Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ben hep nöbeti olan koca istemişimdir bu yuzden yaa Insan arada akşamları da evde yalnız kalmak isteyebilir bence

Var canım var haftada bir olmasa da 3 4 haftada bir 12ye kadar evde yok Bende isterim yalnız kalmak

5 te mi nerde çalışıyor yahu bende başvurayım
valla bana şimdiden karışıyor evlenince de değişmez, en azından alıştırdı

Fabrikada canım 8 4 bana karışıyor canım ooo hemde nasıl

Var canım var haftada bir olmasa da 3 4 haftada bir 12ye kadar evde yok Bende isterim yalnız kalmak

Fabrikada canım 8 4 bana karışıyor canım ooo hemde nasıl

vardiyalı çalışıyor sanırım benim abimde öyle ama gece çalışınca zorlanırsın

var canım var haftada bir olmasa da 3 4 haftada bir 12ye kadar evde yok Bende isterim yalnız kalmak

Fabrikada canım 8 4 Bana karışıyor canım ooo hemde nasıl

3 4 hafta az yaa, bence her 2 hafta olması en iyisi

Yaa hadi sizin adamlar size karışıyor, sevgilisiniz ortada bi tapu var nihayetinde Burhan şimdiden benm gidecegim tatile taktı, hergun yeni bişey soruyor, çağırıyorum gelmiyor da Anlamadım ki istemiyor mudur nedir

sabah onunla beraber çıkarsın artık sende

:26::26::26:
Hasta olma ama tam nişan öncesi Başka yer yok mu yakınlarda daha önceden begendigin git oralarla da bi görüş, olmaz mı :26:

Hacı Sayid vardı, mekan kapatmıyormuş başka cafeler de var tabii,
Olmadı evde yapacağım canım, bir taraftan teyzemlere kızıyorum eniştenin pastanesi güzel, orda yap, orda yap dediler.
Erkek arkadaşıma kızıyorum madem baban cüzi düğünü bile 1 seneden önce yapamayacak, ne diye bu kadar sıkıştırırsın? Bari ben yemekli nişan yapardım. Babam şimdi dostluğu düşünür, başka mekan aratmaz ya evde yapalım ya da 100 lira fazla verelim ayıp olmasın der, ama onlar parayı düşünür aç gözlüler.

Bide benim elbisem en küçük numara tarlatanlı oldu, cafe ortamı olduğu için rahat edemezsin tarlatansız dediler, boyu ona göre ayarlandı şimdi ev ortamında tarlatan abes kaçar, herşey sil baştan yani..
Neyse ben sizin de başınızı ağrıtmayım daha fazla..

Seni ve kızları çok öpüyorum..

aşk olsun canım en baş ağrıtması, keşke bi çözüm bulabilsek ama aklım durdu sanırım, hiç bi yorum yapamıyorum :44::44:

Sen akşam bi konuş bakalım babanla o ne diyecek Eger o akraba olsun diye orda diretirse yapacak bişey yok zaten, hem aynı düzen devam da eder Ama o da istemezse orada olmasını da evde olmasına karar verirse elbiseden tarlatan çıkartılır boyu da kısaltılır, zor bi iş degil o azıcık anlarım dikişten

Sen şimdiden moralini bozma bakalım, bi akşam olsun evde konuşulsun ona göre yoluna girer herşey

vardiyalı çalışıyor sanırım benim abimde öyle ama gece çalışınca zorlanırsın

3 4 haftada bir olacak canım onda da 12de evde olacak o yüzden sorun yok

İstemiyor işte apaçık belli :26:

ne diyor ki mesela

İstemiyor işte apaçık belli :26:

ne diyor ki mesela

daha önce zaten bi kimle gideceksin ne zaman gideceksin faslımız olmuştu bizim

bugun de sabah günaydın günaydın normal msj laştık işte, 1 saat sonra falan " tatile ihtiyacıımm vaaarrrr " demiş bi sürü güneş, deniz kum smile ları falan koymuş whatsap ta ben de gelsene sen de dedim, kaç gün kalacaksınız dedi. dedim işte 4 5 gün falan. ben ağustostan önce izin alamam ki dedi be mubarek madem izin alamayacaksın ne soruyorsun bana kaç gün kalacaksın falan diye neyse işte ben de haftasonu gel sende dedim. bana en az 1 hafta lazım, çok yorulurum 2 günlük alanyaya gelirsem dedi :26:

ama biz 2 3 güne bir bu tatil muhabbetini yapıyoruz yaa, soracak bişeyleri oluyor sürekli :44:

yerinde olsam 100 lira için o inat ediyorsa bende ederdim ya evde yapardım ya başka yerde:26:

Kızlar dayanamadım is cıkısı gittim yüzük tepsimi aldım.Öbürü cok küçük kaldı elimde oyüzden bunü aldım kızlar nasıl sizcee

aynen öyle cnm.bende sıkısıcam bidahaki aylarda para lazim olacak.bide %30 indirimli fiyati oydu oyle alayim dedim iste

iyi yapmışsın canım tepsi çok güzel lafın ona degildi asla Ama düşününce güzel bi söz yada nişan yapmak istiyorsan çok para lazım :26: Yani resmen paran yoksa hayal bile kuramayacaksın

1.5 ay kalmış yaklaşık sizin söze dimi

Evet canm ama bizdede net biseyler yok henuz.Normalde ramazanin pesine yapicaz guya ama bir suru sıkıntı var parada yok.Normalde babama guveniyodum ama babam sıkıntılı evide terk etti artik ondan bisey beklemiyorum.Kendim yapicam bende sıkısıgım nasıl yapcam bilmiyorun

senin bu alttaki imzadaki çay Gay gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…