- 3 Ekim 2010
- 11.501
- 3.820
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.361
bildigim kadarıyla kurabiyelerde de kalıplar oluyor, yani çift kişilik kalıp bulunabilir diye düşünüyorum ama enişten daha iyi bilir tabi :26: Hem pembe konsepti de çok hoş doğrusu
Mekan içinde haklısın aslında, en azından bi dans etmek istersiniz, e dans edince de mutlaka insanların oynama beklentisi de olurHem madem yakın çevreniz olacaksınız sen de eğlenirsin, o gecelik olumsuz düşünceleri çıkarıver kafandan
enişten dediyse vardır bi bildigi bu kadarını da sen düşünme, bırak senin yerine onlar düşünsün
buaradada kurabiyelerin en sondakini çok beğendimmmDün eniştenin mekanını incelemeye gittik kızlar, daha önce resmini attığım mekan resimdekinden daha geniş, ama pist gibi geniş alanı yok ortada havuz gibi bişey olduğundan, bir de üst katı var babam orayı daha çok beğendi bahsettiğim yere göre daha da geniş, ferah bir mekan..
Bir de butik pasta araştırması içindeyim, eniştemin pastanesi var demiştim zaten, pasta ve kurabiyeleri de onlar yapacaklar. Çok uğraştırıcı modellerin hakkını verebilirler, işin içinden çıkabilirler mi bilmiyorum? Çünkü şeker hamuruyla yapılan pastalarda maharet süslemede biliyorsunuz ki..
En çok beğendiğimden başlayarak resimleri sıralıyorum kızlar bana fikir veriiin, renkler değişecek zaten büyük ihtimalle...
Eki Görüntüle 1142806
Eki Görüntüle 1142808
Eki Görüntüle 1142811
Eki Görüntüle 1142822
Eki Görüntüle 1142845
Bunlar da kurabiye modelleri..
Eki Görüntüle 1142864
Eki Görüntüle 1142874
Eki Görüntüle 1142880
Eki Görüntüle 1142882
Şeker hamurlu pastaları pek tavsiye etmiyorlar yenilemediğini ve boşa gittiğini söylüyor.Ben böyle istiyordm ama sora vazgeçtim
benim en başından beri evde yapma isteğim buydu canım, eğlence istemiyordum. Mekan tutarsak mutlaka olur eğlence çünkü, şimdi bir yüzük bir pasta kesimi eee? Ev olsa herkes bir köşe de oturur sohbet ederdi. Ev ortamında kimse de sıkılmaz üstelik, ama böyle cafe gibi bir yerde şık giyimler, sandalye tepesinde sadece oturmaya gelmek saçma, hayırlısı inşallah.
Zaten enişte üst katı kapatalım, burada sigara içiliyor demiş. Babam da smuwila burayı beğendi deyince farketmez o zaman burası da olur demiş, yani şimdi akraba anladıkta b..kunu da çıkarmayalım yanii.
Hem orası alt kat olduğu için gelen geçen görür, üst katı kimse göremez. Son karar bende babam sen ne istersen o olacak, orası olacak dedi.
evde olsa da herkes birbinine baka baka bi süre sonra sıkılabilirdi canım, hem sen oyle güzel bi kıyafetle evde rahat edemezdin bence, bu mekanı istedigin gibi süsledim mi var ya ohh misss
1 güncük sigara içmezlerse kimseye bişey olmaz merak etme takma kafana onuHem mekanlarda hep kapatma gibi bir durum oluyor yani, farz etki dışarıda başka bi yerde yaptın yine senin için kapatacaklardı 1 katı
Kızlar ben bu konsepte bayıldımmmm
Hemde öyle aman paralar harcanmadannnnn yapılmışş çok güzelll
Eki Görüntüle 1142969 Eki Görüntüle 1142970 Eki Görüntüle 1142980 Eki Görüntüle 1142967 Eki Görüntüle 1142971
Eki Görüntüle 1142982
Aslında benim anaannemin bahçesi var, orayı da süsleyebilirdik ama orada olursa duyan geleceğinden aile arasında olmuş olmuyor canım, ki annemin doğduğu ve son istirahatine uğurlandığı yer. Ben kesinlikle orada rahat olamam, kendime orada nişan yapmayı yakıştıramadığımdan o fikri tamamen kapattım, yoksa anaannenin bahçesinde yapalım, süsleyelim diyen çok oldu.
Evet o çok şık, ama birazcıkta renkli olsa nasıl olur sence? Yani o kurdeleleri pembe yapsak? Herşey bir bütün olsun diyorum..
Kızlar ben bu konsepte bayıldımmmm
Eki Görüntüle 1142969 Eki Görüntüle 1142970 Eki Görüntüle 1142980 Eki Görüntüle 1142967 Eki Görüntüle 1142971
Eki Görüntüle 1142982
canım biz para vermeyeceğimizden enişte en çok kullanılan mekanı kapatmaya pek gönüllü değil aslında işin özü ve haklı olarak..
kızlar ben bu konsepte bayıldımmmm
Eki Görüntüle 1142982
ayy o yastık ne kadar güzel olmuş tepsi niyetine..acaba kendimiz yapabilir miyiz onu çok beğendim ya
ben anlamadım ki mekanın üst katı mı daha makul alt katı mı
ayy çok güzelmiişş
Ben kına gecemi ananemlerin bahçede yapacagımAynı böyle konsept olacak ama sadece kadınlar arasında
yapan kendisi tasarlamış ama nasıl yapmış bilmiyorum
Anladım cnm ben diğer arkadaşlarada fikir olması açısından paylaştım amacım seni üzmek değildi kuzum
Bizimde yeşillik mekanımız var ama yemekli ve ilahili felan düşündüğüm için orayı istemedim birde biraz uzakta kalıyor arkadaşlarım pek gelemezler:26:
evet pembe hoş olur hem elbisene de uyar..kurabiyelere de o renkten katarsanız süper olur canım
ben anlamadım ki mekanın üst katı mı daha makul alt katı mı
ayy çok güzelmiişş
Ben kına gecemi ananemlerin bahçede yapacagımAynı böyle konsept olacak ama sadece kadınlar arasında
üst katı canım, alt katta hem sigara içilen tek mekan olduğundan hemde alan olarak dar olduğundan.
Bende burada yapmayı düşünüyorum nişanımı Allah nasip ederse 120 kişilik yemekli düşünüyorum yanındada resimdeki ilahi grubunu ayarlamak istiyorum kimse sıkılsın istemiyorum güzel hatırlansın istedim.kendi özel programalrı var grubun önce bir kuran sora kısa bir konuşma ney felan çalıyorlar güzel ilahi söylüyorlar istek alıyorlar. en sonda çekiliş yapıp kitapta hediye ediyorlarmış.Mekanın ister içinde ister dışında yapılabilinir.ücret farkı yok demişti zamanında sahibi. Şuanlık değiştimi bilemiyorum.ama dış mekan daha bi güzelleştirildi hep çim yapıldı beyaz örtülü çardaklar yapıldı çok güzel.Bu resimdeki ilk açıldığı zamndaki hali
Eki Görüntüle 1143009 Eki Görüntüle 1143010 Eki Görüntüle 1143011
Bende burada yapmayı düşünüyorum nişanımı Allah nasip ederse 120 kişilik yemekli düşünüyorum yanındada resimdeki ilahi grubunu ayarlamak istiyorum kimse sıkılsın istemiyorum güzel hatırlansın istedim.kendi özel programalrı var grubun önce bir kuran sora kısa bir konuşma ney felan çalıyorlar güzel ilahi söylüyorlar istek alıyorlar. en sonda çekiliş yapıp kitapta hediye ediyorlarmış.Mekanın ister içinde ister dışında yapılabilinir.ücret farkı yok demişti zamanında sahibi. Şuanlık değiştimi bilemiyorum.ama dış mekan daha bi güzelleştirildi hep çim yapıldı beyaz örtülü çardaklar yapıldı çok güzel.Bu resimdeki ilk açıldığı zamndaki hali
Eki Görüntüle 1143009 Eki Görüntüle 1143010 Eki Görüntüle 1143011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?