- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.181
giy canımcım sende ne olacak ki
kokteyl düğün yemeklki kadar çok tutmaz sanırım canım yuaa, o kadarını da mı karşılayamazlarmış :26:
acaba diyorum 2015 baharına erteleseniz düğünü durumları biraz daha düzelirmi ki o zmaana kadar :26: ya ben bu konularda çok mu abartıyorum bilmiyorum ama gelinin istedigi gibi olması gerektigini düşünyorum bu tarz şeylerin :26: tabi imkanlar dahilinde ama hele ki babanın çevresinini gelme durumu gibi hassas bi durum varsa, varsın iki taraf da biraz zorlansın ama aklınızda kalmasın bişey :26:
erkek aklı işte, kesin ne gerek var düşünmeye bile demiştir
Kızlar söz için bende yüzük tepsisi bakıyorum beğendiğim bir iki model var ama baya para vercem sonuçta.Sözde kullanılan tepsiyle nişanda kullanılan tepsi ayrımı oluyor?
bluzum renkli bişey olsa fena olmazbi tane bordo babetim var acaba bordo tonlarında bluz mu baksam :26:
Sözlüm olacak insana sordum ne giyeyim diye tutturdu sözdeki elbiseni giy diye olmaz diyorum anlamıyor şuan resmen tartışıyoruz şaka gibi resmen
gizemcim ya en sondaki hoşuma gitti eteğimde tam olarak öyle, inş bulurum bu tarz bişey
bluzum renkli bişey olsa fena olmazbi tane bordo babetim var acaba bordo tonlarında bluz mu baksam :26:
Öyle diyor sanırım canım birde o elbisem tam onun istediği gibi boy olarak falan.. Ay delircem
kokteyl düğün yemeklki kadar çok tutmaz sanırım canım yuaa, o kadarını da mı karşılayamazlarmış :26:
acaba diyorum 2015 baharına erteleseniz düğünü durumları biraz daha düzelirmi ki o zmaana kadar :26: ya ben bu konularda çok mu abartıyorum bilmiyorum ama gelinin istedigi gibi olması gerektigini düşünyorum bu tarz şeylerin :26: tabi imkanlar dahilinde ama hele ki babanın çevresinini gelme durumu gibi hassas bi durum varsa, varsın iki taraf da biraz zorlansın ama aklınızda kalmasın bişey :26:
bence de giyebilirsin, ne gibi bi laf edecekler ki? neden giyilmesin yani, o elbise deel miii
canım o en sondaki siyah beyaz kareli olanı "lcw"nın internet sitesinde gördüm, ordan bakabilirsin bluzlar kategorisinden
bordo bluz bulabilirsen, güzel olur
ayy kıyafet yüzünden sonsuza dek surat yapacak degil ya, boşver sen onu, canın ne istiyorsa onu giy
Ama herkes gördü facede bir ton foto var niye aynı elbiseyi giyeyim ki şimdi sen bilirsin dedi kapattı konuyu surat yapıyor :26:
olabilir canım bak çok mantıklıhatta beyazlı bordolu bişey olursa hem daha yazlık olur hem de siyahla uyumu düşünülünce çok şık olur
Söz de söz yüzüğü takıp nişan da ayrı yüzük takacaksan 2 kere yüzük keseceksiniz demektir.
Ama artık ayrı nişan bile yapsalar yüzükleri söz de takıyorlar canım, nişan hele ki salon gibi bir yerde olacaksa sadece pasta kesme oluyor.
Biz istemeden sonra söz, nişan bir arada yapacağımızdan bir kere tepsi kullanacağız.
Biz kokteylli seçeneği olan iki mekan bulduk. Bir tanesi burası ve yeni şubesi olduğundan diğer yerlerine göre uygun, fiyatlarda 2014 Ocak ayına kadar geçerliymiş. Kapasitesi de 600 kişilik canım.. Yani ister 300 gel, ister 500 o sunum hizmet dahilinde oluyor.
Eki Görüntüle 1141614 Eki Görüntüle 1141615 Eki Görüntüle 1141616 Eki Görüntüle 1141617
Bir de burası var, burası da yeni açılmış sanırım, kapasite yine aynı 550-600 kişi civarıymış canım..
Eki Görüntüle 1141620 Eki Görüntüle 1141621
Şimdiden tutarsan seneye bile yapsan düğünü bu seneki fiyattan faydalanıyorsun falan diyenler de oluyor kısmet tabii.
Yani bu mekanlar da 600 kişilik düğün ilk koyduğum mekan cumartesi 7,500 TL pazar akşamı 6,500 TL
İkinci mekan cumartesi 6,500 pazar akşamı 7,500 demişti.
İlk mekan ikimizin çevresine de yakın, ulaşımı kolay.
Geçtiğimiz cumartesi İstanbul içinde bir düğüne katıldık, 2 saatimiz yolda, trafikte geçti.
Ulaşımın rahat olması çok önemli, İstanbul da Cumartesi günü bile trafik var çünkü..
siyahla bordo güzel olur canım dimi..o zman ben alışverişe çıkayım iş çıkışlarında, netten alsam gelmez yetişmez falan risk olmasın..
bende sanki herşey ayarlanmış gibi konuşuyorum
Ne bileyim daha yeni söz oldu herkes gördü falan ya içime sinmedi bir türlü:26:
Benim aklımda başka bir elbise var diz üstü ama oturunca bayağı kısalıyor şimdi orada öyle görür bir ton laf yapar bana cesaret edemiyorum:26:
canım o en sondaki siyah beyaz kareli olanı "lcw"nın internet sitesinde gördüm, ordan bakabilirsin bluzlar kategorisinden
bordo bluz bulabilirsen, güzel olur
sen ona sorarak asrın hatasını yapmışsın, emin ol sormasaydın ne giyeyim diye demezdi ki ne giyeceksin..her şeye niye karışırlar ki anlamam benimkide öyle bi susun dimi ama
siyahla bordo güzel olur canım dimi..o zman ben alışverişe çıkayım iş çıkışlarında, netten alsam gelmez yetişmez falan risk olmasın..
bende sanki herşey ayarlanmış gibi konuşuyorum
otururken dikkat edersin sende canımhem önünüzde masa falan olur otururken de kim görecek degil mi ama
Aileler tanışmaya istemeye gelecekleri zaman tanışma ile isteme ilk akşam soraki akşamda söz keseriz die düşündüm.Nişanla söz arası 2 ay süreceği için sözde ben tek taş birde aldırabilirsem 5 taş :) takarım erkek arkadaşımada ince bir gümüş alyans takarız. Nişanda zaten alyanslarımız takılacak ben bu tepsiyi çok beğendim.Söz için düşündüm nişandada aynısını kullansak nolurki
Eki Görüntüle 1141629
O görecek canım ondan daha beteri mi varanında suratı düşer benimkini de düşürür
bu akşam bi tarih netleşsin de sonra sen yavaştan turlamalaara başla
hem eninde sonunda olacak bu işler kuzum, elinin altında hazır olsun herşey, o zaman zorluk çekmezsin
Aynen öyle canım aynennn.. Hayır fikrini sordum söylersin gerisini bana bırakırsın bu ısrar ne ne oluyor yani.. Sanki sormasam o mu soracaktı sen de dediysen şuan gırtlağını sıkabilirim o derece sinirliyim
ee bunlar gayet güğzel canım, fiyatlar çok mu gelir acaba sevgilinin ailesine :26:
bide sizin biraz daha kışa doğru olmayacak mı düğün, fiyatlar düşer sanki yaa :44:
Aileler tanışmaya istemeye gelecekleri zaman tanışma ile isteme ilk akşam soraki akşamda söz keseriz die düşündüm.Nişanla söz arası 2 ay süreceği için sözde ben tek taş birde aldırabilirsem 5 taş :) takarım erkek arkadaşımada ince bir gümüş alyans takarız. Nişanda zaten alyanslarımız takılacak ben bu tepsiyi çok beğendim.Söz için düşündüm nişandada aynısını kullansak nolurki
Eki Görüntüle 1141629
ayy azıcık suratı düşüversin yaa bişey olmaz, sen kendi eglenmene bakarısn
ben bugun çok ortalık karıştırıyorum galiba yaa, artık biraz susayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?