Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Valla bravo Nurdancım öyle güzel açıkladın ki şuan bir gün yazmasa umurum olmayacak Kuzeni de amaaaaaaannnnnnnnn der geçerim artık

yaa dün eski konularımı okudum burada, eski nişanlımla ilgili olanları yani dedim ne safmışım yaa herşeyi kafama takmışım, yok bana onu dedi beni sevmiyor mu acabaaa, yok benim yanıma gelmedi arkadaşıma gitti sanırım aşkımız bitiyor yeminle çok güldüm eski halime

demem o ki, biz çok abartıyoruz bazı şeyleri bak gerçekten bu adam sonuçta evde, anasıyla danasıyla oturuyor, e yarım saat sonra yazsın dertlendigine degmez ki bi de bunu ona söyleyip iyice şımartıyorsun ki o da ayrı mesele yani

erkeklere yapılacak en güzel şey, ona dırdır yapmadan onun davrandıgı gibi davranacaksın, eğer kötü bişeyse zaten rahatsız olur, baktın ki onun için sıkıntı degil sen de dertlenmezsin olur biter

Teyzemin görümcesinin kızına, akrabalık yok. 1 tepsi su böreği, Pasta ve Kurabiyeleri 450 lira yapmıştı bundan 2 ay önce, bana 500 deyip 1 kuruş inmeyince afalladım, bir de dışarıdan usta ayarlayacakmış. Ben o yüzden pastayı dışarıdan halletsem sorun olmaz dedim, dediğine göre paranın benimle ilgisi yok diyor ama meğerse onunda karı var demek ki içinde, ayrıca babam ve teyzelerim de çok gücendi, görümcemin kızına kaç paradan verdi diye, yani hem dışarıya yaptıracak hemde pastanenin itibarı diyor, kime göre itibar? Siz yapmadınız ki zaten, yaptırdınız!

Şuan inan bana 5 bin veririm ama orayı tutmam canım, paramla eyvallah edicem tutarsam resmen, '' o pastaya o parayı vereceksin! '' demek gibi bişey bu..

[sıze=2]aa o daha taze enişte olma yolunda tabi ki şimdiden korkutmak olmaz, hele bi ayağı alışsın [/sıze]

yaa zaten triplerimden çocugun gözü nasıl korktuysa laf sokup duruyor sürekli

Doğum günümde arkadaş bana kaktüs almış, ben de dedim " hata sende degil bende, ben çiçek istiyorum dedim cinsini söylemedim " Bunu burhana anlattılar diyor ki, " tabi zaten nurdan hiç trip atmaz, hep böyle söyler söyleyeceklerini " Yuhh dedim ya bunu bile döndürdün bana giydirdin yine

ee işin içinde inat varsa o zaman arkandayım Ama zaman az işte, diğer baktıgın yer begendigin bi yer mi :26:

Çok iyi fikir bende geçmişte olanların acısını çıkarırım

canım işler yoğundu biraz, gelen giden..girdim bi ara ama kimseler yoktu

Anlaştık o halde

evet haklısın yaptım anlamadı demekki bir sorun yok.. Geçen teyzemde kalmıştım o zaman atıyordu merak ediyordu eve geldim sen evdeyken çok huzurlu oluyorum dedi bana demekki ondan da rahat takılıyor:26: çok üstüne düşmemek lazım doğru diyorsun

kaktüs mü pes
napalım biz kızlar trip atarız doğamızda var, ben de çok güzel atarım mesela yalnız değilisn

yaa bide bu var erkeklerde dimi, teyzende bile olsan huzursuz oluyorlar

Ben emrahta inadımdan haftada 3 gün teyzemlerde kalıyordum, sırf huzursuz olup beni merak edip arasın diye

[sıze=2]kaktüs mü pes
Napalım biz kızlar trip atarız doğamızda var, ben de çok güzel atarım mesela yalnız değilisn
[/sıze]

hee kaktüs almış çiçek demiştin ya al sana çiçek diyor bide arkadaş

Burhan da ordan bile tribe döndürüyor işte Iyiki bi kere attık yaa ne zor gelmiş adama şimdi köprüyü geçene kadar atamıyorum da bogazımda birikiyor resmen sözlerim, inşallah ileride toplu halde çıkartacam acısını

aa aynı biz benide aramaz gün içinde çok..ama bi çarşıya gideyim oo mesaj üstüne mesaj, hele geçen aylarda istanbula gitmiştim aman allahım o ne üstüme düşmedir çok hoştu valla

aynen valla zoruna gitmiş ne var ki sen at canım at rahata alışmasın

yaa bide bu var erkeklerde dimi, teyzende bile olsan huzursuz oluyorlar

Ben emrahta inadımdan haftada 3 gün teyzemlerde kalıyordum, sırf huzursuz olup beni merak edip arasın diye

aa aynı biz benide aramaz gün içinde çok..ama bi çarşıya gideyim oo mesaj üstüne mesaj, hele geçen aylarda istanbula gitmiştim aman allahım o ne üstüme düşmedir çok hoştu valla

Şimdi hoşumuza gidiyor da evlendikten sonra nasıl olur ki bu durum:26: Şimdi karışamıyorlar sonuçta eve git şu saatte git gibilerinden evlenince değişebilir mi:26:

[sıze=2]aynen valla zoruna gitmiş ne var ki sen at canım at rahata alışmasın
[/sıze]

dur şimdilik gözünü korkutmayım sonra korkuturum Hem bu ara iyiyiz zaten, ben dönene kadar burdan bozulmamamız lazım

şimdi hoşumuza gidiyor da evlendikten sonra nasıl olur ki bu durum:26: şimdi karışamıyorlar sonuçta eve git şu saatte git gibilerinden evlenince değişebilir mi:26:

ee o zaman zaten beraber gitmeyecekmisiniz genelde, onun dışında da zaten kocan evde olmadan olman gerekecek, çok dertlenecek bir durum degil sanırım :44:

Ah ah benimki eve 5te geliyor ben hiç gitmem o zaman boşu boşuna

ah ah benimki eve 5te geliyor ben hiç gitmem o zaman boşu boşuna

sabah onunla beraber çıkarsın artık sende

yok..
Sabahtan beri ağzıma lokma koymadım, bu gidişle de koyamayacağım üzüntü beni direkt kesiyor.

:26::26::26:
Hasta olma ama tam nişan öncesi Başka yer yok mu yakınlarda daha önceden begendigin git oralarla da bi görüş, olmaz mı :26:

sabah onunla beraber çıkarsın artık sende

:26::26::26:
Hasta olma ama tam nişan öncesi Başka yer yok mu yakınlarda daha önceden begendigin git oralarla da bi görüş, olmaz mı :26:

Evet sabah 8 de arkadaşıma kahvaltıya giderim beni çok görmek istiyorlarsa kalksınlar onlarda bir zahmet

Şimdi hoşumuza gidiyor da evlendikten sonra nasıl olur ki bu durum:26: Şimdi karışamıyorlar sonuçta eve git şu saatte git gibilerinden evlenince değişebilir mi:26:

Ah ah benimki eve 5te geliyor ben hiç gitmem o zaman boşu boşuna

5 te mi nerde çalışıyor yahu bende başvurayım
valla bana şimdiden karışıyor evlenince de değişmez, en azından alıştırdı

dur şimdilik gözünü korkutmayım sonra korkuturum Hem bu ara iyiyiz zaten, ben dönene kadar burdan bozulmamamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…