Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

başkasıyla gidersin inşaAllah şöylee yakışıklı karizmatik anlayışlı sevecen sabırlı biriyleee

Gordugum her erkek desem aciklayici olur muyum acaba.

Muzmin de baya pozitifsin burda depresif mi takiliyorsun.

inşalllah bile diyemeyecek kadar umutsuzum şuan

arkadaş olarak her cins seviyor beni, sevgili olarak sevilmiyorum

Karsilastigin erkekler sorunlu ise kendinde bahane bulman bir sonraki sansli erkegi gormemenn icin gozunde siyah bir perde olusturacaktir.

Ne cumle yazdim beeaa.

yaş kaç merak ettim şanslı kız
30 ustu, 40 alti.

Karsilastigin erkekler sorunlu ise kendinde bahane bulman bir sonraki sansli erkegi gormemenn icin gozunde siyah bir perde olusturacaktir.

Ne cumle yazdim beeaa.

:

çok güzel cümle yazdın da sen doğruluguna inandın mı bunun

karşılaştıgım her erkek sorunluysa bende de bir sorun vardır mutlaka. ve bu sorun her neyse bundan sonra hayatıma girecek erkekleri de benden kaçıracaktır, bu demektir ki ben daha çok üzülecegim. o yuzden sanırım siyah perde gerçekten oluşsa hiç fena olmaz

Aaa bak yanlisi burada yapiyorsun , dusunce sistemini degistirmezsen sorunlu olduguna inanirsan bundan sonra da karsina sorunlu erkekler cikar. Yumurta tavuk , tavuk yumurta...

Aaa bak yanlisi burada yapiyorsun , dusunce sistemini degistirmezsen sorunlu olduguna inanirsan bundan sonra da karsina sorunlu erkekler cikar. Yumurta tavuk , tavuk yumurta...

haklısın lucky cigim de son 2.5 ilişkime bakarak söylüyorum, hepsine aa tamam bu benim kaderim diye başladım, adamların hepsi koşarak uzaklaştı benden. o buçuk dedigim çocukla şuan arkadaşız mesela, yaa adamla muthiş anlaşıyoruz, ama sevgili olarak 3. günde bogazlıyorduk birbirimizi

bende diyorum ki arkadaş olarak iyi biriyim kabul, ama sevgili olarak hep hatalıyım, bi daha bi daha üzüleyim mi yani

ama ben biliyordum yaa emrahtan ayrılırsam patlayacaktım bi yerde, 1.5 aydır iyi bile dayandım

Cok fazla beklentin oluyorsa bu da karsidakine yansiyorsa iliskin daha baslamadan bitebilir. Biraz rahatlasan daha kolay ilerleyebilir.

Cok fazla beklentin oluyorsa bu da karsidakine yansiyorsa iliskin daha baslamadan bitebilir. Biraz rahatlasan daha kolay ilerleyebilir.

milyon tane sebebi olabilri işte, sagolsun hiç birisi yüzüme karşı açıkça söylemedigi için hep tahminlerle ilerleyip çekingen bir durumda olacagım. çok zor geliyor bazı şeyler bu saatten sonra..

Bu saatte derin konular bunlar naz cim. Beynim error veriyor.

bende aynı durumdayım sanırım :26: zaten 4 saat sonra otobusum kalkacak ankara yolcusuyum yine, gidip biraz da ordaki arkadaşlarımı şişireyim depresyonumla

mailim hep açık şekerim, ihtiyaç anında camı kırınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…