Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

O zaman durumlar değişir tabi canım Çok zarif modeller var canım aslında başka ne alabilirsin ki:26: Pek eşya da yokmuş :26:

bilmiyorum yaa :44: bu da aslında hiç aklımda olan bişey degildi. annem seramik tencere alalım diyordu, düşündüm mutlaka annesinin bi hazırlıgı vardır çeyizle ilgili, eger varsa aynısından saçma olacaktı, başka ne olabilir derken bunu gördüm farklı geldi, ama tek başına az gibi geliyor işte :44:

çok pahalı da olmaması lazım tabi yanına alacagım şeyin, 1 haftam var yaklaşık iyice düşünmem lazım :26:

Yanına başka bir şey almamıza gerek var mı yeter mi

yok kız yeter bence onlar da hazırlık yapacak sonuçta

Aa niye yokmuş sende sans oyle deme :) bana da ceyizim icin getiren olmustu hatta cok begendim annem buldu aynisindan 1 takim daha aldi :) alt tarafi tombik hafif minik cay bardaklari :) komik olacağını dusunmuyorum tamamlar bence. Daha once de soyledigim gibi aldigin hediye zaten basit bisey degil :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy gerçekten öyle mi diyorsun :26: orjinal bişey bulayım o zaman, hatta fiyat uygun olursa 2 takım alırım 12 kişilik olur diyecegim de büyük ihtimalle uygun fiyatlı bişey olmaz

Canım maddi durumun yoksa zorlama hiç kendini bence bu yeterli olacaktır:26:
tatlımm o zaman pasta değil de tatlı alabilirsinizzz

Mesela örnek tatlı alayım ama hafif

ayy gerçekten öyle mi diyorsun :26: orjinal bişey bulayım o zaman, hatta fiyat uygun olursa 2 takım alırım 12 kişilik olur diyecegim de büyük ihtimalle uygun fiyatlı bişey olmaz

Tek takim yeter bence, her zaman kullanabileceği bisey cay bardağı bide dedigim gibi takım olur çok zorlamana gerek yok kendini derim :)

6 kişilik yeterli bence canım yaaa :26:

ee kalabalık misafir gelirse bardakları farklı mı kullanacak :44:

Canım maddi durumun yoksa zorlama hiç kendini bence bu yeterli olacaktır:26:

yani biraz dardayım ama anama kuvvet diyeyim yanına bi çay seti de alsam fena olmayacak sanki uygun fiyatlı bi set, bi de şekerlik tam takım kullanır artık :26:

harbiden fiyatlar yüksekmiş ama dekorasyon.com un ürünlerini çok begeniyorum o nedenle burdan baktım direkt
aslında çay seti alsan cidden iyi olur diye düşünüyorum

ürünler çok güzel de fiyatlar çok yüksek benim için, başka bi set bulurum artık

Tek takim yeter bence, her zaman kullanabileceği bisey cay bardağı bide dedigim gibi takım olur çok zorlamana gerek yok kendini derim :)

sen annem gitti aynı takımdan buldu deyince panik oldum bende yetmez mi acaba diye

uygun fiyata sıradan olmayan böyle ilginç bir set alırsın canımm iyi olur bence

sen annem gitti aynı takımdan buldu deyince panik oldum bende yetmez mi acaba diye

Ben cok begenince annem dayanamadi aramis bulmus annemle ilgili bisey o yani :)) yeterli tek takim nurdan ablam sen takma kafana boylece kapat bu konuyu gayet guzel hediyelerin zorlama kendini de maddi olarak :)

uygun fiyata sıradan olmayan böyle ilginç bir set alırsın canımm iyi olur bence

inşallah bulurum canım :26:

o zaman hepiniz tek takım çay seti için yeterli diyorsanız çay seti alıp konuyu kapatıyorum bide bulursam güzel bi şekerlik alırım belki kısmet

inşallah bulurum canım :26:

o zaman hepiniz tek takım çay seti için yeterli diyorsanız çay seti alıp konuyu kapatıyorum bide bulursam güzel bi şekerlik alırım belki kısmet

Bulursan alirsin yoksa cokta onemli degil hediyelerin gayet guzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…