- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.701
Insallah degismez canim ömür boyu :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ee abin çalışıyormuymuş pazar günü öğrendiniz mi
büyük ihtimal çalışmıyor kuzum..annem konuşacak işte sorun çıkarmaz babam tamam dedikten sonra ona politika icabı soruyoruz bir yerde
Böyle abilere çok kızıyorum..
Evin büyüğü baba var bir kere, böyle böyle gelecekler siz uygun musunuz dersin, o da durumuna göre evet veya hayır der zaten, hayırsa başka bir güne kaydırılır neticede..
aslında bizde de öyle olur da sevgilimin tanışmaya gelmesinde sorun çıkarmıştı biraz son dakika haber vermiş,z diye halbuki değil..bu sefer sadece huzursuzluk çıkmasın diye anneme diyorum işte hemen söyle erkenden diye
büyük ihtimal çalışmıyor kuzum..annem konuşacak işte sorun çıkarmaz babam tamam dedikten sonra ona politika icabı soruyoruz bir yerde
oooo pazar günü tanışma var o zaman desenee
Kızlar çok fena telaş bastı beni, cumartesi yüzükler alınacak. Pazar günü provaya gidicem, akşamına düğüne, haftaiçi ev temizliği, halı alınacak, ıkea' dan obje, raf vs. Nişan da yine bir akrabamıza dış çekim yaptıracağız, kursa gitti profosyonel olarak uğraşmıyor hobi olarak yapıyor, bir kaç aksesuar alacağım çekimler için, sonra mekan süslemesi var onu da cuma isteme, cumartesi gündüz bohça alışverişinden sonra gidip yapacağız. :111:
Yerimde duramıyorum nasıl olacak bunca şey bilmiyorum?.. :18::122:
Allahımm inş sen böyle diyince heyecanlandım..
akşamda bizi tanıştıran ortak arkadaşımızın düğünü var onun içinde heyecanlıyım elbisemde çok içime sindi bol bol kurtlarımızı dökücez akşam
Kızlar çok fena telaş bastı beni, cumartesi yüzükler alınacak. Pazar günü provaya gidicem, akşamına düğüne, haftaiçi ev temizliği, halı alınacak, ıkea' dan obje, raf vs. Nişan da yine bir akrabamıza dış çekim yaptıracağız, kursa gitti profosyonel olarak uğraşmıyor hobi olarak yapıyor, bir kaç aksesuar alacağım çekimler için, sonra mekan süslemesi var onu da cuma isteme, cumartesi gündüz bohça alışverişinden sonra gidip yapacağız. :111:
Yerimde duramıyorum nasıl olacak bunca şey bilmiyorum?.. :18::122:
Eki Görüntüle 1145777
bu canım daha öncede eklemiştim görmüşsündür..small beden olmasına rağmen yanlardan ve omuz kısmından çok boldu terziye daralttım şimdi aldım çok güzel olmuş
ayy çok güzelmiişşhatırladım şimdi görünce çok da yakışacak sana eminim ohh
canımm sağolerken çıkıcam bugün işten eve gidip süsleneyim
sende bu tarz bi elbise bakabilrisin düğün için ne düşünüyorsun :26: netten tozludan aldım bunu kumaşı falanda çok güzel
bende senin gibi fizik yok ki gülüm, denemeden alamam malesef, bi yerlerimden bişey çıkar kesin sinir olurum sonrahele şu proje bi bitsin de o zaman bakacam artık
zayıflıkta kötü aldım netten bol geldi geri gönderdim küçüğünü gönderdiler yine büyük geldi bu sefer terzi son çare oldu
seninde o kadar fazlan yok canım ya diyetteydin sanırım devam mı
bu ara gündüzleri bişey yiyesim gelmiyor akşamları canavar kesiliyorumpek devam degil yani malesef, onu da erteledim proje bitene kadar, kafam iyice rahatlayınca devam edecegim
asıl akşam yeme canım diyeti geçtim çok sağlıksızmış meyve dahi yağ yaparmış gece yenilince
gece çok geç yatıyorum canım ben, 2 3 falan ancak bitiyor işlerim oyle olunca da mutlaka acıkıp bişeyler yemem gerekiyorhee genelde de meyve yiyorum o da en geç saat 10 gibi de bu proje bitmeden düzene giremem malesef :26: bi biteydi iyiydi
çizim yapıyorsun demi sürekli Allah yardımcın olsun çok zor karınca duası gibi.bizim ofiste de var bi ton proje bakınca bile içim sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?