- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.341
bakalım bunu da atlattık canım sırada ne var acaba
biraz önce konuştum sevgilimle diyor ki bizimkiler boya badanaya girişti sizi çağıracaklar yahafta sonu biterse davet edeceklermiş
evet canım öyle de oluyor stres yapma o daha kolay iş sadece kadınlar yani
bakalım bu iş bitti ya gerisi de elbet gelir öyle yada böyle
annem de emrahlar gelecek diye badana yapmıştı o bi gelenek herhalde temiz duvara çağrılıyor illa ki dünürler
ellerini çabuk tutsunlar da bu hafta iade i ziyaret olsunnn
badana boşa gitti desene
bide dün heyecandan benimkinin tabağını almışım halbuki yemiyordu daha..annem de dedi ki niye aldın mustafanın tabağını yiyor çocuk bende dedim yemiyormuş mustafa da demez mi yoo ben öyle bişey demedim diye pişkin pişkino kadar insanın içinde bide güya espiri yapacak herkes güldü bende tabağı mutfaktan alıp geri verdim ama bakışım yetmiştir ona
annem zaten rengi begenmemişti yeniden boyatmayı düşünüyor da yeni dünür bekliyor bu sefer
sevgilin demek ki sevmiş ortamı ki rahat davranmışintikamını alırsın sen bunun sonradan
ee bizde gideceğiz kısmetse onlara intikamım acı olacak beni nasıl tongaya getirmişmiş öyle diyor
yeni dünürler kim olacak acabaaa kii
badana boşa gitti desene
bide dün heyecandan benimkinin tabağını almışım halbuki yemiyordu daha..annem de dedi ki niye aldın mustafanın tabağını yiyor çocuk bende dedim yemiyormuş mustafa da demez mi yoo ben öyle bişey demedim diye pişkin pişkino kadar insanın içinde bide güya espiri yapacak herkes güldü bende tabağı mutfaktan alıp geri verdim ama bakışım yetmiştir ona
geldim canım geldimm geçmişe göz attım azcık
dün çok güzeldi diyerek söze başlayayım, 9 kişi geldiler ee bizde 7 kişi kalabalık sayılırdık ama hiç sorun olmadı..8 buçukta geldiler kapıda karşıladım ama
ben domates gibi heyecandanneyse hoşgeldin faslından sonra oturduk benimkinin dayısı tek tek tanıştırdı gelenleri bizimkilerle..
havadan sudan konuşuldu neyse ki isteme gibi bi konu açılmadı..sonra çay ve yaptığımız pasta börekleri ikram ettik.sonra da meyve derken öldüm
valla..atmaca gibi ordan oraya koşturdum muhabbeti kaçırdım yaa biten çaylara odaklanmaktanneyse ki ablam çok yardımcı oldu sağolsun..
gelirkende bi tepsi baklava çok da güzel süslemişlerdi bu arada ve çikolata getirdiler
böyle yani genel olarak güzeldi, atladığım yerler olabilir aklıma geldikçe yazarım soru ve yorumlarınızı bekliyorum
sen daha büyük intikam al ondan herkesin ortasında ondan su iste, getirmek zorunda kalsın
ayy yeni dünürleri bilmiyorum da annem bu konuda çok gergin, sabah sabah kavga ettik, sinirden oturdum agladım ancak toparlıyorum kendimi
Bende getirdikleri cikolatayi tutuyodum herkese sirayla ona gelince gectim hani büyüklere veriym en son ona veririm diye o da sanki gec der gibi bakti annem de aaa onu gecti bak versene dedi bende almayacak sandim dedim yoo alacaktim diyo ayni bakislari bende yaptim tahmin edebiliyorum o anı :)
Selencimmm çok sevindim senin adınaHerşey çok güzel geçmiş sanırım Çok şükür bugünlerini de gördük senin Devamı da tez zamanda olur inşallah şöyle bayramdan önce hemen
aa canım ne oldu ki
hahahaa aynı bizim durum olmuş delici bakışları sende attın demek
sağol canım benim her şey çok güzeldi evet, çok heyecanladım o kadar
aa canım ne oldu ki
aa canım ne oldu ki
hahahaa aynı bizim durum olmuş delici bakışları sende attın demek
sağol canım benim her şey çok güzeldi evet, çok heyecanladım o kadar
annem burhan meselesi az çok ciddiye binmeye başladıgından beri bu konuda bi tuhaflaştı zaten çok düşündürüyor bu konu beni :26: resmen istemiyor ve çok belli ediyor
bu sabah da ben uyurken babamla konuşmuşlar, ( benm proje perşembe günü bitiyor ya, ben pazartesiye kadar kalırız haftasonu da rahatça gezerim, hem pazar günüde burhanlarla piknige gidecegiz zaten diye daha önce anneme söylemiştim :26: ) babamla karar vermişler, babam cumartesi sabah gelecekmiş, o akşam da dönecekmişizzaten benm memlekette hiç arkadaşım yok, akşam işten çıksam canım sıkıldı desem bi kahve içecegim insanım bile yok, koştura koştura dönmeye çalışıyoruz bide o kadar plan yapmışım, arkadaşlarımla bi daha ne zaman nasıl görüşürüz belli degil kendilerinde karar almışlar, benm de tepem attı, ağladım bagırdım bi sürü söylendim evde çok sinirlerim bozuluyor ankaradan dönüşü düşündükçe, ben hiç istemiyorum yaa
Heyecan olur tabi canım olmaz mıKazasız belasız atlattın ya önemli olan da o Ee ailenin yorumları nasıl anlatsana
genel olarak iyi canım yorumlar..karşı taraf da çok beğenmiş bizim aileyi..
ya canım zaten önemli olan insanlık ee onuda ilk görüşte pek anlayamazlar, bakalım her şey zamanla daha iyi olacak inş
yaa canım üzülme anneler öyle maalesef evlen evlen derler iş ciddiye binince de burun kıvırırlar..senin sakin olman lazım benim annem neler dedi bi bilsen dün onlar gittikten sonra bile burun kıvırdı ailesine karşı..ama ben hiç sesimi çıkarmıyorum köprü meselesi sende çok tepki gösterme he he de geç
yani demem o ki mükemmelik istiyorlar bizim için..muhtemelen senin başka bi şehirde yaşamanı sorun ediyor evlenince..
İlk görüşte anlaşılmaz Canım tabi ama ilk intiba çok çok önemli bence
çok doğru canım mesela ben ilk görüşte birine ısınamazsam hep öyle gider
benm sinirlerim zaten harap selenim, dayanamıyorum iştebi annem var beni anlayan diyorum hep o da böyle yapınca patlayıveriyorum işte
neyse ki ben konuştuktan sonra zorluk çıkarmadı, tamam babanla konuşurum pazartesi gelir dedi ama işte bi kere sinirlerim bozulunca kolay toparlanamıyorum arttık çok yıprandım
annem de tamamen farklı şehri sorun ediyor biliyorum, kendini çok şartladı benim adapazarında yaşamama, ne kadar istemiyorum desem de anlamıyorlar, gelecekte ne olacak hiç kestiremiyorum artık kendi hayatımı
Aynen bende öyle ne yazık ki.. Var öyle sözlümün ailesinde bir kaç tane.. Mesela kuzeni benden bir yaş küçük aile yemeğinde tanıştık herkesi sarıldı öptü bana sıra geldi kalktım tam adım attım ona doğru elini uzattı merhaba dedi sadece birde ağzını burnunu da yamulttu o an ben ne oldum öyle.. Öyle gücüme gitti ki.. Anında neşem kaçtı..
yani halbuki sen aileye yenisin onların sana sıcak davranması lazım neyse boşver canım kendi değerlerini ortaya koyarlar sen onun ailesiyle iyi olmaya bak diğerleri dış kapının dış mandalı
bi daha ki görüşmede de sen aynısını yapsaydın ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?