Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

suçlu olduğumdan ağlamam ki.. Ben herşeye ağlarım sinirlenince üzülünce kızınca

off bende sinirlenince ağlarım en sinir bir durum yaa ama sen kendini tutmaya çalış biraz :26: ya aileyi tanımıyorum ama aglamanı duygu sömğrğsğ gibi algılarlarsa diye çekindim açıkçası :26:

Önce terk edip gitti 7 8 sene yoktu sonra annem benim için barıştı.. Bu seferde evle ilgilenmedi annem geçindirdi evi yine olmadı.. Keşke canım keşke..

Anladım canım, baban kredisini tüketmiş, insanlar düşünür şimdi '' madem kızını çok düşünüyordun daha önce aklın nerdeydi '' diye. Gösterişlik yapmış sanki, yine de kalbini ferah tut canım, erkek arkadaşında biliyordur zaten, kaldı ki anlayışlı olmaya çalışsınlar, zaten baban her zaman gördüğün bir insan değil zannedersem büyütüpte seni üzmesinler..

Tam olarak böyle düşünüyorlar canım..
Sen ne yapardın bu durumda merak ediyorum..

artık sözlüsün canım sanırım demen lazım :26: gerçi ben nişanlıyken bile dememiştim ama sen beni örnek alma

evet demeliyim ama şimdi yanlış anlamaz demi bu olay üstüne :)
cereeen, sadece mutsuz anıyı anlattın bizeee

hadi bunu unut ve en başından bi anlatsana bize söz gününü, sabah kalktığın andan onlar gidene kadar olan kısmı

Senin yorumun ne canım merak ediyorum :) Şimdi hazırlanıyorum onlara gideceğim gelince anlatırım :)

Tam olarak böyle düşünüyorlar canım..
Sen ne yapardın bu durumda merak ediyorum..

Bundan sonrasını soruyorsan babamı alır karşıma konuşurdum, ben hayatımdan çıkaramazdım sanırım, annemi kaybettikten sonra böyle oldum, ne olursa olsun pişman olacağım birşeyi yapmamalıyım, hayat çok kısa kim ne yaparsa yapsın, yeter ki benim içim rahat olsun dedim. O yüzden herkesin bakış açısı farklıdır canım, sende içinden nasıl geliyorsa öyle ol bundan sonra.

evet demeliyim ama şimdi yanlış anlamaz demi bu olay üstüne :)

Senin yorumun ne canım merak ediyorum :) Şimdi hazırlanıyorum onlara gideceğim gelince anlatırım :)

eğer o an içinden demek gelirse de gitsin ama kasarak söyleyeceksen kendini onun samimiyetsizliği belli eder kendini

mesela ben de özhanın ablasıyla tanıştığımda hiç direk ona hitap etmem gerekmedi ilk başlarda, ben de bi türlü bilemiyodum ne desem diye, 5 yaş büyük benden, abla mı desem, ismiyle hitap etsem, takılır mı bozulur mu falan, özhana soruyorum, içinden nasıl hitap etmek geliyorsa öyle hitap et diyor, bi gün telefonda konuşurken hiç kendimi kasmadan bi anda ağzımdan çıkıverdi mesela abla lafı yani içinden gelmesi önemli olan, o zaman bi yükmüş gibi gelmiyor

Ahahah sana da atayim dur

bana da at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…