Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bence de katılıyorum.. İnsan kendini bilecek ya bunun daha ötesi yok..

ne güzel canım kıskansa şimdi de yapardı için rahat olsun

Bence de canım en azından ben anlardım

neyse ki gördüğüm kadarıyla siz böyle sorunlar yaşamıyorsunuz daim olsun inşallahh

Amin canım aminnn Ailesini gerçekten seviyorum mesela anne baba derken içimden geldiği için diyorum zorlama olmuyor.. Gitmek istiyorum onlara vakit geçirmek istiyorum falan.. Hep böyle devam eder inşallah çünkü soğuduğum zaman kolay kolay toparlayamam ben:26:

Ben göçtüm iyice, hastayım bakanım yok soranım yok(O uyuz), burnum tıkandı şıp şıp damlıyor, hapşırıyorum, kulağım iltihaplı :120:... Çok yalnızım be KK hatunları ben ağlamayımda kimler ağlasın..

soğuman için bi sebep yok canım dilerim ki hiç de olmaz onlar da seni seviyorlar zaten anladıgım kadarıyla bence bu durum böyle sürer gider bundan sonra

Var da acil bana ne yapacak ki :85:
Evdekilerle de limoniyim
Pufffff neyse bende buraya bi kere güzel bişey yazmıyorum nefret ettim kendimden siz muhabbete devam edin

deli deli konuşmaa hepimizin kötü zamanları oldu burda agladık sızlandık bu sefer de senin olsun ne olacak ki

ama şimdi yatma zamanı lunacım hadi bakalım yarın sabah hala aynı durum devam ederse de dogru doktora marş maarrşş

Benim iyi olduğum gün sayısı 1-2 yi geçmiyor o yüzden dedim :)
Tamam canım sağolasın, iyi geceler size

Günaydın ladies
İmza5 de yatıp 7:30 da kalkan kişi )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…