Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Malesef kamu yonetimi okuyorum istemediğim bi bölümdü gazi kamu gelmez nasilsa dedim en uste yazdim geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı fakültedeniz o vakit :) olsun olsun her yere başvurulabiliyor iktisadi bilimlerle, gazi iyidir ya selam gazi

Ödül olarak konser var dimiii

eveetttt hangisini istersen hem de

Malesef kamu yonetimi okuyorum istemediğim bi bölümdü gazi kamu gelmez nasilsa dedim en uste yazdim geldi

ohaa sen burhanla aynı bölümde okuyorsunn ama o mezun tabi o ayrı mesele

Ooo ödül büyük burhana sormam gereken sorular var o zaman iş bulmam lazim benim bilgi almaliyim :)

okulu 7 sene de zar zor bitirmiş sonra da kazara meclise yerleşmiş işte pek işe yarayacagını sanmıyorum ama konserde tanışırsanız sorarsın istedigini

İyiyim ben çok iyiyim hiçte gergin değilim çok mutluyum, kimse beni ilgilendirmiyor herşey çok güzel yaşasın takmamak :111:

okulu 7 sene de zar zor bitirmiş sonra da kazara meclise yerleşmiş işte pek işe yarayacagını sanmıyorum ama konserde tanışırsanız sorarsın istedigini

Ne guzel bi kazaymis o oyle Allah korusun 7 sene falan :O konserde daha onemli konular olabilir bakislar davranislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…