Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ne guzel bi kazaymis o oyle Allah korusun 7 sene falan :O konserde daha onemli konular olabilir bakislar davranislar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya önemli konularda olsun tabi de sen yine de bu soruları da sor bence

ayy cuma geliyorr, gitgide heyecan basıyor bana şom agzımı açmak istemiyorum da Aklıma bazı felaket senaryoları geliyor ki benden uzak inşallh :18::18:

İyiyim ben çok iyiyim hiçte gergin değilim çok mutluyum, kimse beni ilgilendirmiyor herşey çok güzel yaşasın takmamak :111:

kızımm kavga etmek istiyorsan gel benle et boşver başkalarını

Hersey guzel olacakk eglence brothers burhan dogum gunuu bende heyecanlandim simdi :))

hehe YOK ETMİYCEM KAVGA GAYET İYİYİM BEN
Aslında bende su an fazladan yer isgal ediyor bu topikte ama olur oyle arada caktirmiyoruz

DEMİRBAŞIZ KIZIM BİZ, YANGINDA İLK KURTARILICAKLAR LİSTESİNDE TOP 10 DAYIZ

Hersey guzel olacakk eglence brothers burhan dogum gunuu bende heyecanlandim simdi :))

valla ben de öyle umuyorum canımcım ama olumsuz bişey olursa çok bozulacagım sanırım :18: her doğum günümde bi aksilik olmuştu şimdiye kadar, bu sefer sorunsuz olsun istiyorum, uğurlu olsun istiyorum

valla ben de öyle umuyorum canımcım ama olumsuz bişey olursa çok bozulacagım sanırım :18: her doğum günümde bi aksilik olmuştu şimdiye kadar, bu sefer sorunsuz olsun istiyorum, uğurlu olsun istiyorum

Bu sefer guzel olacak ortam guzel mekan guzel kutlama guzel kiz guzel oglan bizim kiz bizime bagliycam simdi :) tek korkum su an burhanin isim cikti demesi :O iste o zaman meclisin kapisina dayanirim :/

işte tam olarak şom agzımı açmayım derken kast ettigim buydu

ama şöyle bişey var, önceden bildigi için o gün dogum günü oldugunu nobet almamıştır o güne diyorum, o zamanda en geç 9 10 gibi çıkıyor, yine de gelebilir yanıma yani gelmezse az kalmış saçlarını yolarım zaten beni hasta etmesin

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN İNŞALLAH TÜM UĞUR BÖCEKLERİ SENİNLE OLSUN
Tabi canim gözümüzü burada aciyoruz sabah, aksam yatmadan buradayiz hep biz en onemli biziz kovsalar da gitmeyiz !!

yes baby

Seve seve yardima gelirim hicbir bahane kabul edilemez bu saatten sonra hersey ayarlanmis en gec 9da orda o da isi olduğunu dusunup en kotu ihtimali aliyoruz !! :))

valla bence 9 bile geç de hadi en olumsuzu düşünüp tamam 9 diyim yani

daha hiç ayrınt ıda konuşmadık yaa, insan bi der kaçta gidecez ne olacak diyee hiç ses yokk

valla bence 9 bile geç de hadi en olumsuzu düşünüp tamam 9 diyim yani

daha hiç ayrınt ıda konuşmadık yaa, insan bi der kaçta gidecez ne olacak diyee hiç ses yokk

Burhan biraz rahat bi insan mi bana mi oyle geldi :/ akışına birakiyor sanki herseyi :)

Burhan biraz rahat bi insan mi bana mi oyle geldi :/ akışına birakiyor sanki herseyi :)

aslında tam tersine çok dakiktir hatta aşırı planlıdır ki ben bunu eksi özelllik olarak görüyorum ama bu ara plan yapmayaca mben artık diye kendini tatile çıkardı hep o yapıyormuş planlar ıda bilmem neee hayır madem öyle yapacaksın doğum günümün nerede olacasgına karışma dimi ama yookkk, ona soktu burnunu öyle kendini tatile çıkardı

şimdi o yuzden neler olacak kestiremiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…