- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.661
Eki Görüntüle 1144787 Eki Görüntüle 1144788 Eki Görüntüle 1144789 Eki Görüntüle 1144790 Eki Görüntüle 1144800
Çok değişik olur, bence mutlaka giymelisin canım..
Bizim kınalarımız da böyle şalvarlar giyilir..
Allah nasip ederse bende giymek istiyorum..
Sende kolsuz dantel ya da kayık yaka yarım kol giyersin canım, eğer içinden dantelli giymek geliyorsa tabii, açıkçası ne istiyorsan onu giy. En yakın arkadaşım da giymiş olsa, sonuçta benim içimdeki neyse bende onu giymek isterim, sırf ondan görmüş olmamak için hiç aklımda olmayan bişeyi en özel, en güzel, bir defa yaşayacağım bir gün de giymek istemem canım..
haberler güzelannem konuşmuş babamla tama gelsinler tabi tanışalım demiş, ama önce abisine de soralım demiş yani pazar abim çalışmazsa eğer çağıracağız
oooo bi sürü gelimlik modelleri paylaşılmış
arşivimi bi tarayım da bu akşam ben de koyarım bikaç resim o zamangerçi ben hiç evlenemeeycem ama olsun yine de hayal kurmak da yasak degil ya
Bence sen cok güzel bi gelin olacaksin :) sunum bitti mi ? =)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugunku kısmı hallettik, haftaya asıl teslim var :18::18:
bence ben gelin falan olmayacam, hatta istemiyorum da gelin olmayı, bekar kalacam ben
senin bugün dövülesin gelmiş bence
bugunku kısmı hallettik, haftaya asıl teslim var :18::18:
bence ben gelin falan olmayacam, hatta istemiyorum da gelin olmayı, bekar kalacam ben
hiç de bi kereeeçok uykusuzum, açım ve keyifsizim sadece
iki gün sonra doğcan bi kere niye keyifsizmişsinyemek falan yiyemiyomusun, bende açtım çok yedim, karnımda garip hareketler var evdeysen bişeyler atıştırıp doğruu yatağa gidiyosun
canımmmSen nasil oldun luna en son 2.5 saat uyudugunu gördüm hastaydin sanki iyilestin mi bakiym :)
Ayy bide asıl teslim mi var daha :/ isteyeceksinn ! :) Bende dugunune geliym ankarada olursa :)) pasta yiycem tamamen kendi cikarlarimi dusunuyorum bak
iki gün sonra doğcan bi kere niye keyifsizmişsinyemek falan yiyemiyomusun, bende açtım çok yedim, karnımda garip hareketler var evdeysen bişeyler atıştırıp doğruu yatağa gidiyosun
canımmm
Doktora gittim bugünn, ağrım daha az ama geçmesine var daha en az 1 hafta beklemem lazım, ama çok şükür ağrı kesiciler işe yarıyorr
adapazarında olursa da gelsene
ama yine de evlenmeyecem ben, sana pasta alırım
yemek birazdan yiyecem annem ancak geldisonra da uzanıp biraz laptopta takılırım sonra uyurum
ayrıca doğum günüme bekledigim adam gelmeyebilirmiş, nesine sevineyim doğum günüm geliyor diye
Gelmezse gelmesinyemek birazdan yiyecem annem ancak geldisonra da uzanıp biraz laptopta takılırım sonra uyurum
ayrıca doğum günüme bekledigim adam gelmeyebilirmiş, nesine sevineyim doğum günüm geliyor diye
Geçmiş olsun canimm insallah iyi olursun bi an once( ağrı kesiciler ise yariyosa sorun yok 2.5 saatten fazla uyursun en azindan uykusuz kalmazsin :))
Gelmezse gelmesin, senin doğum günün olacak senin günün, kimseye ihtiyacın yok Allah sana hayırlısını elbet verecektir, Senin mutluluğum başkalarına bağlı olmamalı, sen sen olduğun için bu hayatta var olduğun için mutlu olmalısın.
Sağol canımmevet çok şükür bugun 8-9 saat uyudum nerden baksan
Olmaz düğün pastasi baska :) sozlumle gelebiliriiiz uzak demezse tabibu arada kim gelemiyor dogum gunune oraya takildim ben :O
Gelmezse gelmesin, senin doğum günün olacak senin günün, kimseye ihtiyacın yok Allah sana hayırlısını elbet verecektir, Senin mutluluğum başkalarına bağlı olmamalı, sen sen olduğun için bu hayatta var olduğun için mutlu olmalısın.
senin sözlün o zamana kadar eşin olur bence
gelemeyen şahıs da burhan efendi
çalıştıgı yer çok karışık bu aralar, anlıyorum onu trip de atmıyorum ama yine de gelemem deyip kestirip atması hiç hoşuma gitmedieğer o akşam da bizim hala mekanda oldugumuz bir saatte işten çıkar da yanımıza uğramazsa kapımda yatsa da işim olmaz o saatten sonra, seçim onun
Hic belli olmaz o isler bakarsın sen sak diye evlenirsin :)) o da abartti ama artik sanki butun isleri burhan mi yapıyor bu kacinci yahu :/
yaa çalışmasına bişey diyemiyorum kuzum onun suçu degil sonuçta, resmi kurum bi de öyle kaytaramaz dabak bugun bile bu saat oldu hala çalışıyormuş şimdi konuştuk :26: ama o gün için dedigm gibi eger erken çıkarda gelmezse benm kafamda biter bu iş
sizin düğün ne zaman kız, ben bi bakayım o arada evlenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?