- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.841
işte tam beni anlattınbende öyleyim mesela hasta olduğumda falan hep beni arasın sorsun endişelensin diyorum..
ama çok umduğumu bulamıyorum açıkcası..
Vallahi ya annen mi çağırdı? Baban mı çağırdı?
Adam meraklısı gibi niye çağırsın ki? Amma ayrıcalık bekler oldular.
Sanki erkek kıtlığı var.
Selen üzerine alınma canım, içimi döktüm bir yerde, hepsi aynı bunların..
Vallahi ya annen mi çağırdı? Baban mı çağırdı?
Adam meraklısı gibi niye çağırsın ki? Amma ayrıcalık bekler oldular.
Sanki erkek kıtlığı var.
Selen üzerine alınma canım, içimi döktüm bir yerde, hepsi aynı bunların..
aynen heyecan var var da belli etmiyor pek..ne giysem diye soruyor bende dedim klasik olmasın, çok spor da olmasın..keten pantolan, gömlek ve çok
güzel lacivert spor ceketi var onu giy dedim uygun olur mu ki :26:
Nasıl sevindim anlatamam canımmmKendimi normal bulmamaya başlamıştım Aynen ya hep arasın merak etsin endişelensin istiyorum ama bende avucumu yalıyoorum sonuç değişmiyor
ayy nasıl güldüm yorumuna canım ya doğru söze ne denir
benim niye aklıma gelmedi bu laflar o anda ağzına tıksaymışım off ya
aynen heyecan var var da belli etmiyor pek..ne giysem diye soruyor bende dedim klasik olmasın, çok spor da olmasın..keten pantolan, gömlek ve çok
güzel lacivert spor ceketi var onu giy dedim uygun olur mu ki :26:
yok canım ya takılmam ben öyle şeylere
ne diyim doğruya doğru hakkaten devir değişmiş anladım
Nasıl sevindim anlatamam canımmmKendimi normal bulmamaya başlamıştım Aynen ya hep arasın merak etsin endişelensin istiyorum ama bende avucumu yalıyoorum sonuç değişmiyor
bence gayet uygun canım, bu tanışma sonuçta takım elbise falan hele ki hava da sıcak fazla olurdu, kot da çok resmiyetsiz olur, bu anlattıgın şekil en güzeli
ben senin anlatım tarzına bayılıyorum lily cigim yaaa
çok nazlılar kuzum gerçekten haklısınanaları pamuklara sarıp yetiştiriyorlar herhalde gerçekten sırf seleninkine özgü degil, emrah da sürekli sorardı, annen beni sordu mu, benmle ilgili yorum yapıyor mu dedim manyak gibi biz sürekli oturup seni konuşuyoruz, başka derdimiz yok çunku her allahım yaaaa
o zman demekki bende anormal değilimya seviyorsa göstersin ilgilensin ne var yani bunda..
geçen hafta boğazlarım çok şişmişti sesim çıkmıyordu o gün iş çıkışı aldı beni..arabada diyorum ki çok da hastayım oda yaa bu arabadan niye bu ses geliyor
diyor..yeni araba aldı bu arada bebeği gibi ilgileniyorikinciye yine dedim boğazlarımda çok kötü hastayım hmm hayatım geçmiş olsun bu arabayı bi
baktırayım diyor..yahu sen bana baktır demi bende hastayım
Hahaha niyeBen bazen yazamıyorum bile heyecandan
o zman demekki bende anormal değilimya seviyorsa göstersin ilgilensin ne var yani bunda..
geçen hafta boğazlarım çok şişmişti sesim çıkmıyordu o gün iş çıkışı aldı beni..arabada diyorum ki çok da hastayım oda yaa bu arabadan niye bu ses geliyor
diyor..yeni araba aldı bu arada bebeği gibi ilgileniyorikinciye yine dedim boğazlarımda çok kötü hastayım hmm hayatım geçmiş olsun bu arabayı bi
baktırayım diyor..yahu sen bana baktır demi bende hastayım
Ay benimki de sorardı kızlarla benden konuşuyor musunuz? 8 yılı deviriyoruz hala çiçeği burnunda sevgililer gibi ne yaptınız? ne ettiniz gibi bizi mi soracaklar diyordum. Aşkımız taze, ama popülarite olarak eskidik yani..
Teyzemler de soruyor mu diye sorardı, Allahım bişey desen alınıyorlar bir de..
özellikle sinirli hallerinin hayranıyım vallaa
senin de anlatış tarzına hastayımm kıskanırsın falan şimdi
hehh çok şımarık bunlar yaaagerçi benm rahmetli bunları soruyordu bana ama yine de genlerinde var sanırım
hayır benm ailem sürekli seni konuşsa bile neden söyleyim ki sana degil mi amaondan sonra şımaracak uğraş dur bir daha
Hahaha sağol canım teşekkür ettim
bu sene ben de çok büyük süprizler bekliyorummarkadaşlaırmın da başını yiyorum sürekli bana ne alacaksınız, nasıl kutlayacaksınız diye hayalimdeki doğum gününü bile anlattım birine ama kesin her zaman gittigimiz kafeye gider koloni gibi otururuz, sonra ben waffle seviyorum diye waffle gelir, densizin biri de kesin üstüne 29 yazdırır görünce depresyona gireyim diye
ben her türlü suprizi yakalıyorum diye beni protesto ediyor arkadaşlarım
bence gayet uygun canım, bu tanışma sonuçta takım elbise falan hele ki hava da sıcak fazla olurdu, kot da çok resmiyetsiz olur, bu anlattıgın şekil en güzeli
senin de anlatış tarzına hastayımm kıskanırsın falan şimdi
dimi böyle güzel bide ne alacağını netleştirsek gelirken :18:
teşkür canım kıskanırım çok pis evvvet
ne demek efendim vazifemiz
neden bana dil çıkarıyorsun sen
onu bence annene yada ablana sor işte canım, ne alacagını onlar daha iyi bilirler sanki :26:
kıskanma diye sana da dedim ya iştesana da bayılıyorum ben merak etme
neden bana dil çıkarıyorsun sen
onu bence annene yada ablana sor işte canım, ne alacagını onlar daha iyi bilirler sanki :26:
kıskanma diye sana da dedim ya iştesana da bayılıyorum ben merak etme
selam canımhani baban asker yaaa şöyle askere alımla ilgili bir kaç soru sorsam sen bilir misin ki
bilemediğini belki babana sorarsın :
Hahaha sağol canım teşekkür ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?