Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

selam canım hani baban asker yaaa şöyle askere alımla ilgili bir kaç soru sorsam sen bilir misin ki
bilemediğini belki babana sorarsın :

sor canım elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım

evet canım ben bi anneme sorayım bunu..bide şimdi konuştuk diyor az bişey sakal bıraksam mı gelirken hepsini kesmek istemiyormuş..ayıp olur mu acaba babamın bu konudaki fikrini hiç kestiremiyorum :26:

hmmmm :26: benim babam kirli sakala laf etmez ama top sakala laf eder mesela, var mı senin babanın da öyle enteresan düşünceleri :26:

bana bayılmaa zatennn hıhhhh

:

senin gamzelerine ölürüm bennn

neymişş neymişşşş

yaa benim sevgilim 1 dönem okul uzatmıştı yaa şimdi o dönem şubatta bitiyor işte
hani kısa dönem askerlik alımları şubat/martta oluyo yaaa veya mayıs/haziran veya kasım/aralık fln hani 2 ayda alım yapıyolar ya
sevgilimi martta hemen askere gönderebilirler mi diye soracaktım

cerennn sizin ilk tanışmada ne giymişti sevgilin bide gelirken ne getirmişti :26:

Kot gömlek canım takım giymedi yani Tatlı getirmişti Birde ben sakalsız sevmem zaten biraz bırakmıştı bir sorun olmamıştı :26: Sinek kaydı olmasına gerek yok diye düşünüyorum ama babanı sen tanırsın:26:

Tamamen katılıyorum, erkek milletinin egosu çok çabuk tavan yapıyor..

şubatta biterse martta gidebilir ama askerlik şubesine önceden başvurması lazım canım şuabatta okul biter bitmez başvurursa yetişmeyebilir yani

bence bırakmasınnn

öyle mi dersin ama sakallı daha yakışıklı oluyor

işte bilemiyorum ki babamn tavrını hiç öyle bi konu konuşmamıştık..bende sevmem sakalsız ama dereyi geçene kadar sabredicez ben bi eve gidince anneme bu konuyu da sorayım o bilir..

bende tatlı düşündüm en iyisi bu..

canım şubat/mart döneminde gidebilmesi için daha önceden başvurması lazım..

yani bizim şubat ya da martt gidenler yani 1. grup/2. grup diye ayrılıyor, bunlar aynı günde belli oluyor. ve bizim sonuçlarımız 24 ocakta açıklanmıştı.

yani 24 ocakta kimin şubatta kimin martta gideceği, nereye gideceği belliydi.

yani seninki okul bitince şubatta başvurursa mayıs/haziran celbine kalır

Elbisemin arka kısmını anlatabilmek için 5 dk. çizilmiş whatsapp' tan gönderilmiş bir taslak arkadaşlar, inşallah çizimine benzer birşey çıkar ortaya...

Son düzenleme:
sevgilimle merak ettiğimiz möhüm bir konu var

nette şöyle bir bilgi var başvuru zamanı olarak:

2014 Şubat Celbi (16 Ağustos 2013 – 15 Kasım 2013)

2014 Mayıs Celbi (16 Kasım 2013 – 15 Şubat 2014)

2014 Ağustos Celbi (16 Şubat 2014 – 15 Mayıs 2014)

2014 Kasım Celbi (16 Mayıs 2014 – 15 Ağustos 2014)

2015 Şubat Celbi (16 Ağustos 2014 – 15 Kasım 2014)

bizimki de kasım gibi yapmıştı başvuruyu

çok hoş kuyruğuna hele bayıldımmm
rengi pembe olacaktı demi önü nasıl peki

Evet canım rengi pembe, bende kuyruğunu sordum A pile dedi, dur çizip göndericem dedi bunu çizmiş canım, bu arka kısmıymış.
Göğüs kalp şeklinde olacak herhalde, ama detayları bilmiyorum? Kesilmiş, kalıbı çıkarılmış. Beden ölçülerimi daha o gün almıştı zaten, sadece aklımda çok güzel kol ve sırt detayı var dedi.
Haziranın 7' de provaya gideceğim, boyu alınacak..

Son düzenleme:

Benimki ne zaman yapmıştı hatırlamıyorum ama Kasım celbinde gitmişti.
Ağustos celbine yetişememişti zannedersem:26:

Son düzenleme:
şubatta biterse martta gidebilir ama askerlik şubesine önceden başvurması lazım canım şuabatta okul biter bitmez başvurursa yetişmeyebilir yani

sağolun canlar peki kasımda başvuracak ama o zaman daha üniv mezunu olmamış olacak benimkine uzun dönem çıkar
sonra ben mezun oldum onu kısa dönem yapın diyebilir mi
ve dilekçeyle beni şubata değil martta gönderin noluur diyebilir mi bunları merak ediyorum aslında
yani kasımda gidip abi bu benim son dönemim şubatın başında bitiyor diplomayı alıyorum beni martta askere alın dese kabul olunur mu
4-5 şubat gibi sevgilimin bütünleme dahil tüm sınavları bitmiş ve notları sisteme girilmiş oluyor akademi,k takvime göre

Son düzenleme:

oldu canım başka diyesim geldi
ancak şubatta mezun olup mayısta gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…