- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.181
vayy beraber tatile gittiniz haa ve horladı yanında öyle mi
isterse yapmasın
hatun iyisin hoşssun çok tatlısın ama bazen çok konuşuyosun diyoo
sıkıyosa yapmasın bi başlarım sabaha kadar
tatile gittik beraber ilk kez yan yanayız gece ben anlatıyorum da anlatıyorummm sonra bir horlama sesiartık ben kendimi nasıl kaptırdıysam adam kaçıncı uykusuna geçmiş gece saat 4 filan
benimkide telefon başında aynısını yaptı
allahım çıldıricimmmmmmmmmmmmmmmmm şiddetim geldiiiiiiii
oluuuurrrrama umarım buna gerek kalmadan, güzel bir teklifle çıkar karşımaaa
:
kızımmm adamların en kıymetli şey uykularııonların canlarını al ama uykularına dokunma
nasıl bi teklif istersin gizemcim anlatsana
hııı sürpriz yaptı izmire götürdü beni ve ilk gece horladııı
kızımmm adamların en kıymetli şey uykularııonların canlarını al ama uykularına dokunma
nasıl bi teklif istersin gizemcim anlatsana
ayyy bilmemm hiç düşünmedim :26::26:
gülleri çok seviyorum ya, güller olsun mutlakabaşka da bişey gelmiyo aklıma şu an
hakkat ya ben onun için uykusuz kaldm o kadarmakale yazardım, ama yine de her daim ihmal etmez konuşurdum. Şimdi de böyle bi muamele görüyorum
bu arada o teklif meselesini ben sevgili kitabında şakavari bir şekilde yazmıştım oaraya adam paraşütle iniyor falan gökyüzünden, elinde oltayla oltanın ucunda tektaşla
sen neler yapıyorsun okuyor musun , çalışıyor musun
sen neler yapıyorsun okuyor musun , çalışıyor musun
ooo daha vardı ayrıntı baya akşam yazarIm onlarıdakız benm gibi odun birinin bile hayalleri var evlilikle ilgili de senın nasıl yok yaa
sen de baya uçmuşsun şekerim, ayakları yere basan bi teklif isteyeyedın ya adamdan
kız benm gibi odun birinin bile hayalleri var evlilikle ilgili de senın nasıl yok yaa
sen de baya uçmuşsun şekerim, ayakları yere basan bi teklif isteyeyedın ya adamdan
ooo daha vardı ayrıntı baya akşam yazarIm onlarıdaşimdi gidip pasta börek yapcam
öyle yaptım ki utansın diye bakalım nolacak, bişey olmayacağına emimin aslında ama umut fakirin ekmeği misali
teklifi, sevdiceğimin hayal gücüne bırakıyorummben bişeyler hayal edip, sonra benim hayal ettiğim gibi olmazsa neden hayal kırıklığı yaşıyım kii
sen nasıl bişey hayal ediyorsunn
okuyorum canım fizyoterapi 3. yılım bitti:)
adamında bu ay içinde mezuniyet töreni var :) inşaat mühendisi oldu
sen ne iş yapıyorsun canım
biz bugun hiç konuşamadık seninle
hadi sen koş çay börek yapbide daha gerçekçi teklifler düşün
birebir hayal ettigin gibi olmasına gerek yok zaten canım, daha iyisi de olabilir tabi
ben nasıl bişey mi istiyorummm :26: hmmmm :26::26:
öyle çok büyük kalabalıklar önünde olan şeyleri sevmem pek ben utanırımo sebeple mumkunse başbaşa, olmadı arkadaşlarımın yanında, muzik eşliğinde bide resimlerimizden oluşan bi slaytla teklif edebilir bence bu kadaar da mutevazi bir insanım işte
oo ne güzel ikinizde bölümü Allah hayırlı işler versin
bende uluslararası ilişkiler okudum alakasız bi işte çalışıyorum bi inşaat şirketinde idari işler ön muhasebe işim ama geçici tabi..kpss ye hazırlanıyorum ben gelir uzmanı veya vergi müfettişi olucam inşaallah çok istiyrum tabi o puanı alabilirsem umut işte
evet kuzum konuşamadık akşamda giremem yarın da giremem artık pazartesi sizi haberdar ederim olaylardan
evet kuzum konuşamadık akşamda giremem yarın da giremem artık pazartesi sizi haberdar ederim olaylardan
hımmmm
benim için başbaşa ya da kalabalıkta fark etmezzhatta kalabalıkta daha da hoşuma gidebilir, medeni cesaretinden dolayı bi daha aşık olabilirim kendisinee
klasik bişey de olabilir, mesela bi pasta gelir, üzerinde benimle evlenir misin falan yazar
inşallah istediğin olur tatlım Allah herkese hayırlı kazançlar versin
heyecanla bekliycez senii
pazartesi sabahına kadar izinlisin sen kendi işlerini güzelce hallet bize de güzel haberlerle gel pazartesi sabahı:1
tamam tatlım izin çıktı yani ilk fırsatta gelicem bekletmem sizi
ya canım bişey sorucam annesiyle konuştum biraz önce de normalde5 kişi geleceklerdi kendileri ve benimkinin dayısı ve yengesi..şimdide diyor ki babaanneyle dedeyi ve kızkardeşimle eşi de gelecek dedi..yani toplam 10 kişi oluyor çok değil mi..bide biz olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?