Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

öyle mi dersin doğru aslında hep ben hizmet edeceğim için bide kalabalık olacağız sanırsam..
etek babet bence de en uygunu..ama şık bluzum yok vaktimde yok ne ara çıkıp alacağım :26:

Ben tanışma için çok kasmadım açıkçası canım evdekilerden giydim Gömlek bile olabilir aynı renk babetle çok hoş kombin olur

inş seninde bu günlerini göreceğiz

erkekler ne rahat dün çıktık ona keten bi pantalon aldık üstüne bi gömlek tamam..hep çileyi biz çekelim

Biz de nişan için klasik kombin yaptık.
Bej ceket, siyah pantolon, siyah gömlek, bej ve siyah karışımı baklava desenli kravat aldık.
Yani damadın kravatını, gelinin elbisesi renginde tezini bozuyoruz biz.
Aynı ton da kravat bulmak çok zor çünkü, göz ucuyla bir kaç yerde baktım tonunu bırakın o renk kravat yok..
Şeyi de sevmiyorum ton farkını, bir tanıdık mor nişanlık giymişti, cırt mor ama, damat aynı tondan kravat bulamamış lila almıştı.

ben de hiçç sevmem elbise renginde kravatt

Ayy kzlar ne güzl nişan hazrlılkarnızı yapıyosunz bzm daha askerlk bitecekde yapcaz Ama ben dayanmyrum nişan için çok güzl bi model buldum size bi danışayım dedim Nasıl sizce bu modelden nişana yakın bi tarihte diktrmek istyrum

aynen daha şaç ve makyaj var.. ama o gün güzel oalyımda beğensinler beni ya süsülenmeye değer

Ben tanışma için çok kasmadım açıkçası canım evdekilerden giydim Gömlek bile olabilir aynı renk babetle çok hoş kombin olur

öyle de canım bizimkinin ailesi kalabalık yani düşün iki dede anneanne babaanne de duruyor..dayısı yengesi de gelecekmiş..o yüzden biraz özeneyim istiyorum

ayy çok komik lila ve cırt mor.. yani benim fikrim tabi ama bana saçma geliyor kravat elbise rengi uygunluğu çabası

Canım onun babasının durumu iyi değil, 5 sene önce abisine düğün yapıp ev kurmuş, toplam da 15 bin harcamıştı sen düşün bu bile zorlamıştı onu, şimdi bir düğün yapmak 50 binden aşağı değil. Maddi gücü yerinde olmayan insanları bilirsin, 10 bin düğün deyince yazık günah, 2 saat için değer mi? Ben size başka bişey alayım der o paraya.

Bende müşteri çevremizden dolayı istiyorum açıkçası ve yemekli değil de kokteyl istiyorum. Babamın oturmuş bir çevresi var, katıldığımız düğünler hep yemekli, kokteylli, hani siz yapamazsınız, ben nişanımı o şekilde yapayım bari içimde kalmasın demiştim, o da nişan yapmayalım biz ona 3 bin, 4 bin harcayıp 3 bine normal salonda düğün yapacağımıza istediğin gibi yemekli düğün yaparız dedi. Hatta ailesine de, o öyle bir nişan yaparsa biz altında kalacağız, üstelik bizim nişan masrafıyla, normal salonda bile yapsak toplam o tarz bir düğün parasını bulacağından dolayı yaptırmadım dedi.

Bizim de çevre kalabalık canım ya düğün de 600 kişi elemiş halimiz.. O yüzden aparatif kokteyl istedim zaten çünkü müşteri çevresi öyle salon düğünlerine tenezül edip gelmiyor, babamın itibarını düşünüyorum açıkçası ben çünkü ilk mürüveti..
İnsan kendini sayılmıyor hisseder, düğün dernekte bilirsiniz çevre gerektiriyor, adam 1 gün de 2 düğüne koşarken onu saymamaları kötü olur..
Mekan göz doyursun, şık olsun aparatif bir kaç meze olsun yeter..

Son düzenleme:

Sözlüm olacak insana sordum ne giyeyim diye tutturdu sözdeki elbiseni giy diye olmaz diyorum anlamıyor şuan resmen tartışıyoruz şaka gibi resmen

kokteyl düğün yemeklki kadar çok tutmaz sanırım canım yuaa, o kadarını da mı karşılayamazlarmış :26:

acaba diyorum 2015 baharına erteleseniz düğünü durumları biraz daha düzelirmi ki o zmaana kadar :26: ya ben bu konularda çok mu abartıyorum bilmiyorum ama gelinin istedigi gibi olması gerektigini düşünyorum bu tarz şeylerin :26: tabi imkanlar dahilinde ama hele ki babanın çevresinini gelme durumu gibi hassas bi durum varsa, varsın iki taraf da biraz zorlansın ama aklınızda kalmasın bişey :26:

Sözlüm olacak insana sordum ne giyeyim diye tutturdu sözdeki elbiseni giy diye olmaz diyorum anlamıyor şuan resmen tartışıyoruz şaka gibi resmen

erkek aklı işte, kesin ne gerek var düşünmeye bile demiştir

Kızlar söz için bende yüzük tepsisi bakıyorum beğendiğim bir iki model var ama baya para vercem sonuçta.Sözde kullanılan tepsiyle nişanda kullanılan tepsi ayrımı oluyor?

Son düzenleme:
siyah canım..
pudra rengi tonunda bi kalem eteğim daha var ama o olmaz sanırım siyah daha uygun hem üstüne bişey uydurması kolay olur :26:

bence şu tarz gibi şifon bluzlar güzel olabilir üst olarak yeni alacaksan

Eklentiler

• $L_20141-4Y4567Z8-760_A.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $L_20141-4Y3570Z8-713_A.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar söz için bende yüzük tepsisi bakıyorum beğendiğim bir iki model var ama baya para vercem sonuçta.Sözde kullanılan tepsiyle nişanda kullanılan tepsi ayrımı oluyor?

Söz de söz yüzüğü takıp nişan da ayrı yüzük takacaksan 2 kere yüzük keseceksiniz demektir.
Ama artık ayrı nişan bile yapsalar yüzükleri söz de takıyorlar canım, nişan hele ki salon gibi bir yerde olacaksa sadece pasta kesme oluyor.
Biz istemeden sonra söz, nişan bir arada yapacağımızdan bir kere tepsi kullanacağız.

bu soruya dair hiç bi fikrim yok malesef, seni arkadaşlara havale ediyorum

bence şu tarz gibi şifon bluzlar güzel olabilir üst olarak yeni alacaksan

Eki Görüntüle 1141609

en üstte olan siyah üstüne beyaz puanlı olanı çok begendim ben, amaa etek de siyah olacak ya acaba çok mu matem gibi olur :26: yaz günü tanışamay geliyorlar sonuçta, sanki biraz daha açık renkler olsa daha mı iyi bilemedim :26:

bluzum renkli bişey olsa fena olmaz bi tane bordo babetim var acaba bordo tonlarında bluz mu baksam :26:

ee canım bizim söz olursa sadece tektaş olacak bana onu kim takıyor ve tepsi gerekli midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…