- 3 Ekim 2010
- 11.501
- 3.820
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.141
tam benlik olmuş senin nişan planın yaabence böyle kutlamalar yakınlar olunca güzel tee uzaklara gösteriş yapmanın anlamı yok ki
hayırlısı olsun canım senin için, dilerim planladıgın gibi olur herşey de çok çokk mutlu olursun
bu cuma mı olacak sizin isteme olayı
çok güzellerr bunlaaar
hayırlısıyla olsun herşey inşallaah
amaann bu kadar beklemişsin pazar gününe kadar da bekleyiverirsin ne olacak dimi
ee ne giyeceksinn
Yok canım bu cuma 2 tane düğünümüz var akrabamız ikisi de..
Ramazan geliyor diye sıkıştıran sıkıştırana, milleti kasmaya ne nerek var ki ya?
İlle herkes Haziran, yaz sanıyorlar ama İstanbul şuan sular altında..
Nişanı da teyzemlerden dolayı burada yapma ihtimalimiz yüksek yine aile arasında olacak..
Bizim fasıl işi de yatar zannedersem..
Eki Görüntüle 1141479
bende onu soracaktım canım size..siyah kalem etek üzerine şık bi bluz altına az topuklu siyah açık burun bi ayakkabım var..bunları giysem abartı mı olur tanışma için..:26:
yada şık siyah kumaş pantolonum var onu mu giysem..topuklu mu babet mi karar veremedim napayım canım :44:
bende onu soracaktım canım size..siyah kalem etek üzerine şık bi bluz altına az topuklu siyah açık burun bi ayakkabım var..bunları giysem abartı mı olur tanışma için..:26:
yada şık siyah kumaş pantolonum var onu mu giysem..topuklu mu babet mi karar veremedim napayım canım :44:
cesmi_naz .!.:35566079topuklu ayakkabı evde sıkıntı olur gibi geldi sanki canım ama bilemedim tam :26: kalem etek de olur sanki yaa :26: yada tanışma diye pantalon mu giysen nasıl olsa söz de nişan da hep giyilecek etekler :26: ayy bilemedim yaa, seni gizeme ve cerene gönderiyorum fikişr almak için
Bence eteğini giy canım, etek sürekli giymiyorsundur diye tahmin ediyorum, daha özel durur.
Bu arada bende krem kalem etek giyeceğim istemede ama nasıl yürüyeceğim bilmiyorum..
şimdi sürekli ayakta olucam koşturmaca olacak çay pasta ikramlıklar falan hep bende geçecek hizmet..topuklu rahat olur mu bilemedim..ama topuğu az abartılı değil rahat da off
evet canım sürekli etek giymem ama isteme olsa düşünmezdim bende etek veya elbise tercih ederim fakat tanışma olacak ya ne uygun düşer ki :26:
şimdi sürekli ayakta olucam koşturmaca olacak çay pasta ikramlıklar falan hep bende geçecek hizmet..topuklu rahat olur mu bilemedim..ama topuğu az abartılı değil rahat da off
evet canım sürekli etek giymem ama isteme olsa düşünmezdim bende etek veya elbise tercih ederim fakat tanışma olacak ya ne uygun düşer ki :26:
ee rahatsa ayakkabılar, az topğuklu da diyorsun madem onları giy o zaman canım
valla senin özel günlerin bunlar şekerim, sen nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin, önemli olan senin mutlulugun
hem smuwila nın dedigi de doğru, etek hep giymiyorsun, tanışmada istemede giyiver ne olacak ki
ayy bu resmini gönderdigin yere bayıldım beennnnerdeydi ki burası, çok güzelmiş yaaa
valla ben ankarada oldugumj için bütün dügünlerden yırttım ama evde bir davetyiye tomarı vardı babam sürekli sıraya koymaya çalışıyordu
bu cumaysa eğer bennm doğum günümde olacaktı ya, hiç unutturmazdım sana o tarihi ondan sordumne zaman gelecekler peki
Tatlım tanışmada mı istemede mi topuklu düşünüyorsun :26:
haklısın canım ben etek giyeyim daha şık durur hem kısa değil çok, tam kıvamında
bakalım gün netleşsinde karar veririz
İstanbul canım, annemin teyzesinin damadı işletiyor.
Güzel mi gerçekten? Aman aman bir büyüklüğü de yok aslında, ev de herkes dağılacakken burda bir arada olacak sadece..
Bu akşam kendi gözlerimle görmeye gideceğim bakalım, bir de tüllerle süsleriz diyor bizim kızlar. ,,
Haftaya cuma canım, yani 13' de isteyecekler 14' de alışveriş, 15 aile arası söz, nişan..
canım tanışma olacak ya kısmetse o zaman diyorum ne giysem kalem etek ve topuklu tanışma için nasıl olur..yada etek altına babet mi olsun..yada iş görüşmeleri için bayılarak aldğım pantalonum var çok şık onu mu giysem topukluyla..ama topuğu az ayakkabımın..amma çok soru sormuşum
sen milyonlarca kıyafet dene bence hangisi içine sinerse onu giy en sonunda
ayy ben sizlerinkinde bile böyle heyecanlanıyorsam kendiminkini tahmin bile edemiyorumm
çok begendim canım çookkk begendimmm
ayy az kalmış haftaya işte ohh ne güzell
kaç kişi davetli olacak bilmiyorum da eger davetliler sıgacaksa böyle bir mekan güzel olabilir bence canımhem teyzenlerin istedigi olur hem de seninki, orta yol bulunmuş olur yani
sen milyonlarca kıyafet dene bence hangisi içine sinerse onu giy en sonunda
ayy ben sizlerinkinde bile böyle heyecanlanıyorsam kendiminkini tahmin bile edemiyorumm
Canım sadece aileler tanışacak sadece tanışma olacağı için topuklu giyme çok zorlanırsın inan bir dakika oturamıyorsun sürekli mutfaktasın çay servisi ikramlar falan hiç tehlikeye atma derim ben:26: İsteme ve sözde topuklu giyersin.. Etek ve babet bence çok uygun ben tanışmada topuklu giymedim. İsteme ve sözde giydim. Pantolon değil ama etek babet giyebilirsin
Bir taraftan da şunu düşünüyorum ben yaparsam yemekli istiyordum.
Erkek arkadaşım da hiç nişan yapma, çünkü biz altında kalırız düğünü yapamazsak demişti. Biz yemekli nişan yaparsak normal düğün salonu tutmaları nahoş olur çünkü.
Canım valla takısı, saati, yüzüğü, bohçasıyla 3-4 bine patladı bize evde yapıyor olmamıza rağmen (bu mekan sürpriz oldu) erkek tarafına da öyle, bir de şimdi salon gibi bir yer tutsak kuaförü, fotoğrafı, arabası derken 2 misli..
O da biz nişana para harcayacağımıza düğünümüzü istediğimiz gibi yapalım dedi, e ben şimdi normal bir yerde ev dar olduğundan yapıyorum, tamam bişey değişmeyecek onlar açısından ama kendileri niye yemekli yapmadı madem nişanı derler mi? deyip bunu kullanmalarından korkuyorum..
Çünkü yemekli nişan yapmamamın sebebi onların hem nişan, hem de yemekli düğünün altından kalmayacakları içindi.
etek ve babet kombini diyorum ben de
inş seninde bu günlerini göreceğiz
erkekler ne rahat dün çıktık ona keten bi pantalon aldık üstüne bi gömlek tamam..hep çileyi biz çekelim
öyle mi dersin doğru aslında hep ben hizmet edeceğim için bide kalabalık olacağız sanırsam..
etek babet bence de en uygunu..ama şık bluzum yok vaktimde yok ne ara çıkıp alacağım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?