Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

olsun Allah şükür ki biz böyle iyi niyetliyiz, olar kaybeder biz kazanırız..

bende senin gibiyim ne kin güderim ne kızabilirm birine ama bence böyle daha iyi

annem çabuk yumuşar benim aslında o yuzden ne dersem diyim babamı yanlış yonlendirmez de ben yoruldum sanırım :26: Bi süre hiç düşünmemeye ihtiyacım var

hayy densiz haayy Böylee yapsaydın suratına

yaa annemi ikna edemeseydim görürdüm pikniğii Hem son piknigimiz olacak belki de, durup durup ağlamasam bari

ee bi sonraki çekilişe sen de katılırsın o zaman

Çok istiyorum tatlım aslında ama önce iş bulmalıyım İş bulduğum gibi size iletirim katılırım nasılsa daha devamı gelecektir

Çok istiyorum tatlım aslında ama önce iş bulmalıyım İş bulduğum gibi size iletirim katılırım nasılsa daha devamı gelecektir

ee ben de işsizken katıldım ki çok büyük bir bütçe de gerekmiyor aslında :26: hem sohbeti muhabbeti yeter yaa, bence ufacık bi bütçe ayır katıl bi sonraki çekilişe bi daha kopamazsın zaten

ee ben de işsizken katıldım ki çok büyük bir bütçe de gerekmiyor aslında :26: hem sohbeti muhabbeti yeter yaa, bence ufacık bi bütçe ayır katıl bi sonraki çekilişe bi daha kopamazsın zaten
şuan o bütçeyi kendime bile ayıramıyorum ki canım Hem olmuşken tam olsun istiyorum

tanıtımı dikkate almayanlar olmuş Ben gizeme gelen hediyelere bayıldım yahu çok güzeller

ayy ben konuyu çok yanlış anladım yinee Zannediyorum ki senin başvurdugun yerden seni begenmeyenler olmuş

Yaa begenmemek degil de kuzum, kapalı birine oje gidince falan insan pek hoşnut kalmayabilir tabi :26: Bide zaten topiğe aktif olan katılen herkes tanıdı hediye alacagı kişiyi, ama kimileri hiç aktif olmadı e sonra da hediye alınca karşı tarafa sıkıntı oldu tabi

Hahaha Ay Nurdan ya evet bencede ben olam bende kırılırdım.. Birde sen özeniyorsun o kadar sana gelen hediye böyle olunca da hevesi kırılır insanın.. Kural koysunlar bence aktif olanlar katılsın
aa ne gelmiş gizeme

Neler gelmemiş ki canım bir tane de değil baya fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…