- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.901
O zaman durumlar değişir tabi canımÇok zarif modeller var canım aslında başka ne alabilirsin ki:26: Pek eşya da yokmuş :26:
Yanına başka bir şey almamıza gerek var mı yeter mi
Onlar bize ilk tanışmaya gelirken pasta getirdi aynı şey olsa da sorun olmaz ama demi:26:
heh o şans dediginden bende hiç yok işteyarın torpil geçer belki diyecegim ama hiç umudum yok
kuzum zorunlu hizmet dolayısıyla 1 sene sonra şehir değiştirecekler diye yeni ev kurmadılar, çocugun evlenmeden önceki evlerinde kalıyorlar. şehir değiştirince evi baştan kuracaklar. şuan pek bi şeyleri yok yaniama işte çay bardagı seti de komik mi olur yaa :26: başka bişey mi alsam yanına diye düşünüyorum saatlerdir :44:
yanına çay seti alsan iyi olur gibi geldi bana
http://www.dekorasyon.com/cay-seti-Dream-Home-Kapakli-6li-Cay-Seti-Okside.html
http://www.dekorasyon.com/cay-seti-Dream-Home-Kulplu-Asorti-6li-Cay-Takimi.html
Aa niye yokmuş sende sans oyle deme :) bana da ceyizim icin getiren olmustu hatta cok begendim annem buldu aynisindan 1 takim daha aldi :) alt tarafi tombik hafif minik cay bardaklari :) komik olacağını dusunmuyorum tamamlar bence. Daha once de soyledigim gibi aldigin hediye zaten basit bisey degil :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy gerçekten öyle mi diyorsun :26: orjinal bişey bulayım o zaman, hatta fiyat uygun olursa 2 takım alırım 12 kişilik olur diyecegim de büyük ihtimalle uygun fiyatlı bişey olmaz
bilmiyorum yaa :44: bu da aslında hiç aklımda olan bişey degildi. annem seramik tencere alalım diyordu, düşündüm mutlaka annesinin bi hazırlıgı vardır çeyizle ilgili, eger varsa aynısından saçma olacaktı, başka ne olabilir derken bunu gördüm farklı geldi, ama tek başına az gibi geliyor işte :44:
çok pahalı da olmaması lazım tabi yanına alacagım şeyin, 1 haftam var yaklaşık iyice düşünmem lazım :26:
yok kız yeter benceonlar da hazırlık yapacak sonuçta
tatlımm o zaman pasta değil de tatlı alabilirsinizzz
bu fiyatlar uçmuş yavrum yaadiğer türlü olanlar da çok mu basit diye düşünüyorum şimdi
ayy gerçekten öyle mi diyorsun :26: orjinal bişey bulayım o zaman, hatta fiyat uygun olursa 2 takım alırım 12 kişilik olur diyecegim de büyük ihtimalle uygun fiyatlı bişey olmaz
6 kişilik yeterli bence canım yaaa :26:
Canım maddi durumun yoksa zorlama hiç kendini bence bu yeterli olacaktır:26:
harbiden fiyatlar yüksekmiş ama dekorasyon.com un ürünlerini çok begeniyorum o nedenle burdan baktım direkt
aslında çay seti alsan cidden iyi olur diye düşünüyorum
Canım maddi durumun yoksa zorlama hiç kendini bence bu yeterli olacaktır:26:
Mesela örnek tatlı alayım ama hafif
Tek takim yeter bence, her zaman kullanabileceği bisey cay bardağı bide dedigim gibi takım olur çok zorlamana gerek yok kendini derim :)
ee kalabalık misafir gelirse bardakları farklı mı kullanacak :44:
yani biraz dardayım ama anama kuvvet diyeyimyanına bi çay seti de alsam fena olmayacak sanki uygun fiyatlı bi set, bi de şekerlik tam takım kullanır artık :26:
ürünler çok güzel de fiyatlar çok yüksek benim için, başka bi set bulurum artık
sen annem gitti aynı takımdan buldu deyince panik oldum bende yetmez mi acaba diye
uygun fiyata sıradan olmayan böyle ilginç bir set alırsın canımm iyi olur bence
Ben cok begenince annem dayanamadi aramis bulmus annemle ilgili bisey o yani :)) yeterli tek takim nurdan ablam sen takma kafana boylece kapat bu konuyu gayet guzel hediyelerin zorlama kendini de maddi olarak :)
inşallah bulurum canım :26:
o zaman hepiniz tek takım çay seti için yeterli diyorsanız çay seti alıp konuyu kapatıyorumbide bulursam güzel bi şekerlik alırım belki kısmet
Bulursan alirsin yoksa cokta onemli degil hediyelerin gayet guzel olacak :)
valla siz böyle deyince içime su serpildiyoksa hediye güzel mi degil mi diye çok tereddutteydim
hediyen çok güzeel, ben ilk defa gördüm öle bişey mesela, orjinal bişey yani
ee sen evlen sana da alırım bebegimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?