- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.401
Benim de aklıma böyle geldi canım, ben erkek arkadaşımın tanışmaya kaç kişi geleceklerini biliyordum mesela, daha teyzemler sormadan söylemiştim. Şimdi isteme ve nişana dayısı ve yengesini de çağırcaklarmış sanırım, onu da söyledim hemen..
Ama umarım yanlış anlaşılmamıştır, belki kızı evi diye olumsuz düşünmemişte olabilirler..
Çok ince işler bunlar ya..
yok canım için içini yemesin bir sorun olacak bir şey değil ama ayıp olmuş.. Şahsen ben bozulurdum anlayamazdım neden sorduğunu yani neden sorar ki misal 5in üzerini kabul etmeyecek mi :26: benim aklıma bunlar gelirdi.. ama kim kim geleceksiniz denebilirdi :26::26: Bir de canım ben neyi anlamadım biliyormusun annesinin arayacağı belliydi onlarda biliyorlar sizin bildiğinizi kadın arıyor annene soruyor ama yine bir cevap alamamış konuşup haber veririm demiş oysa baştan belliydi herşey bir gün söylenebilirdi:26::26:
Ama baba ve abiye de sorulmalı ya canım, ona göre bir gün kararlaştırılır sanırım.
Gelen kişiler içinde erkek var mı yani aile tanışması mı? Sadece kadınlar mı tanışacak bilmiyorum ama komşu, akraba olmadığından haberdar etmek istemiş olabilir..
canım babamın haberi yok ki bu arama olmasından..annemde babama sormadan şu gün gelin diyemezdi ki..
annemde kim kim geleceksiniz demiş zaten ayıp olmamıştır inşallah :18:
aman neyse bunlardan moral bozmayayım şimdiden zaten gelip annemi görünce fikri değişecek
canım babamın haberi yok ki bu arama olmasından..annemde babama sormadan şu gün gelin diyemezdi ki..
annemde kim kim geleceksiniz demiş zaten ayıp olmamıştır inşallah :18:
aman neyse bunlardan moral bozmayayım şimdiden zaten gelip annemi görünce fikri değişecek
Benim de aklıma böyle geldi canım, ben erkek arkadaşımın tanışmaya kaç kişi geleceklerini biliyordum mesela, daha teyzemler sormadan söylemiştim. Şimdi isteme ve nişana dayısı ve yengesini de çağırcaklarmış sanırım, onu da söyledim hemen..
Ama umarım yanlış anlaşılmamıştır, belki kızı evi diye olumsuz düşünmemişte olabilirler..
Çok ince işler bunlar ya..
bende sevgilimle konuşuyorum bunları hatta neredyse son günlerde tek konumuz bu..hemende anneme söylüyorum zaten..ama neden sordu bilemedim belki muhabbet açılsın diyedir
annesi zaten öyle bi insan değil takmaz inş
Tabiki sorulur canım ama dediğim gibi baştan biliyordu arayacaklarını yani kendi aralarında konuşup gün kararlaştırıp söyleyebilirlerdi bana göre:26: Birde sanırım ailler tanışacak baştan anneler tanışacaktı nasıl değişti durum orayı kaçırmışım
Tabii canım oluyor böyle şeyler, ben şimdiden gerildim valla..
Hepimize sabıır diliyorum Rabbimden..
önce havdan sudan eşler nasıl falan filan sonra demiş annesi sizinle tanışmak istiyoruz müsait
gününüz de..annem de demiş abisine babasına sorayım ben sizi ararım demiş..
sadece anneme şu konuda kızdım kaç kişi geleceksiniz demiş..oda demiş bizle beraber erkek kardeşim ve karısı da gelir 4-5 kişi oluruz demiş..
sence annemin öyle demesi ayıp olmuş mudur :18:
valla her şey öyle karışlık ki ben bile takip edemiyorum..
annem dedi nasıl olacak annesi mi tek gelecek diye ben dedim karışmıyorum telefonda konuşursunuz..annesi tek geleyim bi gün dememiş ailecek gelelim
demiş..ee annemde diretemezdi sen gel diye..neyse hayırlısı buymuş..iyi oldu böyle iyice uzardı öyle canım ramazan geliyor bari diyoruz gelmeden söz
olsun..daha bir ay bu stresi kaldıramam benimki çok üstüme geliyor bu konuda
böylesi daha uygun olur dedik canım ya arasın annesi sonra babama dersek mecbur kalır babam..yoksa çok ağırdan alıyor..[/SIZE
annem dedi nasıl olacak annesi mi tek gelecek diye ben dedim karışmıyorum telefonda konuşursunuz..annesi tek geleyim bi gün dememiş ailecek gelelim
demiş..ee annemde diretemezdi sen gel diye..neyse hayırlısı buymuş..iyi oldu böyle iyice uzardı öyle canım ramazan geliyor bari diyoruz gelmeden söz
böylesi daha uygun olur dedik canım ya arasın annesi sonra babama dersek mecbur kalır babam..yoksa çok ağırdan alıyor..[/SIZE
amin canım
amin canım
annen o suruyu bence siz tek mi geleceksiniz yoksa kalabalık mı geleceksiniz gibi sormuştur canım, babana daha net anlatabilmek içineğer karşısındaki insan kötü niyetli bir insansa bu sorudan nem kapabilir, ama iyi niyetli bir insansa sorun olmayacagını anlamıştır diye düşünüyorum, çünkü bir art niyet yok soruda
şimdi asıl heyecanlı kısırım başlıyorannen babana ve abine bu durumu nasıl anlatacak
Hazırlık için sormuş olabilir, hani ne yaparız ne kadar fazla yaparız?
Akşam geliceklerse falan? :26:
annen o suruyu bence siz tek mi geleceksiniz yoksa kalabalık mı geleceksiniz gibi sormuştur canım, babana daha net anlatabilmek içineğer karşısındaki insan kötü niyetli bir insansa bu sorudan nem kapabilir, ama iyi niyetli bir insansa sorun olmayacagını anlamıştır diye düşünüyorum, çünkü bir art niyet yok soruda
şimdi asıl heyecanlı kısırım başlıyorannen babana ve abine bu durumu nasıl anlatacak
Bana böyle sorulsa ben bozulurdum ben kötü niyetlimiyim
değil canım öyle temiz kalpli ki annesi takılmamıştır diye düşünüyorum..zaten annemde öyle, birbirlerini görünce her şey unutulacak eminim iyi anlaşacaklar..içime su serptin canım sağol
evet canım ya inş babam bu pazar gelmelerine bişey demez uzatmaz..yani bu haftasonu olursa çok iyi olacak
Oyy benim babam da diyor çok aceleye geldi, daha neyi bekleyelim ama?:26:
İnsanın düşündüğü birşey olunca başka birşeye de veremiyor kafayı, başladık yarım kaldı.
Olacak ama ne zaman? :44:
Sinop' tan gelecekler isteyecekler, bir daha ki ay tekrar gelecekler, sonra tekrar gelecekler söz, belkide sonra nişan.
Alır 5 ay..
Biz 1,5 senedir şu sözü bekledik, 8 senedir görüşüyoruz evimize geldiler, gittik ee? Hala uzatta uzat sakız gibi..
Daha iyi olmuş canım böyle bencede.. Anneler tanışacak sonra aileler tanışacak falan uzardı böylesi daha iyi boşver
oyle bişey demedim kız
yani şimdi şöyle düşün siz benm eve gelecek olsanız arasan beni de ben sana, kaç kişi geleceksiniz diye sorsam bozulur musunbence bilirsin benm içimdeki niyeti, o soruyu niye sordugumu
aslında ifadem yanlıştı, karşısındaki insanın niyetinin iyi yada kötü oldugunu anlar ve ona göre düşünür demem gerekiyotdu sanırım :44:
zaten annesi bozulduysa bile sevgiline söyler o da sana söyler kurtarırsınız durumu dert etme
ne zaman konuşacak annen babanla :18:
hemen bugün babam eve gelir gelmez konuşacak canımcıminş sorun çıkmaz ya :18:
sorun çıkmaz ki canım, babanın sorun çıkartmak için bir sebebi yok
yani yok evet de ben ağzından tamam gelsinler lafını duymadan rahat edemiycem sanırım
bak şimdi bu bitecek bu sefer söz tarihi için dertleneceksin, o bitecek nişan için, o bitecek düğün içinbunlar tatlı telaşlar kuzum tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?