıyor olsanız, yada sürekli hayatınızda olsa o zamn ikilemde kalırsın ve çok üzülürsün tabi ki, ama şuan öyle bir durum yok. sevgilin de kızmakta belki haklı ama o adam ne olursa olsun senin baban, senin dünyaya geliş sebebin. eğer düğününe çağırmak istersen - ki bu kaarrı senin tek başına vermen gerekir bence - çağırırsın olur biter, onlarda saygı duyup susmak zorundalar
sevgiline de bu durumu biraz zaman geçip siniri yatıştıktan sonra açıkça anlatırsın, agladıgın şey baban degil sanırım, güzel bir gününün böyle tatsızlıkla geçmiş olması :26:
babanı karşına alsan açıkça konuşsan :26: neden böyle yaptıgını sorsan :26:
Sagol canım
Konuları takip etmeye calısıyorum ben de baya hararetli muhabbetler dönüyor
Anlamaya calistim meseleyi once
Sanirim baban yillar sonra babalık yapmaya calismis ama pek olmamis
Aslinda her baba dugunden vs once kizimin sacinin teline dokunursan öyle yaparım böyle yaparım diye gozdagı vermeye calısır ama :26:
Selamun aleykum (2)
Selamımı alan yok mu
valla şekerim smuwila bişey söylemiş, o söze çok katılıyorum. insan ölüm acısına alışıp hayatını devam ettirdikten sonra herkesten vazgeçebilir, herkes de senden vazgeçebilir tabi ki
emrah daha birkaç ay önce, sana bigun bişey olsa ben senin arkandan nasıl yaşarım hiç bilmiyorum, sakin benden önce gitmeye kalkma diyordu, aha noldu, adam daha ilk dönemeçte vınnnno yuzden hiçbirine inanmıyorum ben, hepsi yalan geliyor, yalan söylememek için de susuyorum
Güzel ama söyleme tarzı yanlış, seçtiği zaman yanlış.. Ayrıca ona bu hakkı kimse vermiyor ki..
gerçekten öyle aşk acısından kimse ölmüyor şükür kibiraz bizim elimizde işte bu durumlar, ben hep derim, bir kadın isterse yapamayacagı bişey yoktur
Fark etmez onun doğruları var kendince.. Ben mutsuz olmak istemiyorum. Sözde böyle yapan düğünde ne yapmaz.. Eğer huzurum kaçacaksa çağırmam. Bana geçmişte bir yararı olmadı ki gelecekte olsun.. Hem o hem de bu sözleri duymam.. Bugün ailesini görmeye gideceğim konuşmak duygularımı anlatmak istiyorum.. Onların düşüncelerini de merak ediyorum..
Güzel ama söyleme tarzı yanlış, seçtiği zaman yanlış.. Ayrıca ona bu hakkı kimse vermiyor ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?