Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Yok canım bu cuma 2 tane düğünümüz var akrabamız ikisi de..
Ramazan geliyor diye sıkıştıran sıkıştırana, milleti kasmaya ne nerek var ki ya?
İlle herkes Haziran, yaz sanıyorlar ama İstanbul şuan sular altında..
Bizimkisi Haftaya Cuma ve Pazar inşallah..
Nişanı da teyzemlerden dolayı burada yapma ihtimalimiz yüksek yine aile arasında olacak..
Bizim fasıl işi de yatar zannedersem..

çok güzellerr bunlaaar

hayırlısıyla olsun herşey inşallaah

İnşallah öyle olur canım, darısı senin başına..

Son düzenleme:
amaann bu kadar beklemişsin pazar gününe kadar da bekleyiverirsin ne olacak dimi

ee ne giyeceksinn

bende onu soracaktım canım size..siyah kalem etek üzerine şık bi bluz altına az topuklu siyah açık burun bi ayakkabım var..bunları giysem abartı mı olur tanışma için..:26:

yada şık siyah kumaş pantolonum var onu mu giysem..topuklu mu babet mi karar veremedim napayım canım :44:

Son düzenleme:

ayy bu resmini gönderdigin yere bayıldım beennn nerdeydi ki burası, çok güzelmiş yaaa

valla ben ankarada oldugumj için bütün dügünlerden yırttım ama evde bir davetyiye tomarı vardı babam sürekli sıraya koymaya çalışıyordu

bu cumaysa eğer bennm doğum günümde olacaktı ya, hiç unutturmazdım sana o tarihi ondan sordum ne zaman gelecekler peki

topuklu ayakkabı evde sıkıntı olur gibi geldi sanki canım ama bilemedim tam :26: kalem etek de olur sanki yaa :26: yada tanışma diye pantalon mu giysen nasıl olsa söz de nişan da hep giyilecek etekler :26: ayy bilemedim yaa, seni gizeme ve cerene gönderiyorum fikişr almak için

Bence eteğini giy canım, etek sürekli giymiyorsundur diye tahmin ediyorum, daha özel durur.
Bu arada bende krem kalem etek giyeceğim istemede ama nasıl yürüyeceğim bilmiyorum..

şimdi sürekli ayakta olucam koşturmaca olacak çay pasta ikramlıklar falan hep bende geçecek hizmet..topuklu rahat olur mu bilemedim..ama topuğu az abartılı değil rahat da off

Bence eteğini giy canım, etek sürekli giymiyorsundur diye tahmin ediyorum, daha özel durur.
Bu arada bende krem kalem etek giyeceğim istemede ama nasıl yürüyeceğim bilmiyorum..

evet canım sürekli etek giymem ama isteme olsa düşünmezdim bende etek veya elbise tercih ederim fakat tanışma olacak ya ne uygun düşer ki :26:

Son düzenleme:

ee rahatsa ayakkabılar, az topğuklu da diyorsun madem onları giy o zaman canım

valla senin özel günlerin bunlar şekerim, sen nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin, önemli olan senin mutlulugun

hem smuwila nın dedigi de doğru, etek hep giymiyorsun, tanışmada istemede giyiver ne olacak ki

Tatlım tanışmada mı istemede mi topuklu düşünüyorsun :26:

haklısın canım ben etek giyeyim daha şık durur hem kısa değil çok, tam kıvamında
bakalım gün netleşsinde karar veririz

İstanbul canım, annemin teyzesinin damadı işletiyor.
Güzel mi gerçekten? Aman aman bir büyüklüğü de yok aslında, ev de herkes dağılacakken burda bir arada olacak sadece..
Bu akşam kendi gözlerimle görmeye gideceğim bakalım, bir de tüllerle süsleriz diyor bizim kızlar. ,,
Haftaya cuma canım, yani 13' de isteyecekler 14' de alışveriş, 15 aile arası söz, nişan..

Tatlım tanışmada mı istemede mi topuklu düşünüyorsun :26:

canım tanışma olacak ya kısmetse o zaman diyorum ne giysem kalem etek ve topuklu tanışma için nasıl olur..yada etek altına babet mi olsun..yada iş görüşmeleri için bayılarak aldğım pantalonum var çok şık onu mu giysem topukluyla..ama topuğu az ayakkabımın..amma çok soru sormuşum

Son düzenleme:

Ben tanışma da siyah dantelli elbise giymiştim, diğer türlü klasik giyimi daha ağır buldum canım..
Ayakkabı değil de siyah terliklerim vardı, ayakkabıyla daha abartı durucakmış gibi geldi.

haklısın canım ben etek giyeyim daha şık durur hem kısa değil çok, tam kıvamında
bakalım gün netleşsinde karar veririz

sen milyonlarca kıyafet dene bence hangisi içine sinerse onu giy en sonunda

ayy ben sizlerinkinde bile böyle heyecanlanıyorsam kendiminkini tahmin bile edemiyorumm

çok begendim canım çookkk begendimmm

ayy az kalmış haftaya işte ohh ne güzell

kaç kişi davetli olacak bilmiyorum da eger davetliler sıgacaksa böyle bir mekan güzel olabilir bence canım hem teyzenlerin istedigi olur hem de seninki, orta yol bulunmuş olur yani

Canım sadece aileler tanışacak sadece tanışma olacağı için topuklu giyme çok zorlanırsın inan bir dakika oturamıyorsun sürekli mutfaktasın çay servisi ikramlar falan hiç tehlikeye atma derim ben:26: İsteme ve sözde topuklu giyersin.. Etek ve babet bence çok uygun ben tanışmada topuklu giymedim. İsteme ve sözde giydim. Pantolon değil ama etek babet giyebilirsin

Bir taraftan da şunu düşünüyorum ben yaparsam yemekli istiyordum.
Erkek arkadaşım da hiç nişan yapma, çünkü biz altında kalırız düğünü yapamazsak demişti. Biz yemekli nişan yaparsak normal düğün salonu tutmaları nahoş olur çünkü.
Canım valla takısı, saati, yüzüğü, bohçasıyla 3-4 bine patladı bize evde yapıyor olmamıza rağmen (bu mekan sürpriz oldu) erkek tarafına da öyle, bir de şimdi salon gibi bir yer tutsak kuaförü, fotoğrafı, arabası derken 2 misli..
O da biz nişana para harcayacağımıza düğünümüzü istediğimiz gibi yapalım dedi, e ben şimdi normal bir yerde ev dar olduğundan yapıyorum, tamam bişey değişmeyecek onlar açısından ama kendileri niye yemekli yapmadı madem nişanı derler mi? deyip bunu kullanmalarından korkuyorum..
Çünkü yemekli nişan yapmamamın sebebi onların hem nişan, hem de yemekli düğünün altından kalkamayacakları içindi.

Son düzenleme:
sen milyonlarca kıyafet dene bence hangisi içine sinerse onu giy en sonunda

ayy ben sizlerinkinde bile böyle heyecanlanıyorsam kendiminkini tahmin bile edemiyorumm

inş seninde bu günlerini göreceğiz

erkekler ne rahat dün çıktık ona keten bi pantalon aldık üstüne bi gömlek tamam..hep çileyi biz çekelim

öyle mi dersin doğru aslında hep ben hizmet edeceğim için bide kalabalık olacağız sanırsam..
etek babet bence de en uygunu..ama şık bluzum yok vaktimde yok ne ara çıkıp alacağım :26:

etek ve babet kombini diyorum ben de

off çok karışık işler bunlar yaa

yani canım şimdi nişan olursa aqz kişiyle olacak degil mi, yani düğün gibi 400 500 kişi olmayacak. dolayısıyla sizin yemekli yapmanızda çok abes bir durum yok diye düşünüyorum. yani soran olursa da bunu söyleyebilirsin. az kişiye yemekli yapılır maddiyat yeter ama çok insan gelecekse yemekli olamaz ki, fiyat 3 5 katına çıkıyor nerdeyse

ev dar oldugu için mecbur dışarda yapacaksın gibi duruyor, burası da tanıdık oldugu için sizi çok zorlamaz maddi açıdan, onlar ezileceklerini düşünürlerse de yemek degil de aperatif bişeyler olsa mesela, o zaman onlar yemekli düğün yapmak zorunda hissetmezler kendilerini

fotograf araba vs konusunda da benm mesela fotograf çekme konusunda hiç hevesim yok. açık mekan çekimlerinden bahsediyorum yani düğünde bile olmasa aramam e sen de istemezsen yapılma foto çekimi araba diyorsan da nişanda illa süslemek gerekmiyor ki, mevcut bir araba vardır elbet sevgilinin altında da onunla gelir alı seni evden, en fazla bi çiçek bişey konur o da çok maddi açıdan yük olmaz sanırım

ben olsam ileride aklımda kalacagını nişanımı bu şekilde yapardım. düğün için de o zamana kadar belki durumlar düzelir, olmadı ona göre bi plan o zaman yapılır. ama şimdi kendi yapacagın nişanı onlar yapamaz diye yapmamak, bana çok doğru gelmiyor açıkçası :26: tam anlatamadım sanırım düşüncelerimi ama, umarım yanlış bişey dememişimdir :26:

inş seninde bu günlerini göreceğiz

erkekler ne rahat dün çıktık ona keten bi pantalon aldık üstüne bi gömlek tamam..hep çileyi biz çekelim

ayy inşallah canımm

erkek olmak rahat yaa, adamlar giyinip çıkıyotlar, biz düşünüyoruz bi daha saçı makyajı şu buu :44::44:

öyle mi dersin doğru aslında hep ben hizmet edeceğim için bide kalabalık olacağız sanırsam..
etek babet bence de en uygunu..ama şık bluzum yok vaktimde yok ne ara çıkıp alacağım :26:

her akşam iş çıkışı yarım saat de olsa turlayacaksın şekerim yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…