- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.881
bana da ortada bi süpriz işi dönüyor gibi geliyor canımm :26::26:
önce burhan, ardından eray, ardından onun kız arkadaşı falan.. :26:
bence bu 3lü sana bi süpriz hazırlıyo olabilir
Umutlanma ama bana surpriz gibi geliyor, eger surprizse zaten kesin bisey var derim artik durup dururken burhan sana niye surpriz yapsin kii =)) ben bile cok heyecanlandim yaa insallah oyledir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KızzzlaaaaaaarrrrrrrrrrrYarın ailecek kayınvalidemlere oturmaya gideceğiz akşam yemekten sonra ne götürmek icap eder Biz bilemedik size danışalım dedim Cansınızz sizzz
KızzzlaaaaaaarrrrrrrrrrrYarın ailecek kayınvalidemlere oturmaya gideceğiz akşam yemekten sonra ne götürmek icap eder Biz bilemedik size danışalım dedim Cansınızz sizzz
işte bende onu diyorum, burhan dururp dururken neden supriz yapsın ki banao yuzden pek supriz varmış gibi gelmiyor yani he varsa bile direk burhanla alakalı degildir, ya gidecegimiz yer suprizdir yada hediye suprizdir, burhanla alakası yoktur bence
anaammmakşam yemekten sonraysa pasta yada kuru pasta gibi bişey uygundur gibi geldi canım :26: çiçek falan olsa oğlanı istemeye gitmiş gibi olur o yuzden sanırım tatlı en uygunu
Eger burhan sürpriz yaparsa arkasindan bi surpriz daha gelebilir :) ay ben cok heyecan yaptim :) olmadi burhani tutup kolundan getirsem mizorla surpriz :)
işte bende onu diyorum, burhan dururp dururken neden supriz yapsın ki banao yuzden pek supriz varmış gibi gelmiyor yani he varsa bile direk burhanla alakalı degildir, ya gidecegimiz yer suprizdir yada hediye suprizdir, burhanla alakası yoktur bence
anaammmakşam yemekten sonraysa pasta yada kuru pasta gibi bişey uygundur gibi geldi canım :26: çiçek falan olsa oğlanı istemeye gitmiş gibi olur o yuzden sanırım tatlı en uygunu
tabiki de tatlı
pasta olur, ya da baklava gibi şerbetli tatlı olur ama kesinlikle tatlı
Tatlı uygun olur canimm :)
Evet bende öyle düşünmüştüm normal yaş pasta olur değil mi
Evet bende öyle düşünmüştüm normal yaş pasta olur değil mi
sanırım ancak zorlarsan supriz yapar oşans işte yaa adamların işler dün karıştı yani, resmi kruumda çalışıyor guyaa bu haftasonu mesaisi var yani, şansa bak
hatunlar size bir şey soracagım..
benm yakın bir arkadaşım bu haftasonu evlenecek, ama düğün izmirde olacagı için ve benm tam proje öncesi zamanım oldugu için gidemiyorum malesefama önümüzdeki hafta ankaraya gelecek ve ben evlerine gidecegim. hediye olarak bugun annemle dışarı çıktıgımızda şundan aldım :
Eki Görüntüle 1146218 Eki Görüntüle 1146219
yanına bişey daha almak istiyorum bu tek başına yetmez gibi geliyor. yanına 6 lı yada 12 li çay bardagı seti bir de şekerlik mi alsam :26: yani takım gibi kullanır bununla beraberya da bundan bagımsız ikinci bir hediye mi alsam bir türlü bilemedim :26: siz ne düşünüyorsunz :44:
hatunlar size bir şey soracagım..
benm yakın bir arkadaşım bu haftasonu evlenecek, ama düğün izmirde olacagı için ve benm tam proje öncesi zamanım oldugu için gidemiyorum malesefama önümüzdeki hafta ankaraya gelecek ve ben evlerine gidecegim. hediye olarak bugun annemle dışarı çıktıgımızda şundan aldım :
Eki Görüntüle 1146218 Eki Görüntüle 1146219
yanına bişey daha almak istiyorum bu tek başına yetmez gibi geliyor. yanına 6 lı yada 12 li çay bardagı seti bir de şekerlik mi alsam :26: yani takım gibi kullanır bununla beraberya da bundan bagımsız ikinci bir hediye mi alsam bir türlü bilemedim :26: siz ne düşünüyorsunz :44:
gayet uygun olur bence canım
hıhımm olur benceee
Sans iste bakarsın gelir erken biter isleri :/
Bence bu yeterli aslında canımAslında çay bardakları tamamlar ama yeterince vardır evinde yeni evleneceği için düşünüyorum:26:
bu çay için mi yoksa meşrubat için mi canım
Onlar bize ilk tanışmaya gelirken pasta getirdi aynı şey olsa da sorun olmaz ama demi:26:
heh o şans dediginden bende hiç yok işteyarın torpil geçer belki diyecegim ama hiç umudum yok
kuzum zorunlu hizmet dolayısıyla 1 sene sonra şehir değiştirecekler diye yeni ev kurmadılar, çocugun evlenmeden önceki evlerinde kalıyorlar. şehir değiştirince evi baştan kuracaklar. şuan pek bi şeyleri yok yaniama işte çay bardagı seti de komik mi olur yaa :26: başka bişey mi alsam yanına diye düşünüyorum saatlerdir :44:
çay için canımaltındaki mumu yakıyorsun, çay beklerken sıcak bekliyor
onlar size bundan 5 kere sonra gelirlerken yine pasta getirecekler ki, akşam yemeginden sonra gidilirken götürülen tek şey yaŞ pasta
çay için canımaltındaki mumu yakıyorsun, çay beklerken sıcak bekliyor
onlar size bundan 5 kere sonra gelirlerken yine pasta getirecekler ki, akşam yemeginden sonra gidilirken götürülen tek şey yaŞ pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?