- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.681
O da doğru ama ne biliym bi firsat bulmali :/ erken çıkarsa gelir herhalde ya gelmeli yani :) ben okulu bitirip is bulunca anca bizim düğünen erken seneye eylül gibi yani :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hee ben seneye mayısta evlenecem yaa senden önce yani
valla bence de erken çıkarsa gelmesi lazım ama o kadarını düşünebilir mi diye derin düşüncelerdeyim
Dusunemiyosa sorun vardir zaten :/ bu arada seneye ankarada nisanim olursa gelirsin dimi =))
erkek degil mi düşünemiyor iştee
davet edilirsem tabiki geliriimmm
O zaman geliyosuuun :) düşünen düşünüyor ya dusunemiyosa dusunenini bulursun :)
bence dee yaa düşüneni bulurum bendeegerçi daha ortada bişey de yok, belki de o gün çalışmayacak ama olsun ben en kötüsüne hazrılayım kendimi :26:
nişan ne zaman olacak bebek
Bence de en kotusunu dusunmek iyidir hazirlikli olmak lazim :) bi aksilik cikmazsa seneye Mayıs gibi insallah :)
meyısta ben evlenmeyi planlıyorum ama yine de senin nişanın için zaman ayırıp gelirim bebiş
Insallah evlenirsin de onemli degil düğüne gelirsin olmazsa :) daha cok var yaa askere gidecek gelecek nasıl gececek zaman bilmiyorum
asker beklemek zor yaaao uyuz emrah bana asker yolu da bekletti ya, diken batsın poposuna tam şuan
ne zaman gidiyorr enişte askere :26:
Ahahaha cok güldüm bunaagustosta gidecek ocak subat gibi dönecek izin kullanmasina bagli :) zordur tabi ama biz idmanliyiz diyorum mesafe oldugu icin normalde de :) fazla mesajlasmiyoruz da zaten ikimiz de sevmiyoruz mesajlasmayi, hergun konusuyoduk iste arayip o sorun sesini duymak istiyor insan
bence normalde ayrı şehirlerde olmakla askerlik çok farklı, adamın ruh halini kestiremiyorsun çünkü askerdeyken
dingil emrah bi sabah sana çiçek almak istiyorum diye uyanırdı, bi sabah başlarım böyle hayatın ızdırabına diyegerçi o adı üzerinde ddingil oldugu için de olabilir tabi
neyse ama 5 ay kuzum evlilik öncesi iyi gelir sizesende okulunu bitirirsin o arada adamı bekletme döndükten sonra
Ondan da korkuyorum aslinda benimki oyle cok sıkıya gelen bi tip değil mecbur tabi askerde oyle olacak ama psikolojik olarak cok etkilenecegini ve bunalacagini düşünüyorum umarim sorun cikmaz bakalim artik neler olacak :) bemde oyle diyorum en azindan benim okul sirasinda o da askerde olacak :) insallah okulda bi sorun olmaz da cok bekletmem bende :) uzak olmak gercekten kolay degil cunku
bence erkekler için askerlik çok gerekli bişey, hatta bence kızları da askere almaları lazım, bizim de biraz adam olmamız lazım ama almıyorlar
hayatın toz pembe olmadıgını görüyorlar ve büyüyorlar erkekler askerdeyken, bence hiç de pışpışlama yani bırak yapsın askerligini güzelcelazım arada onlara bu disiplin
Katılıyorum kesinlikle yapsin tabiki de iste zorlanacak ilk başta herkes gibi :) gorcez artik neler olacağını gidince :) bide ankaraya cikiyomus ayy ne guzel valla normalde gorustugumuzden daha cok görüşürüz
ankaraya da çıkmasın kız, adamaa ödül gibi olurazıcık ceza çeksin, seni üzdüğü zamanlar olmuştur mutlaka
bitteerimm, ben dün gece az uyudum da musadeni istesem olur mu :26: uyku bastırdı bi anda
asker beklemek zor yaaao uyuz emrah bana asker yolu da bekletti ya, diken batsın poposuna tam şuan
ne zaman gidiyorr enişte askere :26:
Ahahaha cok güldüm bunaagustosta gidecek ocak subat gibi dönecek izin kullanmasina bagli :) zordur tabi ama biz idmanliyiz diyorum mesafe oldugu icin normalde de :) fazla mesajlasmiyoruz da zaten ikimiz de sevmiyoruz mesajlasmayi, hergun konusuyoduk iste arayip o sorun sesini duymak istiyor insan
bence normalde ayrı şehirlerde olmakla askerlik çok farklı, adamın ruh halini kestiremiyorsun çünkü askerdeyken
dingil emrah bi sabah sana çiçek almak istiyorum diye uyanırdı, bi sabah başlarım böyle hayatın ızdırabına diyegerçi o adı üzerinde ddingil oldugu için de olabilir tabi
neyse ama 5 ay kuzum evlilik öncesi iyi gelir sizesende okulunu bitirirsin o arada adamı bekletme döndükten sonra
Kiyamam ama ya bana da yazik ayrica ciksin ankaraya goruselim yazik bize :)) tabiki uyu sen dinlen iyi geceler nurdan ablam tatli ruyalar :))
alemsin nurdan yaaaa
kız benimkinde hiç öyle dengesizlikler, psikoloji değişikliği bilmem ne olmadışanslıyım demek ki heee
tamam hadi senin hatrına ankara çıkabilir, izin verdim
saolasın canım, sana da güzel ruyalar
maşallah de kız
ayy maşallaaah maşalaaah
ömür boyu hiç değişmesin inşalaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?