- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.361
ah nasıl istedim öyle yapmayı anlatamam.. ama Kahretsin Allah beni insan olarak yaratmış yapamadımSözde bize geldiler canım aslında yapacaktım ama bu sefer geldi sarıldı bende bozmadım evime gelmiş sonuçta keyfi kaçmasın hadi dedim..
olsun Allah şükür ki biz böyle iyi niyetliyiz, olar kaybeder biz kazanırız..
bende senin gibiyim ne kin güderim ne kızabilirm birine ama bence böyle daha iyi
[sıze=2][ı]işte diyorum ya canım sakin olman lazım eğer ki büyük tepkiler verirsen inatlaşırlar..hem şu bu şehir bilemeyiz ki belki ne ankara ne sakarya başka bi yerde ekmeğini kazanacaksın..şimdiden annen neden sorun ediyor ki hem evlensen bile başka şehire senin mutluluğun önemli..evlenip alt sokağa bile gitsen zaten evden çıkıyorsun ne farkeder ki..
Anneler babaları çok etkiliyorlar o yüzden sen annenle aranı iyi yap kuzum..[/ı][/sıze]
aynen bende öyle ne yazık ki.. Var öyle sözlümün ailesinde bir kaç tane.. Mesela kuzeni benden bir yaş küçük aile yemeğinde tanıştık herkesi sarıldı öptü bana sıra geldi kalktım tam adım attım ona doğru elini uzattı merhaba dedi sadece birde ağzını burnunu da yamulttu o an ben ne oldum öyle.. öyle gücüme gitti ki.. Anında neşem kaçtı..
annem çabuk yumuşar benim aslında o yuzden ne dersem diyim babamı yanlış yonlendirmez de ben yoruldum sanırım :26: Bi süre hiç düşünmemeye ihtiyacım var
hayy densiz haayyBöylee yapsaydın suratına
çok istedim de yapamadım nurdanım yapamadım
annem çabuk yumuşar benim aslında o yuzden ne dersem diyim babamı yanlış yonlendirmez de ben yoruldum sanırım :26: Bi süre hiç düşünmemeye ihtiyacım var
sen nazik gelin çizginden vazgeçme zaten ben senin yerine de yaparım
[sıze=2]üzülmee pazar günü piknikte enerjik olman lazım[/sıze]
ya bu arada çekilişte ne güzel hediyeler alınmış kıskandım resmen
yaa annemi ikna edemeseydim görürdüm pikniğiiHem son piknigimiz olacak belki de, durup durup ağlamasam bari
ee bi sonraki çekilişe sen de katılırsın o zaman
Çok istiyorum tatlım aslında ama önce iş bulmalıyımİş bulduğum gibi size iletirim katılırım nasılsa daha devamı gelecektir
şuan o bütçeyi kendime bile ayıramıyorum ki canımee ben de işsizken katıldım ki çok büyük bir bütçe de gerekmiyor aslında :26: hem sohbeti muhabbeti yeter yaa, bence ufacık bi bütçe ayır katıl bi sonraki çekilişe bi daha kopamazsın zaten
şuan o bütçeyi kendime bile ayıramıyorum ki canımHem olmuşken tam olsun istiyorum
yaa annemi ikna edemeseydim görürdüm pikniğiiHem son piknigimiz olacak belki de, durup durup ağlamasam bari
[sıze=2]burhanda biliyor yani son gününüz olduğunu gerçekten bişeyler hissediyorsa adım atmalı pazar günü mutlaka[/sıze]
o zaman bişey diyemiyorum malesef canım :26: O zaman hemen iş bul çabuk hadii
ben dahil herkes arıyor canım dört bir yandanAy bu arada beğenmeyenlerde olmuş sanırım:26::26:
ayy neden begenmemişler acabaa
tanıtımı dikkate almayanlar olmuşBen gizeme gelen hediyelere bayıldım yahu çok güzeller
Tanıtımı dikkate almayanlar olmuşBen Gizeme gelen hediyelere bayıldım yahu çok güzeller
ayy ben konuyu çok yanlış anladım yineeZannediyorum ki senin başvurdugun yerden seni begenmeyenler olmuş
Yaa begenmemek degil de kuzum, kapalı birine oje gidince falan insan pek hoşnut kalmayabilir tabi :26: Bide zaten topiğe aktif olan katılen herkes tanıdı hediye alacagı kişiyi, ama kimileri hiç aktif olmadı e sonra da hediye alınca karşı tarafa sıkıntı oldu tabi
aa ne gelmiş gizeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?