Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hee ben seneye mayısta evlenecem yaa senden önce yani

valla bence de erken çıkarsa gelmesi lazım ama o kadarını düşünebilir mi diye derin düşüncelerdeyim

hee ben seneye mayısta evlenecem yaa senden önce yani

valla bence de erken çıkarsa gelmesi lazım ama o kadarını düşünebilir mi diye derin düşüncelerdeyim

Dusunemiyosa sorun vardir zaten :/ bu arada seneye ankarada nisanim olursa gelirsin dimi =))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman geliyosuuun :) düşünen düşünüyor ya dusunemiyosa dusunenini bulursun :)

bence dee yaa düşüneni bulurum bendee gerçi daha ortada bişey de yok, belki de o gün çalışmayacak ama olsun ben en kötüsüne hazrılayım kendimi :26:

nişan ne zaman olacak bebek

bence dee yaa düşüneni bulurum bendee gerçi daha ortada bişey de yok, belki de o gün çalışmayacak ama olsun ben en kötüsüne hazrılayım kendimi :26:

nişan ne zaman olacak bebek

Bence de en kotusunu dusunmek iyidir hazirlikli olmak lazim :) bi aksilik cikmazsa seneye Mayıs gibi insallah :)

Insallah evlenirsin de onemli degil düğüne gelirsin olmazsa :) daha cok var yaa askere gidecek gelecek nasıl gececek zaman bilmiyorum

asker beklemek zor yaaa o uyuz emrah bana asker yolu da bekletti ya, diken batsın poposuna tam şuan

ne zaman gidiyorr enişte askere :26:

asker beklemek zor yaaa o uyuz emrah bana asker yolu da bekletti ya, diken batsın poposuna tam şuan

Ahahaha cok güldüm buna agustosta gidecek ocak subat gibi dönecek izin kullanmasina bagli :) zordur tabi ama biz idmanliyiz diyorum mesafe oldugu icin normalde de :) fazla mesajlasmiyoruz da zaten ikimiz de sevmiyoruz mesajlasmayi, hergun konusuyoduk iste arayip o sorun sesini duymak istiyor insan

bence normalde ayrı şehirlerde olmakla askerlik çok farklı, adamın ruh halini kestiremiyorsun çünkü askerdeyken

dingil emrah bi sabah sana çiçek almak istiyorum diye uyanırdı, bi sabah başlarım böyle hayatın ızdırabına diye gerçi o adı üzerinde ddingil oldugu için de olabilir tabi

neyse ama 5 ay kuzum evlilik öncesi iyi gelir size sende okulunu bitirirsin o arada adamı bekletme döndükten sonra

Ondan da korkuyorum aslinda benimki oyle cok sıkıya gelen bi tip değil mecbur tabi askerde oyle olacak ama psikolojik olarak cok etkilenecegini ve bunalacagini düşünüyorum umarim sorun cikmaz bakalim artik neler olacak :) bemde oyle diyorum en azindan benim okul sirasinda o da askerde olacak :) insallah okulda bi sorun olmaz da cok bekletmem bende :) uzak olmak gercekten kolay degil cunku

bence erkekler için askerlik çok gerekli bişey, hatta bence kızları da askere almaları lazım, bizim de biraz adam olmamız lazım ama almıyorlar

hayatın toz pembe olmadıgını görüyorlar ve büyüyorlar erkekler askerdeyken, bence hiç de pışpışlama yani bırak yapsın askerligini güzelce lazım arada onlara bu disiplin

Katılıyorum kesinlikle yapsin tabiki de iste zorlanacak ilk başta herkes gibi :) gorcez artik neler olacağını gidince :) bide ankaraya cikiyomus ayy ne guzel valla normalde gorustugumuzden daha cok görüşürüz

ankaraya da çıkmasın kız, adamaa ödül gibi olur azıcık ceza çeksin, seni üzdüğü zamanlar olmuştur mutlaka

bitteerimm, ben dün gece az uyudum da musadeni istesem olur mu :26: uyku bastırdı bi anda

ankaraya da çıkmasın kız, adamaa ödül gibi olur azıcık ceza çeksin, seni üzdüğü zamanlar olmuştur mutlaka

bitteerimm, ben dün gece az uyudum da musadeni istesem olur mu :26: uyku bastırdı bi anda

Kiyamam ama ya bana da yazik ayrica ciksin ankaraya goruselim yazik bize :)) tabiki uyu sen dinlen iyi geceler nurdan ablam tatli ruyalar :))

alemsin nurdan yaaaa

oyyyy, kıyamammm

kız benimkinde hiç öyle dengesizlikler, psikoloji değişikliği bilmem ne olmadı şanslıyım demek ki heee

Kiyamam ama ya bana da yazik ayrica ciksin ankaraya goruselim yazik bize :)) tabiki uyu sen dinlen iyi geceler nurdan ablam tatli ruyalar :))

tamam hadi senin hatrına ankara çıkabilir, izin verdim

saolasın canım, sana da güzel ruyalar

alemsin nurdan yaaaa

kız benimkinde hiç öyle dengesizlikler, psikoloji değişikliği bilmem ne olmadı şanslıyım demek ki heee

maşallah de kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…