Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Aynen öyle canım :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annem de emrahlar gelecek diye badana yapmıştı o bi gelenek herhalde temiz duvara çağrılıyor illa ki dünürler

ellerini çabuk tutsunlar da bu hafta iade i ziyaret olsunnn

badana boşa gitti desene
bide dün heyecandan benimkinin tabağını almışım halbuki yemiyordu daha..annem de dedi ki niye aldın mustafanın tabağını yiyor çocuk bende dedim yemiyormuş mustafa da demez mi yoo ben öyle bişey demedim diye pişkin pişkin o kadar insanın içinde bide güya espiri yapacak herkes güldü bende tabağı mutfaktan alıp geri verdim ama bakışım yetmiştir ona

annem zaten rengi begenmemişti yeniden boyatmayı düşünüyor da yeni dünür bekliyor bu sefer

sevgilin demek ki sevmiş ortamı ki rahat davranmış intikamını alırsın sen bunun sonradan

annem zaten rengi begenmemişti yeniden boyatmayı düşünüyor da yeni dünür bekliyor bu sefer

sevgilin demek ki sevmiş ortamı ki rahat davranmış intikamını alırsın sen bunun sonradan

ee bizde gideceğiz kısmetse onlara intikamım acı olacak beni nasıl tongaya getirmişmiş öyle diyor
yeni dünürler kim olacak acabaaa kii

ee bizde gideceğiz kısmetse onlara intikamım acı olacak beni nasıl tongaya getirmişmiş öyle diyor
yeni dünürler kim olacak acabaaa kii

sen daha büyük intikam al ondan herkesin ortasında ondan su iste, getirmek zorunda kalsın

ayy yeni dünürleri bilmiyorum da annem bu konuda çok gergin, sabah sabah kavga ettik, sinirden oturdum agladım ancak toparlıyorum kendimi

Bende getirdikleri cikolatayi tutuyodum herkese sirayla ona gelince gectim hani büyüklere veriym en son ona veririm diye o da sanki gec der gibi bakti annem de aaa onu gecti bak versene dedi bende almayacak sandim dedim yoo alacaktim diyo ayni bakislari bende yaptim tahmin edebiliyorum o anı :)

Selencimmm çok sevindim senin adına Herşey çok güzel geçmiş sanırım Çok şükür bugünlerini de gördük senin Devamı da tez zamanda olur inşallah şöyle bayramdan önce hemen

aa canım ne oldu ki

hahahaa aynı bizim durum olmuş delici bakışları sende attın demek

Selencimmm çok sevindim senin adına Herşey çok güzel geçmiş sanırım Çok şükür bugünlerini de gördük senin Devamı da tez zamanda olur inşallah şöyle bayramdan önce hemen

sağol canım benim her şey çok güzeldi evet, çok heyecanladım o kadar

aa canım ne oldu ki

Attım tabiki ben almiycam desene cikolata kacmiyor sonra veririm ben sana niye alacaktim diyosun :)

aa canım ne oldu ki

annem burhan meselesi az çok ciddiye binmeye başladıgından beri bu konuda bi tuhaflaştı zaten çok düşündürüyor bu konu beni :26: resmen istemiyor ve çok belli ediyor

bu sabah da ben uyurken babamla konuşmuşlar, ( benm proje perşembe günü bitiyor ya, ben pazartesiye kadar kalırız haftasonu da rahatça gezerim, hem pazar günüde burhanlarla piknige gidecegiz zaten diye daha önce anneme söylemiştim :26: ) babamla karar vermişler, babam cumartesi sabah gelecekmiş, o akşam da dönecekmişiz zaten benm memlekette hiç arkadaşım yok, akşam işten çıksam canım sıkıldı desem bi kahve içecegim insanım bile yok, koştura koştura dönmeye çalışıyoruz bide o kadar plan yapmışım, arkadaşlarımla bi daha ne zaman nasıl görüşürüz belli degil kendilerinde karar almışlar, benm de tepem attı, ağladım bagırdım bi sürü söylendim evde çok sinirlerim bozuluyor ankaradan dönüşü düşündükçe, ben hiç istemiyorum yaa

aa canım ne oldu ki

Heyecan olur tabi canım olmaz mı Kazasız belasız atlattın ya önemli olan da o Ee ailenin yorumları nasıl anlatsana

yaa canım üzülme anneler öyle maalesef evlen evlen derler iş ciddiye binince de burun kıvırırlar..senin sakin olman lazım benim annem neler dedi bi bilsen dün onlar gittikten sonra bile burun kıvırdı ailesine karşı..ama ben hiç sesimi çıkarmıyorum köprü meselesi sende çok tepki gösterme he he de geç
yani demem o ki mükemmelik istiyorlar bizim için..muhtemelen senin başka bi şehirde yaşamanı sorun ediyor evlenince..

Heyecan olur tabi canım olmaz mı Kazasız belasız atlattın ya önemli olan da o Ee ailenin yorumları nasıl anlatsana

genel olarak iyi canım yorumlar..karşı taraf da çok beğenmiş bizim aileyi..
ya canım zaten önemli olan insanlık ee onuda ilk görüşte pek anlayamazlar, bakalım her şey zamanla daha iyi olacak inş

genel olarak iyi canım yorumlar..karşı taraf da çok beğenmiş bizim aileyi..
ya canım zaten önemli olan insanlık ee onuda ilk görüşte pek anlayamazlar, bakalım her şey zamanla daha iyi olacak inş

İlk görüşte anlaşılmaz Canım tabi ama ilk intiba çok çok önemli bence

benm sinirlerim zaten harap selenim, dayanamıyorum işte bi annem var beni anlayan diyorum hep o da böyle yapınca patlayıveriyorum işte

neyse ki ben konuştuktan sonra zorluk çıkarmadı, tamam babanla konuşurum pazartesi gelir dedi ama işte bi kere sinirlerim bozulunca kolay toparlanamıyorum arttık çok yıprandım

annem de tamamen farklı şehri sorun ediyor biliyorum, kendini çok şartladı benim adapazarında yaşamama, ne kadar istemiyorum desem de anlamıyorlar, gelecekte ne olacak hiç kestiremiyorum artık kendi hayatımı

çok doğru canım mesela ben ilk görüşte birine ısınamazsam hep öyle gider

Aynen bende öyle ne yazık ki.. Var öyle sözlümün ailesinde bir kaç tane.. Mesela kuzeni benden bir yaş küçük aile yemeğinde tanıştık herkesi sarıldı öptü bana sıra geldi kalktım tam adım attım ona doğru elini uzattı merhaba dedi sadece birde ağzını burnunu da yamulttu o an ben ne oldum öyle.. Öyle gücüme gitti ki.. Anında neşem kaçtı..

işte diyorum ya canım sakin olman lazım eğer ki büyük tepkiler verirsen inatlaşırlar..hem şu bu şehir bilemeyiz ki belki ne ankara ne sakarya başka bi yerde ekmeğini kazanacaksın..şimdiden annen neden sorun ediyor ki hem evlensen bile başka şehire senin mutluluğun önemli..evlenip alt sokağa bile gitsen zaten evden çıkıyorsun ne farkeder ki..

anneler babaları çok etkiliyorlar o yüzden sen annenle aranı iyi yap kuzum..

yani halbuki sen aileye yenisin onların sana sıcak davranması lazım neyse boşver canım kendi değerlerini ortaya koyarlar sen onun ailesiyle iyi olmaya bak diğerleri dış kapının dış mandalı

bi daha ki görüşmede de sen aynısını yapsaydın ona

ah nasıl istedim öyle yapmayı anlatamam.. ama Kahretsin Allah beni insan olarak yaratmış yapamadım Sözde bize geldiler canım aslında yapacaktım ama bu sefer geldi sarıldı bende bozmadım evime gelmiş sonuçta keyfi kaçmasın hadi dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…