Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bol şans canım sınavında

daha tam geçmişi okuyamadım ama hayırdır canım :26:

üstte yazıyor

hehh gördüm canım şimdii :26:

ayy kuzum biliyorum şimdi sana çok uzun zaman gibi geliyordur ama 8 gün kuzum çok değil kii :26: benm babam 15 gün dagda kalmıştı, hem de savaş tehlikesi vardı, daha beteri de var yani, sen moralini bozma

hem sevgilin yerine beni ara bu dönemde olmaz mı

tamam olurr

ankarada düğün makanı tavsiyesi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, gitmiş olabilirsiniz duymuş olabilirsiniz yeter ki tavsiye verin bana ya hu

gülüm her otelin düğün salonu var oraları düşünmez misin :26: yada incek taraflarında çok var düğün salonu, geneli de açık hava ama fiyatlar nasıldır hiç bilmiyorum

canım bi müjde vereyim cuma sevgilim bize geliyooorrr

seleeennnnnnn işte bu habere içilirrr

ayy kuzum baban biraz zorluk çıkaracak sanıırm, ama sen çok kıymetlisin ondandır kızma babana :26: teyzenden yada bir aile büyüğünüzden rica et konuşsun babanla, bu işler eskisi gibi degildir desin, o zaman ikna olur belki :26:

bu arada ceeereeeennnnnn çikolatalarına veee çiçeğine bayıldımmm ayrıca artık ben geldigime göre resimleri aldıgın gibi resim bekliyorum selen sen de resim koyacaksın unutmadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…