- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.821
aa az kaldı dimi yaa benim doğum günümeeeee ne supriz yapıyorsunuz bana
bence siz ankaraya gelin gezin, baya değişiklik olur, bende sizi uzaktan izlerim
ne istersin bebişim ne yapalımm
gerçi bu sene sanki güzel bi hediye alacaksın öyle gibime geliyor annenden babandan yani alırlar kesin bişey
Oraya gelsem seninle görüşürüm canım zaten ne uzaktan izlemesi
bu sene ben de çok büyük süprizler bekliyorummarkadaşlaırmın da başını yiyorum sürekli bana ne alacaksınız, nasıl kutlayacaksınız diye hayalimdeki doğum gününü bile anlattım birine ama kesin her zaman gittigimiz kafeye gider koloni gibi otururuz, sonra ben waffle seviyorum diye waffle gelir, densizin biri de kesin üstüne 29 yazdırır görünce depresyona gireyim diye
ben her türlü suprizi yakalıyorum diye beni protesto ediyor arkadaşlarım
Mantıken öyle canım tabiki ama benim şuan mantık devre dışı başka ne yapabilirz ki hep aynı şeyler diyorum işteyim ben müsait olunca yazarım diyorSürekli gittiğimiz bir cafe var canım artık onlar bile bizden sıkılmıştır bence
waffle mı amanın nasıl canım çektiiii anlatamam nurdanım yaktın beni
valla bize dalga geçiyorlarmış gibi geliyor ama öyle değil inan onlarda farkında değil öyle düz mantıkki kafaları
bende aynı dertten muzdaribim canım o yüzden seni anlıyorum, benimde olmadı diye üzüldüğüm şeylere; kısmet, peki, boşver hayatım lafları geliyor alıştım ben gerçi
waffle mı amanın nasıl canım çektiiii anlatamam nurdanım yaktın beni
valla bize dalga geçiyorlarmış gibi geliyor ama öyle değil inan onlarda farkında değil öyle düz mantıkki kafaları
bende aynı dertten muzdaribim canım o yüzden seni anlıyorum, benimde olmadı diye üzüldüğüm şeylere; kısmet, peki, boşver hayatım lafları geliyor alıştım ben gerçi
aa ben de çok severim waffleneyse ki doğum günüme az kaldı o gün yerim ben
selenn soracam sana unutuyorum, sevgilin ne dedi babam cuma günü seni bekliyor deyince
hiç bişey demedi desem
ya biz aslında tartıştık o gün, neymiş efendim babamın kendiliğinden gelsin demesini beklermiş, ablamların zoruyla mı çağırmışmış..ne denir bu çocuğa şimdi
bütün heyecanımı mahvetti ya msj attım ona müjde verdim cuma geleceksin diye cevap: nasıl yani ablan mı dedi annen mi dedi..yaa diyorum ne önemi var istediğimiz gerçekleşti yok nato mermer..
ve biz hala salı gününden beri telde bu konuyu konuşmadık, nette falan konu açılınca yazıyor..dün akşam işte ne giyeceksin falan dedim öyle konuştuk..
bende inat ettim anlatmıyorum ne oldu ne bitti diye oda gururundan sormuyor deli etti beni yaa..
ama canım anlayamıyorum gerçekten hiç mi anlamazlar yani bu kadar odun olmaları normal mi:26: acaba işlerine mi öyle geliyor ben artık böyle düşünüyorum.. Moralim bozuk dedim takma kafana dedi kafaya takma değil ki bu çok istiyordum hevesliydim ama balon gibi söndüm bunu da mı algılayamıyor:26:
hiç bişey demedi desem
ya biz aslında tartıştık o gün, neymiş efendim babamın kendiliğinden gelsin demesini beklermiş, ablamların zoruyla mı çağırmışmış..ne denir bu çocuğa şimdi
bütün heyecanımı mahvetti ya msj attım ona müjde verdim cuma geleceksin diye cevap: nasıl yani ablan mı dedi annen mi dedi..yaa diyorum ne önemi var istediğimiz gerçekleşti yok nato mermer..
ve biz hala salı gününden beri telde bu konuyu konuşmadık, nette falan konu açılınca yazıyor..dün akşam işte ne giyeceksin falan dedim öyle konuştuk..
bende inat ettim anlatmıyorum ne oldu ne bitti diye oda gururundan sormuyor deli etti beni yaa..
O da bulmuşta bunuyor bence
evet kendi adıma söyleyeyim benimki tam odun net
değişmeyeceği için ben vazgeçtim konuşmaktan sende öyle yap daha az üzülürsün..
bize heyecanlı gelen onlara çok normal geliyor sanırım
şoka girmiştir bence ondan tepki vermemiştir pekyada heyecanldırı kuzum onun açısından düşün bide :26: adam resmen görücüye çıkacak
hiç bişey demedi desem
aynen canım bende aslında öyle düşünüyorum şok yaşadı, umudu bu hafta için kesmişti zatene ben birden cuma diyince şaşırdı tabi..
ama işte çok uzun sürdürüyor tamam o gün şok yaşadın ertesi gün sürdürme demi..
biraz önce konuştuk normale dönmüş neyseki
ya canım şey sorucam cerene de sorayım gerçi de, şimdi yarın bize gelirken ne getirsin tatlı uygun olur mu sadece :26:
Birde şöyle birşey var canım bilmiyorum sendede var mı:26: Ben üzüldüm diye o da üzülsün istiyorum aklı bende kalsın istiyorum onun da morali bozulsun benim için uğraşsın falan istiyorum:26: Bazen sırf aklı bende kalsın diye morlaim bozuk gibi konuşuyorum bende mi normal değilim
Ya bu erkekler insanı deli eder, ne bekliyorlar ki? Kız babası, kendisi niye çağırsın sanki kızını vermek için can atıyormuş gibi, valla devir değişti durumda değişti artık erkekler nazlanır oldular..
Oldu olacak telefonda dört gözle seni bekliyoruz oğlum diye özel davet etseydi.
çok katıldım vallaaa
Ya bu erkekler insanı deli eder, ne bekliyorlar ki? Kız babası, kendisi niye çağırsın sanki kızını vermek için can atıyormuş gibi, valla devir değişti durumda değişti artık erkekler nazlanır oldular..
Oldu olacak telefonda dört gözle seni bekliyoruz oğlum diye özel davet etseydi.
heh tamam düzelmiş, şimdi onun heyecan tavandadır düşünsene
kuzum eli boş gelse olmaz, çiçek falan istemeye gelmiş gibi olur baban yanlış anlayabilir :26: en uygunu tatlı sanırım :26:
ama sen bi annene sor istersen, ne alırsa babanın gözüne girer o daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?