Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Off türkü dinliyor elemanlar nasıl duygulandım anlatamam..
Bu konular da olunca nişan, düğün falan hep böyle oluyorum..
İçim hep buruk benim..

annen mutlaka seni görüyor canım benim, sen onu da düşün öyle yap yapacaklarını eminim çok gururlanacaktır senin doğru yaşadıgını gördükçe

Off türkü dinliyor elemanlar nasıl duygulandım anlatamam..
Bu konular da olunca nişan, düğün falan hep böyle oluyorum..
İçim hep buruk benim..

kıyamam üzülme bak en azından yanında sana destek olan akrabaların var..annen olsa ne kadar sevinirdi bunu düşün Allahın takdiri bişey diyemeyiz ki üzülme canım..

dışarısı deniz kenarı falan ya daha hoş sanki :26: fark da yoksa dışarıda yap bence

Ben daha çok içeride yapmayı düşünüyorum çünkü içerisi üst katta ve komple camekan deniz manzarısı arkada yine çok hoş riske atamam malum trabzon yağmurlu bir şehir ne olacağı belli olmaz.Hem üst kısmı kapatırız kimse gelmez alt dışarıda yine müşteri gelir engel olmamış oluruz

annen mutlaka seni görüyor canım benim, sen onu da düşün öyle yap yapacaklarını eminim çok gururlanacaktır senin doğru yaşadıgını gördükçe

İnşallah, hiç böyle düşünmemiştim bugünleri..
Tek başıma çeyiz yaptım, hani al kızım bunu sana hediye aldım diyemedi annem, benden fazla heyecanlanamadı.
Allahın işine karışılmaz ama çok ani kaybettik, acısı çok büyük hiç geçmiyor insan hala inanamayınca..

hee trabzon muuuu :26::26: o zamn haklısın canım riske alınmaz bence de

kıyamam üzülme bak en azından yanında sana destek olan akrabaların var..annen olsa ne kadar sevinirdi bunu düşün Allahın takdiri bişey diyemeyiz ki üzülme canım..

Aynen öyle ama aniden gözlerim doluveriyor işte, o gün kendimi düşünemiyorum bile..
Tabiki öyle canım Takdiri İlahi..

geçmemesi normal canım, ama o da istemedi böyle olmasını, o yuzden ben hala seninle beraber oldugunu düşünüyorum :26:

ee anlat hemen neler konuşmuşlar, ne zaman olacakmış, nasıl olacakmışş

önce havdan sudan eşler nasıl falan filan sonra demiş annesi sizinle tanışmak istiyoruz müsait

gününüz de..annem de demiş abisine babasına sorayım ben sizi ararım demiş..

sadece anneme şu konuda kızdım kaç kişi geleceksiniz demiş..oda demiş bizle beraber erkek kardeşim ve karısı da gelir 4-5 kişi oluruz demiş..

sence annemin öyle demesi ayıp olmuş mudur :18:

Son düzenleme:

Olmamıştır herhalde ya?:26:

anlaaaaaaaaaaaaaatttt

işte önce nasılsınlar baya konuşmuşlar eşler nasıl falan filan..neyse sonra annesi demiş sizinle tanışmak isteriz ailecek müsait olduğunuz bi günde..annem de demiş abisine babasına sorayım size haber veririm demiş..sonra annem demiş kaç kişi gelirsiniz buna kızdım sonuçta ben anneme demiştim kim kim geleceklerini bi daha niye soruyor ki umarım ayıp olmamıştır

Olmamıştır herhalde ya?:26:

nasıl sorduğuna ses tonuna falan da bağlı annemin pat diyede dememiştir heralde sorun olmaz inş

Bana biraz ayıp olmuş gibi geldi canım:26: Misafirliğe gelenlere kaç kişi geleceksiniz denmez ki.. Sen sevgiline sorardın o söylerdi öyle öğrenirdin daha iyi olurdu:26:

Bana biraz ayıp olmuş gibi geldi canım:26: Misafirliğe gelenlere kaç kişi geleceksiniz denmez ki.. Sen sevgiline sorardın o söylerdi öyle öğrenirdin daha iyi olurdu:26:

yaa öyle mi dersin bak şimdi içim içimi yiyor..

hayır yani annem hiç öyle bi insanda değil misafir delisi daha önce böyle kimseye dememiştir..

yani ben zaten demiştim kim kim geleceklerini acaba ne maksatla sordu ki eve gidince öğreneyim

yok canım için içini yemesin bir sorun olacak bir şey değil ama ayıp olmuş.. Şahsen ben bozulurdum anlayamazdım neden sorduğunu yani neden sorar ki misal 5in üzerini kabul etmeyecek mi :26: benim aklıma bunlar gelirdi.. ama kim kim geleceksiniz denebilirdi :26::26: Bir de canım ben neyi anlamadım biliyormusun annesinin arayacağı belliydi onlarda biliyorlar sizin bildiğinizi kadın arıyor annene soruyor ama yine bir cevap alamamış konuşup haber veririm demiş oysa baştan belliydi herşey bir gün söylenebilirdi:26::26:

Benim de aklıma böyle geldi canım, ben erkek arkadaşımın tanışmaya kaç kişi geleceklerini biliyordum mesela, daha teyzemler sormadan söylemiştim. Şimdi isteme ve nişana dayısı ve yengesini de çağırcaklarmış sanırım, onu da söyledim hemen..
Ama umarım yanlış anlaşılmamıştır, belki kızı evi diye olumsuz düşünmemişte olabilirler..
Çok ince işler bunlar ya..

Ama baba ve abiye de sorulmalı ya canım, ona göre bir gün kararlaştırılır sanırım.
Gelen kişiler içinde erkek var mı yani aile tanışması mı? Sadece kadınlar mı tanışacak bilmiyorum ama komşu, akraba olmadığından haberdar etmek istemiş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…