- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.861
Ne güzel ya kendin karar veriyosun :) bende gorecek miyim su tarihte gidiyorum kafama gore gelirim dedigim gunleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hm neyse karar verdik artık hayırlısı olsun
çok zor karar vermek ya :111:
merkezdeymiş gülevinde karar kıldık
bir odun daha yani
aha bak özete özetle cevap
bir klasik erkek daha yani
atladıgım bişey var mı
29 yaşında olunca böyle oluyor tabigerçi şuan konserler aklıma geldi yaa, en azından 13 ünde athenaya giderim ruh halime ne olursa olsun sanırım
hayırlıısı olsun canımgüzel eglenceler size şimdiden
aha bak özete özetle cevap
29 yaşında olunca böyle oluyor tabigerçi şuan konserler aklıma geldi yaa, en azından 13 ünde athenaya giderim ruh halime ne olursa olsun sanırım
hayırlıısı olsun canımgüzel eglenceler size şimdiden
O ilgisizlik benimkinde de var canim ama onlar ilgisizlik olarak gormuyor onu, yorgundur uykusuzdur moral bozuklugu vardir ama asla ilgisizlik degildir o biz yanlış anlariz :) hatta ilgilendigini bile iddaa ederler.. en iyisi sende ilgilenme o zaman duzeliyor iste :) hem bu asamada onun ilgisizligini de takmamaya basliyosun, hatta belli bi sure sonra sıkıldığın bile oluyorerkek milleti değişik bi yapida gerçekten :)
valla çok kısa ve net oldu nokta atışı
sağol canım benim iyi ankaradan safranboluya direkt otobüsler de varmış yehuuu
Evet konserler var dahaa nereye gidiyosun :/ burhandan ses var mi dogum gunuyle ilgili :)
valla bazen azcık rahat bıraksa diye dua ediyorum ben
benm rahmetli de öyleydi de ondan çok iyi anlıyorum Luna yı
hee vaarrrbeyefendi yarın akşam çalışacagı için gelemeyebilirmiş
Inanmiyorum yaa şaka gibi :O hic hosuma gitmedi bu simdi :/ onsuz da gayet guzel kutlanir tabi ama ne biliym niye hic denk gelmiyor ya :/
Bizimki tam kivaminda su an dengeledik sukur :) fazla ilgi de biktiriyor ilgisizlik de.. onu ayarlamak onemli :)
bilmiyorummmama cidden çalışıyor onu biliyorum o yuzden söylenecek bişey yok işte dün annesinin doğum günüymüş, gece 12.30 da hala çalışıyordu yani, şimdi ben bu çocuga nasıl kızayım gelemiyor diye
bende dengesizim bu aralar işleri yoğun bide mezun oluyo son sınavlar filan azcık ilgisi başka yöne kayıyo hemen sen niye beni aramıyosun adam diye başlıyorum söylenmeye
O da doğru ama bilemedim :/ neyse baska zaman telafi eder belki, surpriz yapip gelse cok güzel olur ama dimi :)) ayy bide aciliyomusben yine costum hayallerde :)
yaa bi ihtimal supriz olabilir geliyor da bana ama fazla soşturmuyorum kendimigelemeyecegini ilk söylediginden resmen agladım çünkü, o yuzden umutlanmıyorum ben o gelmeyecek gibi yapıyorum planımı
yaa bi ihtimal supriz olabilir geliyor da bana ama fazla soşturmuyorum kendimigelemeyecegini ilk söylediginden resmen agladım çünkü, o yuzden umutlanmıyorum ben o gelmeyecek gibi yapıyorum planımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?