Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ben de aynı şekilde canım hem sözlümle konuştum bu konuları kaç kişi gelecekler kimler olacak tanışma isteme söz için hepsini srudm kimler olacak diye o da bana sordu ama annesinin sorması pek uygun olmamış:26: Karşısındaki insanı daha tanımıyor alınabilir sorun çıkarabilir dediğin gibi çok ince işler:26:

canım babamın haberi yok ki bu arama olmasından..annemde babama sormadan şu gün gelin diyemezdi ki..
annemde kim kim geleceksiniz demiş zaten ayıp olmamıştır inşallah :18:

aman neyse bunlardan moral bozmayayım şimdiden zaten gelip annemi görünce fikri değişecek

Tabiki sorulur canım ama dediğim gibi baştan biliyordu arayacaklarını yani kendi aralarında konuşup gün kararlaştırıp söyleyebilirlerdi bana göre:26: Birde sanırım ailler tanışacak baştan anneler tanışacaktı nasıl değişti durum orayı kaçırmışım

Ben herkes biliyor sanıyordum canım tamam o zaman

Tabii canım oluyor böyle şeyler, ben şimdiden gerildim valla..
Hepimize sabıır diliyorum Rabbimden..

bende sevgilimle konuşuyorum bunları hatta neredyse son günlerde tek konumuz bu..hemende anneme söylüyorum zaten..ama neden sordu bilemedim belki muhabbet açılsın diyedir
annesi zaten öyle bi insan değil takmaz inş

bende sevgilimle konuşuyorum bunları hatta neredyse son günlerde tek konumuz bu..hemende anneme söylüyorum zaten..ama neden sordu bilemedim belki muhabbet açılsın diyedir
annesi zaten öyle bi insan değil takmaz inş

Hazırlık için sormuş olabilir, hani ne yaparız ne kadar fazla yaparız?
Akşam geliceklerse falan? :26:

valla her şey öyle karışlık ki ben bile takip edemiyorum..

annem dedi nasıl olacak annesi mi tek gelecek diye ben dedim karışmıyorum telefonda konuşursunuz..annesi tek geleyim bi gün dememiş ailecek gelelim

demiş..ee annemde diretemezdi sen gel diye..neyse hayırlısı buymuş..iyi oldu böyle iyice uzardı öyle canım ramazan geliyor bari diyoruz gelmeden söz

olsun..daha bir ay bu stresi kaldıramam benimki çok üstüme geliyor bu konuda

böylesi daha uygun olur dedik canım ya arasın annesi sonra babama dersek mecbur kalır babam..yoksa çok ağırdan alıyor..
[/SIZE

Tabii canım oluyor böyle şeyler, ben şimdiden gerildim valla..
Hepimize sabıır diliyorum Rabbimden..

amin canım

Son düzenleme:

annen o suruyu bence siz tek mi geleceksiniz yoksa kalabalık mı geleceksiniz gibi sormuştur canım, babana daha net anlatabilmek için eğer karşısındaki insan kötü niyetli bir insansa bu sorudan nem kapabilir, ama iyi niyetli bir insansa sorun olmayacagını anlamıştır diye düşünüyorum, çünkü bir art niyet yok soruda

şimdi asıl heyecanlı kısırım başlıyor annen babana ve abine bu durumu nasıl anlatacak

Oyy benim babam da diyor çok aceleye geldi, daha neyi bekleyelim ama?:26:
İnsanın düşündüğü birşey olunca başka birşeye de veremiyor kafayı, başladık yarım kaldı.
Olacak ama ne zaman?
:44:
Sinop' tan gelecekler isteyecekler, bir daha ki ay tekrar gelecekler, sonra tekrar gelecekler söz, belkide sonra nişan.
Alır 5 ay..
Biz 1,5 senedir şu sözü bekledik, 8 senedir görüşüyoruz evimize geldiler, gittik ee? Hala uzatta uzat sakız gibi..

Daha iyi olmuş canım böyle bencede.. Anneler tanışacak sonra aileler tanışacak falan uzardı böylesi daha iyi boşver

Bana böyle sorulsa ben bozulurdum ben kötü niyetlimiyim

Hazırlık için sormuş olabilir, hani ne yaparız ne kadar fazla yaparız?
Akşam geliceklerse falan? :26:

akşam gelecekler canım gelen herkes çalışıyormecbur akşam olacak..hazırlıkda yapacağız.. büyük ihtimal hem ondan hemde babama net bişeyler diyebilmek için sormuştur..şimdi anneme de niye öyle dedin diye kalbini kırmak istemiyorum art niyetli değil çünkü..

değil canım öyle temiz kalpli ki annesi takılmamıştır diye düşünüyorum..zaten annemde öyle, birbirlerini görünce her şey unutulacak eminim iyi anlaşacaklar.. içime su serptin canım sağol

evet canım ya inş babam bu pazar gelmelerine bişey demez uzatmaz..yani bu haftasonu olursa çok iyi olacak

Son düzenleme:
Bana böyle sorulsa ben bozulurdum ben kötü niyetlimiyim

oyle bişey demedim kız

yani şimdi şöyle düşün siz benm eve gelecek olsanız arasan beni de ben sana, kaç kişi geleceksiniz diye sorsam bozulur musun bence bilirsin benm içimdeki niyeti, o soruyu niye sordugumu

aslında ifadem yanlıştı, karşısındaki insanın niyetinin iyi yada kötü oldugunu anlar ve ona göre düşünür demem gerekiyotdu sanırım :44:

zaten annesi bozulduysa bile sevgiline söyler o da sana söyler kurtarırsınız durumu dert etme

ne zaman konuşacak annen babanla :18:

aynen ya ee diyorum söyledim babama tanışmayada geldi sonrası yok..konuşulmuyor da zoruma gidiyordu valla yani niye açığa çıkardım ben o zman

Daha iyi olmuş canım böyle bencede.. Anneler tanışacak sonra aileler tanışacak falan uzardı böylesi daha iyi boşver

dimi ama bizde de usul böyle olsun araya ramazan girmese sorun yok da beklesek 1,5 ay nerdeyse ileriye atacak bi isteme için..

hemen bugün babam eve gelir gelmez konuşacak canımcım inş sorun çıkmaz ya :18:

bak şimdi bu bitecek bu sefer söz tarihi için dertleneceksin, o bitecek nişan için, o bitecek düğün için bunlar tatlı telaşlar kuzum tadını çıkar

valla ya bana rahat yüzü yok en az bir sene.. hiç girişmese miydim bu işlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…