- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.241
Ama yeterince babalık yaptıysa.. Bebekken bırakıp gitmediyse.. Sözleri hep lafta kalmadıysa.. Kızını sürekli hayal kırıklığına uğratmadıysa.. Başkalarını kızından daha ön planda tutmadıysa..
aleyküm selaaaam
tabi canım orası öyle de işte ben de daha önce hiç kimsede böyle bir duygu hissetmedimm :26::26:
Öyle deme tatlım, umursamayacak insan olsa bence hiç gelmez, hiç umurunda olmayıp böyle birşey bile söylemezdi. Söyleme tarzı yanlış kabul ediyorum ama hakkı kimse vermiyor gibi düşünme, ne olursa olsun babandır..
valla gülüm çağırmak istemiyorsan çağırma, düğün konusunda nasıl düşündüğümü biliyorsun az çok. kimse kusura bakmasın düğün gelinle damadın günüdür, onların mutlu olması için yapılır, eğer mutsuz olacagını düşünüyorsan varsın gelmesin yani
ailesiyle konuşman da iyi olur canım, bence onlar da yumuşarlar senin ne kadar üzüldüğünü görünce :26: hem bak bgun doğum günün lütfen yüzün gülsün biraz :26: yeni yaşına gülerek gir, hep gül
tabi canım orası öyle de işte ben de daha önce hiç kimsede böyle bir duygu hissetmedimm :26::26:
Tabi ki ya. İsteyince yapılmayacak şey yok. Ama zaten istesek yaparız. Demekki tam anlamıyla istemiyoruzz. Ayrılık da böyle bence. Zor çok zor. Hayatımıza bi insan alıyoruz nihayetinde bakkaldan ekmek almıyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya ters tepki verirlerse.. Kokuyorum..
ben eski nişanlım olmadan yaşayamam diyordum, hatta ona da diyordum senle ayrılsak asla bir daha birisi olmaz hayatımda diye ama yanılmışım
tabiki canım, bir insanı hayatından çıkarmak çok zor, ama kendi adıma eger değişmeyecekse karşımdaki insan ve ben onun bu halinden mutsuzsam, ayrılmak daha uygun geliyor bana. kimse mutsuz olmak için evlenmez sonuçta :26:
Peki canım beni daha bebekken bırakıp gittiğinde de umursuyormuydu sence :)
Öyle tabi. Allah hayırlı günler göstersin hepimize de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben eski nişanlım olmadan yaşayamam diyordum, hatta ona da diyordum senle ayrılsak asla bir daha birisi olmaz hayatımda diye ama yanılmışım
ama ama amaaaa ben ilk kez böylesi bir duygu hissediyorum bi erkeğe karşı
bırak da tadını çıkarayımmm
senin suçun ne ki ters tepki versinler sana bebegim
Aslında ailevi probleminden erkek tarafına cok bahsetme derim
Gün gelir bir sey olur birileri sana koz olarak kullanır bunlar yasanmayan seyler degil
Ne demek istedigimi anlatabildim mi bilmiyorum ama
Guclu durmaya calis herkese de guclu durdugunu goster derim
Aynı ben..
2 senedir aşkım kelmesini söyleyebiliyorum.
Çok utanıyordum ama ya, hala gözlerine dik dik bakamam
Bilmiyorum ki canım:26:
Bilmiyorum ki canım:26:
Sevgilim benim ilk okul arkadşaımdı o yüzden herşeyi biliyor canım :)
Peki canım beni daha bebekken bırakıp gittiğinde de umursuyormuydu sence :)
yok kız ben senin durumun için demedim yanlış anlamaatabiki tadını çıkar, sizin sonunuz mutlu olacak ki biliyorum ben
Meraba smuwiLa tanisalim mii
Sanirim 8 yillik iliskin var oyle okudum
Ben 21 yasimdayim 5 yıl 3 aylık iliskim var
Sevgilim de 23 yasinda
Memnuniyetle canım, 25 yaşındayım sevgilim 26 yaşında, evet bahsettiğim gibi 8. yılımıza girdik.
Haziran da resmiyete kavuşturuyoruz inşallah ilişkimizi hayırlısıyla..
sen moralini bozma karşılarında da eğilip bükülme canım, suç senin değil, baban da seni korumak istemiş ama yanlış bir yolla yapmışaçıkça durumu anlattgın zaman saan tepsi verirlerse bu onların ayıbı olur :26:
en suçsuz sensin bu durumda iki tarafın arasında kalma şekerim, durumu anlat ve kenara çekil, mevzu uzarsa onların ayıbı olur boşver
Anladim canim peki
Ne olursa olsun sözün hayırlı olsunnn
Hadi nisaninla dugunun cok guzel olur umarim
Annenle boşanmış mı? Yoksa önce terk mi etti canım?
Keşke hiç çağırmasaydın nişanına, düğününe gelirdi sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?