Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ya şuan sevgilin biraz seni pıstırmak için kullanıyor o düğün için mi evleniyorsun lafını bi kere onu çıkar aklından ayrıca evet düğün için evlenmek istiyoruz, dünya üzerinde sayılıdır gelinlik giymesem de olur diyecek kız, hayalimizdir o bizim yani, bi kere buna bi zahmet anlayış göstersin beyefendi

düğün için de dedigim gibi olmadı 1 sene bekleyelim, ortak bir noktada buluşalım de bakalım o ne diyecek :26: sen birazcık kendi isteklerini abartarak söylersin sonra da azaltmış gibi yaparsın

Mekan iptal kızlar..
Akrabamız pasta ve kurabiyelere dışarıdan ustaya yaptırmak kaydıyla 500 lira istedi, kuruş düşmedi.
Bende başka bir yerden fiyat aldım, 400 lira dedi yani akraba bana bunu yapmayınca o 100 lira bana minet gibi geldi ve anlaştım.
Akrabamıza söyledim burası bir pastahene, dışarıdan pasta abes olur, doğru olmaz, kabul edemem dedi bana. :26:

ee öbür yer nasıl bi yer canım, içine sindi mi önemli olan bu :26:

ee öbür yer nasıl bi yer canım, içine sindi mi önemli olan bu :26:

Sadece pastaya anlaştık canım ki mekan konusunda hapı yuttum bu kadar kısa sürede ne yaparım, ne ederim bilmiyorum?
Sonuçta dışarıdan ustaya yaptıracaksın seninle ne alakası var ki, düşmüyorsa kendisi düşmüyor. Sana neden abes olsun? Yabancı mıyız? Çektiği fiyat fazla geldi ki yaptıramıyorum..
Demek ki onunda bi çıkarı var o paradan, güya eniştemizin yeri mekana da para, adı akrabalık işte.

ben yine mi yanlış anladım yaa mekan konusunda sıkıntı çıktı diye iptal olmadı mı orası, pastada mı sıkıntı oldu, mekan yine o gösterdigin yer mi :44: yeminle kafam çalışmıyor benm yaa

nasıl iptal neler oluyorr
akrabadan her şart her koşulda uzak durmak gerekir aslında babam hep böyle der yani:26:

arayı yapacak olan dediğin gibi yine erkek arkadaşın hayırlısıyla olur inşaAllahhh:26:

Ya bu çocuğun mesajlarıma geç cevap vermesi beni deli edecek Yarım saatte bir yazma diyorum konu yok ki bölmüyorum sonuçta diyor.. Evdeymiş zaten evdekilerle ben de abartıyormuşum.. Ya işin varsa söylesene madem be adam beklemiyim bir saat elimde tel diyorum tamam diyor yine aynı valla öldürücem onu artık haberleri duyarsınız

ben yine mi yanlış anladım yaa mekan konusunda sıkıntı çıktı diye iptal olmadı mı orası, pastada mı sıkıntı oldu, mekan yine o gösterdigin yer mi :44: yeminle kafam çalışmıyor benm yaa

nasıl iptal neler oluyorr
akrabadan her şart her koşulda uzak durmak gerekir aslında babam hep böyle der yani:26:

Pastayı dışarda yaptırmak kaydıyla bana 550 lira fiyat verdi canım, bana da fazla geldi. Bende bizim işyerimizin olduğu yerde bir yer var oda tanıdık, ama akraba değil, oraya sordum indirim de yaptırdım üstelik, pasta ve kurabiyeler 400 lira, bunu pastane sahibinin oğluna söyledim, o da çok iyimiş ama biz kabul edemeyiz, burası pastane dışardan pasta getirmek abes olur, mekanı burası tutacaksın çünkü dedi, ben 500 vermeye mecburum yani '' tutcaksın '' demesiyle de mekandan en az bi 500 alır, pasta 500 eder 1000 lira, bir de içeceği ekle 1200-1300 hatta 1500 lira, nerde kaldı akrabaya yaptırmanın mantığı?

Benim elbisemi diken kişi anaannemin halasının torunu düşün, bana 1500 liralık elbiseyi maliyetine o da sadece kumaş parasına dikti, ekleyeceği danteli, elbise renginde boyanması, el çiçeği, vereceği tarlatanı hepsi kendisinden, yani benim ona verdiğim para 65 tl ve bu pastane sahibinin karısı annemin teyzesinin kızı yani çok daha yakın, ama bizi düşürdüğü durum çok daha acı..

sakin ol şekerim yazmazsa yazmasın kendi haline bırak anlasın seni

merhabalar kızlarr

nerdesin sen sabahtan beri

ben sana neden hep gülüyorum yaa

ee canım eninde sonunda mekan için o 500 ü vereceksen tanıdık yer olması daha iyi degil mi, hiç olmazsa gördüğün içine sinen bi yer, bütün hazırlıklarını da ona göre yapmıştın hem :44:

bu arada elbiseyi yapan bir kadın olaya duygusal yönden bakıyor ama mekan sahibi bir erkek olaya mantıksal açıdan bakıyor, bu akraba da olsa dost da olsa aynısı canım hiç fark yok

Hahaha sağolasın Teselli yerine bütün hepsini toplayıp iyi bir sopa çekebilirz inan çok makbule geçer herkes dertli zaten olmayanlarda gelecektekiler için yapsın

kendi adına konuş valla ben benim mustakbel sevgilimi dövemem bu ara kendisi pek tatlo tadından yenmiyor

kendi adına konuş valla ben benim mustakbel sevgilimi dövemem bu ara kendisi pek tatlo tadından yenmiyor

Anlatma şeklime gülmüşsündür yoksa aslında ağlanacak haldeyim Tamam onu es geçebilirim

Birde geçen anlattığım kuzen var ya hani merhaba deyip bırakan.. Sözde fotolarda o yoktu sözlüm koymamış faceye kensini beğenmemiş o fotoda bende bayan salak olmaz öyle ayıp olur herkes var onu da ekle dedim tamam dedi çocuk ekledi etiketledi şimdi bir baktım etiketi kaldırmış fotoyu falan.. Ölürmüsün öldürür müsün Herkes mi bana karşı ya

önce ağlanacak halinle ilgili konu için bişeyler söyleyim bebegimm onlar erkekk, aynı anda 2 iş yapamazlarrr o esnada annesi ona bişey anlatıyorsa eger senin yazdıgın msj ı anlayamaz bile degil ki bide cevap yazsın o yuzden o konuyu hiç takma, nerde oldugunu biliyorsun ne yaptıgını biliyorsun varsın geç cevap yazısn biraz hatta bak ben emrah da bunu denedim, 2 gün sen de geç cevap yaz, bak sonra nasıl 30 sn sonra cevap gelmeye BAŞLIYOR

heee bu kuzen konusunda da sen insanlıgını yapmışsın, artık hiç umursama bence anası babası seviyor seni varsın kuzeni de sevmesin ya ne olacak

Valla bravo Nurdancım öyle güzel açıkladın ki şuan bir gün yazmasa umurum olmayacak Kuzeni de amaaaaaaannnnnnnnn der geçerim artık

Hahaha sağolasın Teselli yerine bütün hepsini toplayıp iyi bir sopa çekebilirz inan çok makbule geçer herkes dertli zaten olmayanlarda gelecektekiler için yapsın

Çok iyi fikir bende geçmişte olanların acısını çıkarırım

nerdesin sen sabahtan beri

canım işler yoğundu biraz, gelen giden..girdim bi ara ama kimseler yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…