- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.761
Aaaa canımmm hemen bi uğraş bul kendinee. Boş geçirme zamanını yoksa aklın hep onda olurrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bunu göremiyorum :)
ağlıyorummmmm
hatun kişiler ben geldimmmburda olan var mıı :44:
Hoşgeldiinn :) özledik valla :)
hoşbuldummbende özledim hepinizi
hatun kişiler ben geldimmmburda olan var mıı :44:
Ama ben uyumalıyım şimdi. Yarın sınavım var lütfen dua edin bana hepiciğinizz
var ve canım çok sıkkınnn
bikaç mesaj üsttte yazıyor sebebi
bol şans canım sınavında
daha tam geçmişi okuyamadım ama hayırdır canım :26:
kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diyebugün itibariyle başlıyor
askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler...
önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm
bol şans canım sınavında
daha tam geçmişi okuyamadım ama hayırdır canım :26:
üstte yazıyor
kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diyebugün itibariyle başlıyor
askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler...
önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm
hehh gördüm canım şimdii :26:
ayy kuzum biliyorum şimdi sana çok uzun zaman gibi geliyordur ama 8 gün kuzum çok değil kii :26: benm babam 15 gün dagda kalmıştı, hem de savaş tehlikesi vardı, daha beteri de var yani, sen moralini bozma
hem sevgilin yerine beni ara bu dönemde olmaz mı
tamam olurr
ankarada düğün makanı tavsiyesi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, gitmiş olabilirsiniz duymuş olabilirsiniz yeter ki tavsiye verin bana ya hu
canım bi müjde vereyim cuma sevgilim bize geliyooorrr
Günaydın kızlar..
Dün beni kayınpederim aradı..
8 senedir bilen adam, şimdi kalk halimi hatrımı sormak için arayıp şoke et.
Ya ben xxx deyip ismini söyleyince aklıma babamın arkadaşı geldi, ona ulaşamadı beni aradı zanettim.
Heee xx abi sen misin diyecektim ki jeton düştü..
Abi diyecektim adama yaa..
Bu komik, eğleneceli olan kısmı bir de diğer yüzü var. Babam kızlar, işleri çok fena zorlaştırıyor. Haziran da misafirlerimiz var dedim, olduğu gibi anlattım planı, önce gelsinler konuşalım diyo. Ya ne konuşacağız daha? Arkadaşım da yanımdaydı beraber konuşmaya çalıştık, isteme nişan böyle olacak diye yavaş ne acelesi var geldiler diye hemen verecek miyiz diyor?Yani bir istediler diye hemen kız mı verilirmiş? Bi daha gelicekler, bi daha gelicekler, bi daha gelicekler diyor.Bulunmaz Hint kumaşıyım sanki, babam hala 30 sene öncesi gibi zannediyor herşeyi, o kadar saçma ki tanıştılar, gittik geldik ya biz sevgiliyiz zorlaştırsak ne olacak işi?:26:
Babası çalışıyor, gelemiyor diyorum banane beni ilgilendirir mi? Ne demek gelemiyor diyor?:18:
Yandığımın resmidir, açık açık öyle şeyler yapma dedim ama yapmayacağım demedi işte..
kuzum ben işi dalgaya vuruyorum diye bana kızma tamam mııben havan değişsin diye öyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?