- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.541
Valla bravo Nurdancım öyle güzel açıkladın ki şuan bir gün yazmasa umurum olmayacakKuzeni de amaaaaaaannnnnnnnn der geçerim artık
[sıze=2]canım işler yoğundu biraz, gelen giden..girdim bi ara ama kimseler yoktu[/sıze]
kendi adına konuş valla ben benim mustakbel sevgilimi dövemem bu ara kendisi pek tatlo tadından yenmiyor
nerdesin sen sabahtan beri
ben sana neden hep gülüyorum yaa
ee canım eninde sonunda mekan için o 500 ü vereceksen tanıdık yer olması daha iyi degil mi, hiç olmazsa gördüğün içine sinen bi yer, bütün hazırlıklarını da ona göre yapmıştın hem :44:
bu arada elbiseyi yapan bir kadın olaya duygusal yönden bakıyorama mekan sahibi bir erkek olaya mantıksal açıdan bakıyor, bu akraba da olsa dost da olsa aynısı canım hiç fark yok
[sıze=2]aa o daha taze enişte olma yolunda tabi ki şimdiden korkutmak olmaz, hele bi ayağı alışsın[/sıze]
teyzemin görümcesinin kızına, akrabalık yok. 1 tepsi su böreği, pasta ve kurabiyeleri 450 lira yapmıştı bundan 2 ay önce, bana 500 deyip 1 kuruş inmeyince afalladım, bir de dışarıdan usta ayarlayacakmış. Ben o yüzden pastayı dışarıdan halletsem sorun olmaz dedim, dediğine göre paranın benimle ilgisi yok diyor ama meğerse onunda karı var demek ki içinde, ayrıca babam ve teyzelerim de çok gücendi, görümcemin kızına kaç paradan verdi diye, yani hem dışarıya yaptıracak hemde pastanenin itibarı diyor, kime göre itibar? Siz yapmadınız ki zaten, yaptırdınız!
şuan inan bana 5 bin veririm ama orayı tutmam canım, paramla eyvallah edicem tutarsam resmen, '' o pastaya o parayı vereceksin! '' demek gibi bişey bu..
Çok iyi fikir bende geçmişte olanların acısını çıkarırım
canım işler yoğundu biraz, gelen giden..girdim bi ara ama kimseler yoktu
yaa dün eski konularımı okudum burada, eski nişanlımla ilgili olanları yani dedim ne safmışım yaaherşeyi kafama takmışım, yok bana onu dedi beni sevmiyor mu acabaaa, yok benim yanıma gelmedi arkadaşıma gitti sanırım aşkımız bitiyor yeminle çok güldüm eski halime
demem o ki, biz çok abartıyoruz bazı şeyleri bak gerçektenbu adam sonuçta evde, anasıyla danasıyla oturuyor, e yarım saat sonra yazsın dertlendigine degmez ki bi de bunu ona söyleyip iyice şımartıyorsun ki o da ayrı mesele yani
erkeklere yapılacak en güzel şey, ona dırdır yapmadan onun davrandıgı gibi davranacaksın, eğer kötü bişeyse zaten rahatsız olur, baktın ki onun için sıkıntı degil sen de dertlenmezsin olur biter
yaa zaten triplerimden çocugun gözü nasıl korktuysa laf sokup duruyor sürekli
Doğum günümde arkadaş bana kaktüs almış, ben de dedim " hata sende degil bende, ben çiçek istiyorum dedim cinsini söylemedim "Bunu burhana anlattılar diyor ki, " tabi zaten nurdan hiç trip atmaz, hep böyle söyler söyleyeceklerini " Yuhh dedim ya bunu bile döndürdün bana giydirdin yine
evet haklısın yaptım anlamadı demekki bir sorun yok.. Geçen teyzemde kalmıştım o zaman atıyordu merak ediyordu eve geldim sen evdeyken çok huzurlu oluyorum dedi banaDemekki ondan da rahat takılıyor:26: çok üstüne düşmemek lazım doğru diyorsun
[sıze=2]kaktüs mü pes
Napalım biz kızlar trip atarız doğamızda var, ben de çok güzel atarım mesela yalnız değilisn[/sıze]
evet haklısın yaptım anlamadı demekki bir sorun yok.. Geçen teyzemde kalmıştım o zaman atıyordu merak ediyordu eve geldim sen evdeyken çok huzurlu oluyorum dedi banademekki ondan da rahat takılıyor:26: çok üstüne düşmemek lazım doğru diyorsun
hee kaktüs almışçiçek demiştin ya al sana çiçek diyor bide arkadaş
Burhan da ordan bile tribe döndürüyor işteIyiki bi kere attık yaa ne zor gelmiş adama şimdi köprüyü geçene kadar atamıyorum da bogazımda birikiyor resmen sözlerim, inşallah ileride toplu halde çıkartacam acısını
yaa bide bu var erkeklerde dimi, teyzende bile olsan huzursuz oluyorlar
Ben emrahta inadımdan haftada 3 gün teyzemlerde kalıyordum, sırf huzursuz olup beni merak edip arasın diye
aa aynı bizbenide aramaz gün içinde çok..ama bi çarşıya gideyim oo mesaj üstüne mesaj, hele geçen aylarda istanbula gitmiştim aman allahım o ne üstüme düşmedir çok hoştu valla
[sıze=2]aynen valla zoruna gitmiş ne var ki sen at canım at rahata alışmasın
[/sıze]
şimdi hoşumuza gidiyor da evlendikten sonra nasıl olur ki bu durum:26: şimdi karışamıyorlar sonuçta eve git şu saatte git gibilerinden evlenince değişebilir mi:26:
dur şimdilik gözünü korkutmayım sonra korkuturumHem bu ara iyiyiz zaten, ben dönene kadar burdan bozulmamamız lazım
ee o zaman zaten beraber gitmeyecekmisiniz genelde, onun dışında da zaten kocan evde olmadan olman gerekecek, çok dertlenecek bir durum degil sanırım :44:
ee işin içinde inat varsa o zaman arkandayımAma zaman az işte, diğer baktıgın yer begendigin bi yer mi :26:
ah ah benimki eve 5te geliyor ben hiç gitmem o zaman boşu boşuna
yok..
Sabahtan beri ağzıma lokma koymadım, bu gidişle de koyamayacağım üzüntü beni direkt kesiyor.
sabah onunla beraber çıkarsın artık sende
:26::26::26:
Hasta olma ama tam nişan öncesiBaşka yer yok mu yakınlarda daha önceden begendigin git oralarla da bi görüş, olmaz mı :26:
evet sabah 8 de arkadaşıma kahvaltıya giderim beni çok görmek istiyorlarsa kalksınlar onlarda bir zahmet
Şimdi hoşumuza gidiyor da evlendikten sonra nasıl olur ki bu durum:26: Şimdi karışamıyorlar sonuçta eve git şu saatte git gibilerinden evlenince değişebilir mi:26:
Ah ah benimki eve 5te geliyor ben hiç gitmem o zaman boşu boşuna
dur şimdilik gözünü korkutmayım sonra korkuturumHem bu ara iyiyiz zaten, ben dönene kadar burdan bozulmamamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?