- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.321
valla gölbaşı otobuslerinin tandogandan geçtigini biliyorum ama o taraflardan nerden gidiyor tam olarak bilemiyorum yaa :26: bu ankara çok karışık bi yer bence
Golbasina nereden gectin
Golbasi konya yolu uzerinde mi
aman eymir diyecem işte, hepsi aynı şey degil mi onların
yada şöyle yorum yapalım, bu eymir e odtü nün içinden de giriş var tam neresidir bilmem hiç gitmedim ama bi şekilde odtü ye girsen eymiri de bulursun
diyerek iyice kafa karıştırayım ve yatayım benanladık ki benden yol tarifi konusunda bi halt olmaz en iyisi uyuyayım artık
kuzum bi anda çok kalabalık olmuşlar ya, acaba gelmişken isteyelim gibi bir düşüncesi olabilirler mi :26: bi arkadaşımda bunu yapmışlardı da ordan aklıma geldi
seeeleeennnnnnnn
geldim canım geldimm geçmişe göz attım azcık
dün çok güzeldi diyerek söze başlayayım, 9 kişi geldiler ee bizde 7 kişi kalabalık sayılırdık ama hiç sorun olmadı..8 buçukta geldiler kapıda karşıladım ama
ben domates gibi heyecandanneyse hoşgeldin faslından sonra oturduk benimkinin dayısı tek tek tanıştırdı gelenleri bizimkilerle..
havadan sudan konuşuldu neyse ki isteme gibi bi konu açılmadı..sonra çay ve yaptığımız pasta börekleri ikram ettik.sonra da meyve derken öldüm
valla..atmaca gibi ordan oraya koşturdum muhabbeti kaçırdım yaa biten çaylara odaklanmaktanneyse ki ablam çok yardımcı oldu sağolsun..
gelirkende bi tepsi baklava çok da güzel süslemişlerdi bu arada ve çikolata getirdiler
böyle yani genel olarak güzeldi, atladığım yerler olabilir aklıma geldikçe yazarım soru ve yorumlarınızı bekliyorum
:103::103::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::118:
sevindigimi daha fazla nasıl ifade edebilirim bilemedimmm
ohh ne de güzel geçmiş valla, babanın da içi rahatlamışltır
gelelim en önemli konuyaaatarih konuşuldu mu tarih kızımızı ne zaman gelin ediyoruz :123:
oyy canım bunlara hiç gerek yokki ben zaten senin bizim mutluluğumuzla ne kadar mutlu olduğunu biliyorum kii
canım tarih konuşulmadı bizi de davet ettiler evlerine..sanırım babamda gitmek istiyor ki giderken biz ne götürürüz falan dedi bize
ablamda da böyle olmuştu büyük ihtimal bizi arayıp davet edeceler bi akşam ondan sonra da işte gelirler istemeye tarih belki onlarda konuşulur :26:
aman bi sürü teferruat ramazan gelmeden isteme olması tek temennim
17 gün var ramazana yaa yetişir mi acabaa
söyle sevgilini de sizi hemen çağırsınlars,z bu hafta sonu gidin, ondan sonraki haftada onlar gelip istesinler
sizin istemeyle söz aynı mı olacaktı canım ayrı mı :26:
aynı akşam olacak canım biz hemen nişan düşündüğümüz için ekstra bi söz yüzüğü almayacağız..nişana yakın gider alyans alırız..sözde de tektaşı takarlar yeter
baba biz ne zman gideriz dedim de dün bu hafta sonu düğün var bakarız hele bi çağırsınlar dedi..valla konu açılırsa derim baba ramazan geliyor diye
onlar bizim aileyi çok beğenmişler , bizimkilerde beğendi ilk görüş için güzel gelişme
aynı akşam olacak canım biz hemen nişan düşündüğümüz için ekstra bi söz yüzüğü almayacağız..nişana yakın gider alyans alırız..sözde de tektaşı takarlar yeter
baba biz ne zman gideriz dedim de dün bu hafta sonu düğün var bakarız hele bi çağırsınlar dedi..valla konu açılırsa derim baba ramazan geliyor diye
onlar bizim aileyi çok beğenmişler , bizimkilerde beğendi ilk görüş için güzel gelişme
herşey güzel geçmişş çok sevindimmmm
yalnız bu plana göre sevgilin evlenme teklifinden yırtıyor benden söylemesisöz de tek TAŞI TAKTI MI DAHA DA YAPMAZ BENCE
begenilmesine de çok sevindim canım yaa bence çok öenmli bişeydi bubiran önce hallolsun hepsii hadi nişan olsun artıkk
geldim canım geldimm geçmişe göz attım azcık
dün çok güzeldi diyerek söze başlayayım, 9 kişi geldiler ee bizde 7 kişi kalabalık sayılırdık ama hiç sorun olmadı..8 buçukta geldiler kapıda karşıladım ama
ben domates gibi heyecandanneyse hoşgeldin faslından sonra oturduk benimkinin dayısı tek tek tanıştırdı gelenleri bizimkilerle..
havadan sudan konuşuldu neyse ki isteme gibi bi konu açılmadı..sonra çay ve yaptığımız pasta börekleri ikram ettik.sonra da meyve derken öldüm
valla..atmaca gibi ordan oraya koşturdum muhabbeti kaçırdım yaa biten çaylara odaklanmaktanneyse ki ablam çok yardımcı oldu sağolsun..
gelirkende bi tepsi baklava çok da güzel süslemişlerdi bu arada ve çikolata getirdiler
böyle yani genel olarak güzeldi, atladığım yerler olabilir aklıma geldikçe yazarım soru ve yorumlarınızı bekliyorum
Hadi gözün aydın canım inşallah devamı da bu kadar güzel olur sorunsuz atlatirsiniz herseyi, sevindim senin adinaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım yırtıyor ondan bekliyordur çakal şeyaman yüzüğümü alsında ben zaten utanırım öyle şeylerden etmese benim yararıma
canım zor işlermiş ya tanışmada böyle elim ayağım birbirine girdiyse nişanda flan bayılırım heralde :18::18:
çok sağol canım darısı başına
sağol canım inşallahbu zordu tanışma yani, diğerleri tarih netleşirse şayet daha kolay olur sanki
tabi büyük heyecandır canım yaaama güzel heyecanlar bunlar, bayılmazsın merak etme, sevgilin tutar senin elinden
az kaldıı az hissediyorum ama onlarda önce bi kadınlar geliyormuş dün akşam konuştuk stres yaptım:26:
Tabiki daha kolay olur artik gerisi hem sevmis aileler birbirini :)) insallah bi an once sözü halledersiniz de zaman kaybetmezsiniz canım :)
bakalım bunu da atlattık canım sırada ne var acaba
biraz önce konuştum sevgilimle diyor ki bizimkiler boya badanaya girişti sizi çağıracaklar yahafta sonu biterse davet edeceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?