- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.801
evet canım sadece o gelecek..sonra annesi diyormuş ben giderim gündüz bi oturmaya..
sonrada ailecek gelirler de inşaallah uzamaz canım ramazana kadar isteme söz olsun çok istiyorum ya :18:
Bence uzamaz canım sonuçta aileler tanışacak herkes adı konsun ister
ayy inş öyle olur canım..yarını hayırlısıyla atlatsak rahatım sonrasında
sen neler yapıyorsun
Moralim bozuk an itibariyle canımHaftalar öncesinden plan yaptık Arkadaşım hoşgeldin bursaya gelecek 4 haziranda sevgilime söyledim gidelim dedik tam bilet alacağız bugün mesaj attım varidayası değişecekmiş o hafta neyse sağlık olsun dedi geçti kenara Hayır yapabileceği birşey yok belki ama tüh tüh vah vah olsun bir dahakine gideriz sıkma canını falan der insan astım suratımı oturuyorum evde
aa bursaya mı geliyor ne güzel sizin yerinize biz mi gitsek
fabrikada mı çalışıyor ki o zman yapabilceği bişey olmaz gerçekten
Gidin canım siz gidinBirşeyi yok da insan gönlümü falan alır umuru değil mesaj bile atmayı bıraktı biraz sonra iş başı sonrada 12ye kadar haber yok konuşamıyoruz zaten e çıkınca da eve gidiyor pcde takılıyor sonra uyuyor.. Ceren kırılmış üzülmüş hevesi kursağında kalmış kim takar..
canım erkekler öyle bizim kadar derin düşünmüyorlar boşver artık
sene arkadaşınla falan gitsen çok istiyorsan :26:
Evet canım zorluk çıkarmaya meyilli azıcık, yok kızmadım da biz erkek arkadaşımla ailelerin hep iyi olmasını istedik, onlar iyi olursa bizde iyi oluruz sonuçta, ki babama ilk gelecekleri söylendiğinde tamam gelsinler askerliğini yapsın gelsin vericem demiştim ben zaten dedi. Şimdi de bir kerede kız mı verilir? Gidecekler, gelicekler diyor.
Teyzemler hep söylüyor zaten, bakacağız artık hayırlısı canım..
ayy canım çok heyecanlıyım yarın akşam büyük gün napıcam ben ya
o gün o kadar çok dert yandım ki babam niye çağırmıyor diye akşamı her şey değişti
Kızlar günaydınnnn
Yazdıklarınızı okudum teyzemdeyim şuan burada kalıyorum eve gideyim atacağım
Moralim bozuk an itibariyle canımHaftalar öncesinden plan yaptık Arkadaşım hoşgeldin bursaya gelecek 4 haziranda sevgilime söyledim gidelim dedik tam bilet alacağız bugün mesaj attım varidayası değişecekmiş o hafta neyse sağlık olsun dedi geçti kenara Hayır yapabileceği birşey yok belki ama tüh tüh vah vah olsun bir dahakine gideriz sıkma canını falan der insan astım suratımı oturuyorum evde
Bütün arkadaşlarım evli canımbiri bekar o da çalışıyor geç saatlere kadar gelemez o gelse bile ben gidemem sevgilim arıza çıkartır geç saatte bitiyor çünkü
baban nazlanıyordur şimdi kız tarafı ya sonuçtahalledersin canım sen onu, baban da anlar aradaki mesafeyi, gidip gelmelerinin zor olacagını o kadar sorun çıkarmaz bence
baban duydu herhalde senin çağrılarını
sakin ol şekerim yaa, güzel olacak hepsi işte, zor kısım babanı ikna edip çağırtmaktı o halloldu, gerisi de zamanla gelecekbence 6 haziranda söz yapın benim doğum günümde
merakla bekliyorum
erkekler sebeple ilgili degillerdir canım, tamamen sonuca bakarlar, o sebeple sevgilin baktı ki gidemiyor asla dert etmez, daha doğrusu hangi erkek olsa dert etmezdaha sonra gidersiniz canım huzurunu hiç bozmaaa bak huzurun ile sözlenmişsin işte daha ne olsunn
hahaa seninde mi benimde çoğu arkadaş evli kader işte
artık sen gösterinin üstüne soğuk bi su iç bence
baban duydu herhalde senin çağrılarını
sakin ol şekerim yaa, güzel olacak hepsi işte, zor kısım babanı ikna edip çağırtmaktı o halloldu, gerisi de zamanla gelecekbence 6 haziranda söz yapın benim doğum günümde
Hahaha Çok tatlısın Nurdan yaErkekler çok gamsız be
Teşekkür ederim canım çok sağol çok yardımcı oluyorsunTakma kafana başka birşey yaparız dedi ne yaparız Allah aşkına anca kafeye gideriz
babam değilde ablamla eniştem duydu sesimi galiba ki o akşam sürpriz yapıp bize geldiler..yoksa ki hala aynıydı bizim durum..
keşkee de yetişmez canım şurda 6 hazirana ne kaldı ki
Teşekkür ederim canım çok sağol çok yardımcı oluyorsunTakma kafana başka birşey yaparız dedi ne yaparız Allah aşkına anca kafeye gideriz
bence bütün kafeleri bombalayalım değişiklik yapmaya mecbur kalsın
aa az kaldı dimi yaa benim doğum günümeeeee ne supriz yapıyorsunuz bana
Hiç gitmemiştik öyle bir yere seninle başka ne yapabiliriz ki hep aynı şeyler.. Yazdım ben işteyim ömrüm müsait oldukça yazarım yazdıAllahım sinir oldum resmen
benim kafa da senin sevgilin gibi galibaşaka yapıyorum canım ya nurdanın dediği gibi huzurunu bozma bu sebepten üstüne gidip..
sonuçta onunla olduktan sonra cafe de eğlenceli gelir sana
kız niye sinir oluyorsun çocuk işte degil mi işte haklısen de bu arada bi araştır bakalım değişik neler yapabilirsiniz
fikir vereyim diyecem ama hem bursayı bilmiyorum hem de tam bir odunum iyi bi fikir çıkmaz benden :26:
Geçen doğum günümde gece 12 de Gemliğe gittik eve 4te geldik sahil kenarında doğum günümü kutladık bu bile değişiklik bence
ee yine öyle bişey yapın madem :26: sahil kenarında gidin oturun daha ne olsun
E bu sefer o da değişiklik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?