Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hımmm

yalnız ne dikkatimi çektii ne uyumlu olmuşsunuz siz öle bilmedeen

senin bluzunda yeşil kalpler var, onda da yeşil kravat

tek resmimiz o işte yaa, işten kaçmış burhan o yuzden fazla resim çekinemedi, bu da farkında olmadan oldu uyumlu olmuşuz dimi

ayyy hiç anlamadığım işlerr
ben söz günü için menü düşünüyorum

senini işin daha zormuş benden o zamna

senini işin daha zormuş benden o zamna

valla annem ankaradaki teyzesini bile çağırıyo benim işim cidden zor

zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
puf puf poğaça
meyveli kek
kurabiye
patates salatası
elmalı tart
pasta
cupcake
makaronlar
krep kanepeler
çikolatalı marshmallow:) son 4 maddeyi açık büfe için düşünüyorum

hiç anlamam ki canım ne yapılması gerektiginden :26: ama gayet yeterli ve güzel duruyor bence kolay gelsin şimdiden

Beklenen şahıs senin doğum gününü kaçırmamayı kafasına koymuş desene canım

dün bütün gün telde konuşup msj laştık zaten, gelmek istediginden adım gibi emindim gelemeseydi hiç bozulmayacaktım ama o yorgunluguna ve işlerine ragmen işten kaçığp geldi gönlümde en yüksek mertebede şuan

bide en son aradı biz bi mekandaydık, çıkabilirsem çıkacam ama hala devam ediyor dedi, kimler var falan dedi konuştuk. saat 9.30 falandı. bi ara ben tel le konuşmak için dışarı çıkıyordum o meger gelmiş benm haberim yok, ben onu bi anda görünce bi atladım boynuna bi arkadaş vardı ilk defa gördü bizi yanyana ohaaa dedi düşün nasıl atlamışım yani

Ay çok tatlı olmuş bence O da anlamıştır onun gelişinin seni nasıl mutlu ettiğini

Ay çok tatlı olmuş bence O da anlamıştır onun gelişinin seni nasıl mutlu ettiğini

anlamamış olma ihtimali yok yaa ben ömrümde kimseye böyle sarılmadım yanii bide diyor ki ben yukarı çıkıp supriz yapacaktım sana suprizi bozdun dedim bundan ala supriz mi olur yaa hiç beklemiyordum ben seni çok sevindimm

ama lily cimm görsen gözlerinden uyku akıyordu, ölmüş resmen ama benm için geldi yaa benm için geldiiii

aayyy Allahım bozmasınn, dünden beri hala ruyada gibiyimmm

Kıyamam ben sana ya Allah bozmasın canım Tez zamanda da sevgili olursunuz inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…