- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.421
valla ya bana rahat yüzü yok en az bir sene.. hiç girişmese miydim bu işlere
bunu hele bi düğün olsun ondan sonra tekrar konuşalım
siz düğünün ne zaman olmasını istiyorsunuz bebegim :26:
evliliği düşününce ilk aylar falan çok ürkütücü yani seve sev konuşurum fikrim değişmez
Allah kısmet ederse seneye mayıs gibi düşünüyoruz biz sevgilimle ama tabi net değil ailelerde konuşacak
evlenmek için en güzel ay mayıs ve haziran benceağustosta insanın sıcaktan beyni akıyor yaa ayyy 1 seneden az kaldı yani inşallahhh
inşallah canım beklerim düğünüme
bi nişan olsun da kısmetse daha net tarih çıkar meydana salon falan bakarız her yer doluyor bir seneden önce yahu
nisanda güzel ay ama yağmur çok oluyor
nisan riskli, mayıs ve haziran daha garanti
seneye mayısa ben de evlenirim belki olmayan kocamlahayal dünyasından gerçeklere ne zaman inecem acaba
o hiç belli olmaz canım bi bakmışsın bizden önce gitmişsin
nisan riskli, mayıs ve haziran daha garanti
seneye mayısa ben de evlenirim belki olmayan kocamlahayal dünyasından gerçeklere ne zaman inecem acaba
gerçekçi olalım da şimdi yaniihaziran bile olsa razıyım ben
evlenmek için en güzel ay mayıs ve haziran benceağustosta insanın sıcaktan beyni akıyor yaa ayyy 1 seneden az kaldı yani inşallahhh
sen dur, ben söz yaparsam 6 ay da evlendiririm diyen babam aslında en güzel ay nisan diyiverdi.
Siz annemle ne zaman evlenmiştiniz baba?
Nisan da..
Yağmur yağmış galiba..?
Oooovv sicim gibi..
üstüne bir de araba bozulmuş?
Evet, yolun ortasında kaldık, yağmurdan dışarı da çıkamadım, çıksam 2 sn. De sırılsıklam olurdum.
Sonra ne yaptınız?
Arkadaşı gönderdim tamirci bulmaya, getirdi doğru tamirhaneye..
[sıze=2][ı]kısmet canım hemen bişeyler olsa hazirana rahat yetişirsiniz tabi benim gibi bi baban yoksa[/ı][/sıze]
mayıs güzel olabilir dediğin gibi, ama bana süre çok uzun geliyor..
Herşeyi fazla fazla beklediğimizden mi ne?
Yine de ne dersek diyelim kader, kısmet zaten, yalnız herkes hayırlı işler uzatmaya gelmez diyor.
O zaman da diyorum ki azıcıkta bizim elimizde demek ki, kasım istiyoruz biz kasım olmazsa mayıs olabilir kışta olur ama madem kasım olamaz, şubatı bekleyen, mayısı da bekler diyorum..
Hiç kıyamıyorlar kızlarına yaa
Ee sen kışın evlenmek istiyor musun ki, belki baharı daha çok istersin diye düşünmüştür
valla benim babamın da sagı solu belli olmaz canımHele ki şimdi ankaraya gelme ihtimalim var ya ben her türlü zorlugu bekliyorum kendisinden :18: Annem bile burhan ı tanıyor olmasına ragmen işler biraz daha ciddiye bindiginden beri beni caydırmaya çalışıyor O yuzden herşey hazır olsa bile bizimkiler birazcık ertelemeye çalışabilirler
ben hep diyorum, kar yagacagını bilsem kesinlikle kışın yaparım düğünü, çok romantik olurduAma işte garantisi yok, ayazda donup hiç bişey anlamamak var yani Hem dedigin gibi şubatı bekleyen 2 3 ay daha bekler, rabbimin mutlaka bir bildigi vardır
Hiç kıyamıyorlar kızlarına yaa
Ee sen kışın evlenmek istiyor musun ki, belki baharı daha çok istersin diye düşünmüştür
Durumlarının olmadığını biliyor babam, bakalım onlar ne diyecek? Zaman konusunda zorlamam mantığında şuan..
Canım aslında Kış ayları düğün mekanından, fotoğraf çekimine, beyaz eşya, mobilya hepsi ayrı ayrı avantajlı, ben o kısmı düşünüyorum şuan..
Mart geldiği fiyatlar yine tavan oluyor.
Hani kış ayları yine de en son ihtimal gibi her yönden zor olur, ama Kasım ne kış ne yaz diye demiştik.
Hemde başlar ara vermeden bitiririz diye.
Kısmet tabii, 10 gün sonra size buradan güzel haberler veririm inşallah..
Ne büyük akslilik yaa, kendi düğünlerine geç gitmişler.
Annem arabanın içinde tamirciye gitmişler.
inşallah güzel haberlerin gelir canım
bence en iyisi kışın hazırlıkları bitirip düğünü mayısta yapmaktaktım mayısa, mayıs da evlenecem ben
Bende eskiden öyle diyordum biliyor musun?
Mayısa takmıştım, ama aileleri tanıştırdıktan sonra aman dedim ne zaman olursa olsun da olsun artık..
Hatta bana herkes beklemeyin diyordu ben yok 1 sene beklerim ben diyordum.
Şimdide bekleme düşüncesi yoruyor hatta biraz da korkutuyor.. :26:
ama 8 yıl diyotsun canım çok normalki bu durumgerçi insanın bir ölecegi gün, bir de evlenecegi gün doğarken belli oluyormuş daha, o yuzden kaderimizi yaşıyoruz işte Rabbim hayırlısını versin de isterse kış ortasında olsun, ondan gelene ammenaa
Aynen, o yüzden aya takılmıyorum kısmet deyip geçiveriyorum..
Kısmetim sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?