Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bana da ortada bi süpriz işi dönüyor gibi geliyor canımm :26::26:

önce burhan, ardından eray, ardından onun kız arkadaşı falan.. :26:

bence bu 3lü sana bi süpriz hazırlıyo olabilir

ya ben bu akşam erayın kız arkadaşına dedim ki " yarın akşam ne zaman görüşecegiz söyleyin ona göre 2 arkadaşım daha var beni bi yere götüreceklermiş zaman ayarlaması yapacam "

kız da ben 4 gibi buluşurum seninle diyordum dedi, dedim o saat bana uymaz sanırım, sabah arkadaşlarım bize gelecek pasta üff leyecez annem istedi, ordan kızlarla beraber bi yere gidecem neresi bilmiyorum, en erken 6 gibi biter benim işim sanırım dedim hem eray da yarın akşam proje hazırlayacakmış, yokmuş galiba dedim. o da haberim yok ondan, bugun başak biri sordu senin doğum gününü, ben de bilmiyorum dedim dedi.

bende kızdım biraz. " sevgilim olsa supriz hazırlardı yok diye ben kendi doğum günümle kendim uğraşıyorum " falan dedim işte. ondan sorna kız da ben bi konuşayım ayarlayım dedi. sonra da tamam 6 da görüşelim diye döndü bana :26:

bişey dönüyor ortada ama suprız yapılacak bişey yok yani giecegimiz yer belli, görüşecegimiz insanlar belli, bi brhanın gelip gelmemesi de bana supriz olur da onlar bunun bana supriz olacagnı bilmiyorlar ki yani ısacası hiç bişey anlamadım

işte bende onu diyorum, burhan dururp dururken neden supriz yapsın ki bana o yuzden pek supriz varmış gibi gelmiyor yani he varsa bile direk burhanla alakalı degildir, ya gidecegimiz yer suprizdir yada hediye suprizdir, burhanla alakası yoktur bence

Kızzzlaaaaaaarrrrrrrrrrr Yarın ailecek kayınvalidemlere oturmaya gideceğiz akşam yemekten sonra ne götürmek icap eder Biz bilemedik size danışalım dedim Cansınızz sizzz

anaammm akşam yemekten sonraysa pasta yada kuru pasta gibi bişey uygundur gibi geldi canım :26: çiçek falan olsa oğlanı istemeye gitmiş gibi olur o yuzden sanırım tatlı en uygunu

Eger burhan sürpriz yaparsa arkasindan bi surpriz daha gelebilir :) ay ben cok heyecan yaptim :) olmadi burhani tutup kolundan getirsem mi zorla surpriz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eger burhan sürpriz yaparsa arkasindan bi surpriz daha gelebilir :) ay ben cok heyecan yaptim :) olmadi burhani tutup kolundan getirsem mi zorla surpriz :)

sanırım ancak zorlarsan supriz yapar o şans işte yaa adamların işler dün karıştı yani, resmi kruumda çalışıyor guyaa bu haftasonu mesaisi var yani, şansa bak

Kızzzlaaaaaaarrrrrrrrrrr Yarın ailecek kayınvalidemlere oturmaya gideceğiz akşam yemekten sonra ne götürmek icap eder Biz bilemedik size danışalım dedim Cansınızz sizzz

tabiki de tatlı

pasta olur, ya da baklava gibi şerbetli tatlı olur ama kesinlikle tatlı

tabiki de tatlı

pasta olur, ya da baklava gibi şerbetli tatlı olur ama kesinlikle tatlı

Evet bende öyle düşünmüştüm normal yaş pasta olur değil mi

Bence bu yeterli aslında canım Aslında çay bardakları tamamlar ama yeterince vardır evinde yeni evleneceği için düşünüyorum:26:

bu çay için mi yoksa meşrubat için mi canım

Sans iste bakarsın gelir erken biter isleri :/

heh o şans dediginden bende hiç yok işte yarın torpil geçer belki diyecegim ama hiç umudum yok

Bence bu yeterli aslında canım Aslında çay bardakları tamamlar ama yeterince vardır evinde yeni evleneceği için düşünüyorum:26:

kuzum zorunlu hizmet dolayısıyla 1 sene sonra şehir değiştirecekler diye yeni ev kurmadılar, çocugun evlenmeden önceki evlerinde kalıyorlar. şehir değiştirince evi baştan kuracaklar. şuan pek bi şeyleri yok yani ama işte çay bardagı seti de komik mi olur yaa :26: başka bişey mi alsam yanına diye düşünüyorum saatlerdir :44:

bu çay için mi yoksa meşrubat için mi canım

çay için canım altındaki mumu yakıyorsun, çay beklerken sıcak bekliyor

Onlar bize ilk tanışmaya gelirken pasta getirdi aynı şey olsa da sorun olmaz ama demi:26:

onlar size bundan 5 kere sonra gelirlerken yine pasta getirecekler ki, akşam yemeginden sonra gidilirken götürülen tek şey yaŞ pasta

O zaman durumlar değişir tabi canım Çok zarif modeller var canım aslında başka ne alabilirsin ki:26: Pek eşya da yokmuş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…