Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aynen bizim de belli deill:18:

yaa niye yok ki havadis

bende aynı be canım ne olsun ev iş ev iş

çünkü her zamanki gibi beyefendi yine yogundu, ve şimdi de düğün için şehir dışına gidiyor ve ben trip atamıyorum kendisine söz verdim trip atmayacam diye

yok mu söz nişan konusunda bi gelişme falan :26: en son senin paşayla tartışmıştınız galina tarihler konusunda, düzelttiniz mi :26:

off hep de sana denk geliyor yoğunluğu neyse daha ordasın bi şekilde zaman olacak, o yüzden bence de

atar yapma biz dün akşamda tartıştık sonra gece 2 ye kadar dikti beni gönlümü almaya çalıştı bende çok üstelemedim bugün çok iyiyiz

ama ailesini tanışmaya henüz çağırmadı yani ses yok şimdilik..bi iki gün sonra yine başlar benimki söylenmeye off of

atar yapamıyorum işte, hem çocugun elinde olan bişey degil, sonuçta bi kere buluşmak istedi, hatta ben okulda olacam o gün diye okula gelecekti gelemedi toplantı çıkınca :26: hem de zaten bi kere gereksiz atarımdan kopma noktasına geldik, ancak unuttu o günleri de eski haline döndü yeniden asla öyle olamam

en azından doğum günümde kesin göreşecegiz, şimdilik şafak 7 yani, bekliyorum gerçi dingil dün bana gruptan soruyor, nurdancım senin doğum günün tam olarak hangi gündü canımmm tam trip atmalık fırsattı ama anlayışlı rolünü oynadıgım için trip atamadım, 6 haziran canım dedim, sonra arkadaş diyor burhan nurdanın doğum gününü unutmuuşşşş diyeee , dedim gaza getirmeyin trip atmayacagım ama içten içe kaynadım tabi, ya bu adam beni gerçekten iplemiyor hiç, yada fena bi oyundayım, neyse ki ankarada 2 haftan kaldı anlayacagım olanı biteni

siz neden tartıştınız :26: tanışmaya gelme mevzumu yine :26:

olur canım olur ikinizde yoğunsunuz elbet müsait bi gününüz olacak..

ayy acaba doğum gününde neler olacak ben bile sabırsızlandım

olur canım olur ikinizde yoğunsunuz elbet müsait bi gününüz olacak..

ayy acaba doğum gününde neler olacak ben bile sabırsızlandım

aamaann gitcezz eglenecez döncez iştee adam hangi gün oldugunu bile bilmiyrmuş, ekstra bişey olacak hali yok yaa

ben söz fotolarınızı gördüm, çok güzel olmuşsun canımmm seni görünce hemen tebrik edeyim dedim

Cookk teşekkür ederiiim mutlu oldum şimdi :) yoğunluğu daha yeni yeni atıyoruz uzaktan gelen akrabaları uğurladık farklı gunlerde gittiler hep :) sonra biraz temizlik falan buraya uğrayamadim hic sen nasılsın nurdan ablam nasil gidiyor :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi valla güzelim bende, geziyorum proje çiziyorum, buralarda takılyıorum öyle işte

sen nasılsın asıl sen anlat geldin mi ankaraya

hoşgeldinnnn

hayırlı olsun sözlü hatunnn

detay isteriz hmeeeen

Teşekkür ederim canimm :)) hersey cok guzeldi şükür atlattık bunu da :) çarşamba günü geldiler yemege alacaktik aslinda ama 14 saatlik yoldan sonra kimsenin hali kalmamisti otele gectiler hemen dinlenmek icin :) persembe gunu kahvaltiya geldiler sonra onun ailesi ve benim ailem disari ciktik detaylari konusmak icin evdekilerden uzaklastik, mesafe oldugundan fırsat olmamisti detaylar icin konusmaya :) aksama dogru yemege aldik onlari sonra hazirlanmaya gittiler aksam isteme oldu ikramlar vardi, 30 kisiye kahve dağıttım dusmekten korkuyodum en cok kazasiz atlattim ertesi gun soz alisverisi oldu yuzukleri aldik kuafor hazirlik derken aksam oldu ikramlar vardi yine sonra yuzukler takildi :)) cumartesi de gittiler sabah ugurladik, ama biz sevdicegimle nerdeyse hic gorusemedik dogru duzgun konusamadik bile aileler varken olmuyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…