- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.381
hahaha ay nurdan yaEvet bencede ben olam bende kırılırdım.. Birde sen özeniyorsun o kadar sana gelen hediye böyle olunca da hevesi kırılır insanın.. Kural koysunlar bence aktif olanlar katılsın
bi sonraki çekiliş için öyle bir sistem oturtmaya çalışacagız inşallah canım, hedefimiz o
sen de çabuk iş bul ama
en büyük isteğim o canım:26:
hiç yok mu canım yaa, yani en azından başlangıç olarak çalışabilecegin bi iş :26:
CAnım var da nasıl var mesela satış üzerine var kasiyerlik tarzı var onlarında ya saatleri olmuyor ya da başka yerlere gönderiyorlar falan.. Ne annem ne sözlüm istemiyor böyle olunca..
hmmm doğru canım haklısın :26: devlete girmeyi düşünmez misin :26:
Valla açıkçası pek gözüm yemiyor.. Ne zamandır kitap açmışlığım yok.. Baktım olmuyor kpssye hazırlanacağım artık önümüz nişan düğün bunlar hep para :26:
valla sen kpss ye yogunlaş bence canım, özelde iş bulmak zor, hem de seni nerede çalıştıtacakları hiç belli olmuyor, sıkıntı çekersin sonra
Valla canım aslında pek çalışmak istemiyorum konuşmuştuk daha önce biliyorsun.. En fazla evlendikten sonra 1 2 sene çalışacağım çocuk falan olunca hiç sanmıyorum :26:
devlette olursa o sıkıntıyı hiç çekmezsin ama, zaten 2 seneye kadar ucretsiz izin alabiliyorsun, sonrasında da rapordu şuydu buydu çocugu büyütürsün yaniama yine de çalışmak istemiyorum diyorsan özele bakman lazım tabi :26: o da nasıl olur hiç bilmiyorum ki :26: piyasadaki işler de çok iyi degil yani :26:
Bulanlar nasıl buluyor ben de onu anlamıyorum hiç canım:26:
Ben sana dün gece film tavsiye etmiştim görmedin mi
Gördüm de yazamadım net gitti her türlü izleyemedim yani filmi
hee anladım tamam canım
ben de cevabını sana soru sormak için beklemiştim de
söz oldu ya senin nişan ne zaman söyle bakemm
Deşme yaramı deşmeBenim teller çıkınca seneye falan
haa şimdi hatırladım ben sana bu soruyu sormuştum tamam
ya benim şu an tam da şu anda evlilik krizim tuttu
2014 bitmeden evlenmek istiyorum
ben okulu boşuna mı 3 yılda bitiriyorumm
yaz okulum ağustosun ortasında bitiyooorrr
Valla bana da bu sene evlen herşey istediğin gibi olacak deseler bir dakika durmam
Var mı öyle bir ihtimal peki evlenebilirmisin
Bulanlar nasıl buluyor ben de onu anlamıyorum hiç canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?