Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ne istersin bebişim ne yapalımm

gerçi bu sene sanki güzel bi hediye alacaksın öyle gibime geliyor annenden babandan yani alırlar kesin bişey

bu sene ben de çok büyük süprizler bekliyorumm arkadaşlaırmın da başını yiyorum sürekli bana ne alacaksınız, nasıl kutlayacaksınız diye hayalimdeki doğum gününü bile anlattım birine ama kesin her zaman gittigimiz kafeye gider koloni gibi otururuz, sonra ben waffle seviyorum diye waffle gelir, densizin biri de kesin üstüne 29 yazdırır görünce depresyona gireyim diye

ben her türlü suprizi yakalıyorum diye beni protesto ediyor arkadaşlarım

waffle mı amanın nasıl canım çektiiii anlatamam nurdanım yaktın beni

valla bize dalga geçiyorlarmış gibi geliyor ama öyle değil inan onlarda farkında değil öyle düz mantıkki kafaları

bende aynı dertten muzdaribim canım o yüzden seni anlıyorum, benimde olmadı diye üzüldüğüm şeylere; kısmet, peki, boşver hayatım lafları geliyor alıştım ben gerçi

aa ben de çok severim waffle neyse ki doğum günüme az kaldı o gün yerim ben

selenn soracam sana unutuyorum, sevgilin ne dedi babam cuma günü seni bekliyor deyince

ama canım anlayamıyorum gerçekten hiç mi anlamazlar yani bu kadar odun olmaları normal mi:26: acaba işlerine mi öyle geliyor ben artık böyle düşünüyorum.. Moralim bozuk dedim takma kafana dedi kafaya takma değil ki bu çok istiyordum hevesliydim ama balon gibi söndüm bunu da mı algılayamıyor:26:

aa ben de çok severim waffle neyse ki doğum günüme az kaldı o gün yerim ben

selenn soracam sana unutuyorum, sevgilin ne dedi babam cuma günü seni bekliyor deyince

hiç bişey demedi desem

ya biz aslında tartıştık o gün, neymiş efendim babamın kendiliğinden gelsin demesini beklermiş, ablamların zoruyla mı çağırmışmış..ne denir bu çocuğa şimdi
bütün heyecanımı mahvetti ya msj attım ona müjde verdim cuma geleceksin diye cevap: nasıl yani ablan mı dedi annen mi dedi..yaa diyorum ne önemi var istediğimiz gerçekleşti yok nato mermer..

ve biz hala salı gününden beri telde bu konuyu konuşmadık, nette falan konu açılınca yazıyor..dün akşam işte ne giyeceksin falan dedim öyle konuştuk..

bende inat ettim anlatmıyorum ne oldu ne bitti diye oda gururundan sormuyor deli etti beni yaa..

O da bulmuşta bunuyor bence

evet kendi adıma söyleyeyim benimki tam odun net

değişmeyeceği için ben vazgeçtim konuşmaktan sende öyle yap daha az üzülürsün..

bize heyecanlı gelen onlara çok normal geliyor sanırım

şoka girmiştir bence ondan tepki vermemiştir pek yada heyecanldırı kuzum onun açısından düşün bide :26: adam resmen görücüye çıkacak

evet kendi adıma söyleyeyim benimki tam odun net

değişmeyeceği için ben vazgeçtim konuşmaktan sende öyle yap daha az üzülürsün..

bize heyecanlı gelen onlara çok normal geliyor sanırım

Birde şöyle birşey var canım bilmiyorum sendede var mı:26: Ben üzüldüm diye o da üzülsün istiyorum aklı bende kalsın istiyorum onun da morali bozulsun benim için uğraşsın falan istiyorum:26: Bazen sırf aklı bende kalsın diye morlaim bozuk gibi konuşuyorum bende mi normal değilim

şoka girmiştir bence ondan tepki vermemiştir pek yada heyecanldırı kuzum onun açısından düşün bide :26: adam resmen görücüye çıkacak

aynen canım bende aslında öyle düşünüyorum şok yaşadı, umudu bu hafta için kesmişti zatene ben birden cuma diyince şaşırdı tabi..

ama işte çok uzun sürdürüyor tamam o gün şok yaşadın ertesi gün sürdürme demi..

biraz önce konuştuk normale dönmüş neyseki

ya canım şey sorucam cerene de sorayım gerçi de, şimdi yarın bize gelirken ne getirsin tatlı uygun olur mu sadece :26:

Ya bu erkekler insanı deli eder, ne bekliyorlar ki? Kız babası, kendisi niye çağırsın sanki kızını vermek için can atıyormuş gibi, valla devir değişti durumda değişti artık erkekler nazlanır oldular..
Oldu olacak telefonda dört gözle seni bekliyoruz oğlum diye özel davet etseydi.

heh tamam düzelmiş, şimdi onun heyecan tavandadır düşünsene

kuzum eli boş gelse olmaz, çiçek falan istemeye gelmiş gibi olur baban yanlış anlayabilir :26: en uygunu tatlı sanırım :26:

ama sen bi annene sor istersen, ne alırsa babanın gözüne girer o daha iyi bilir

işte tam beni anlattın bende öyleyim mesela hasta olduğumda falan hep beni arasın sorsun endişelensin diyorum..

ama çok umduğumu bulamıyorum açıkcası..

çok katıldım vallaaa

ayy nasıl güldüm yorumuna canım ya doğru söze ne denir

benim niye aklıma gelmedi bu laflar o anda ağzına tıksaymışım off ya

aynen heyecan var var da belli etmiyor pek..ne giysem diye soruyor bende dedim klasik olmasın, çok spor da olmasın..keten pantolan, gömlek ve çok

güzel lacivert spor ceketi var onu giy dedim uygun olur mu ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…