- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.581
evet canm ama bizdede net biseyler yok henuz.normalde ramazanin pesine yapicaz guya ama bir suru sıkıntı var parada yok.normalde babama guveniyodum ama babam sıkıntılı evide terk etti artik ondan bisey beklemiyorum.kendim yapicam bende sıkısıgım nasıl yapcam bilmiyorun
senin bu alttaki imzadaki çay gay gibi görünüyor
biraz beklersiniz olmazsa canım şartlar düzelene kadar olmaz mı :26:
çay bardağı yazıyor kız orda, gay bardağı diye bişey yok ki
sorun erkek tarafı istanbuldan gelicek benimde cogu akrabam istanbulda bayram sorasinda cogusu burda olur ikisi bir arada cikardi die dusundum
biraz beklersiniz olmazsa canım şartlar düzelene kadar olmaz mı :26:
çay bardağı yazıyor kız orda, gay bardağı diye bişey yok ki
hmmm anladım canımm :26::26:
çok büyük bir bütçe lazım degil sanırım söz için, belki ayarlanır o zamana kadar bazı şeyler :44:
olsun ç, g gibi görünüyor sonuçta
söz olursa sadece sıkıntı olmazda eger derlerseki ikisi bir arada olsun ozmn daha ne mekan ne elbise ne hicbisey hazir degil parada yok malesef
hiç öyle bakmamıştım valla
o zaman canım sen durumu ayarlayınca yaparsınız yeniden gelir akrabaların
Bakalım hayırlısı canimm :)
Sence anlarmı canım Allah aşkına erkeklerde o kapasite var mı ben hiç şahit olmadım ben geç yazıyorum umuru değil ben anca delirdiğimle kalıyorum
Kızlar dayanamadım is cıkısı gittim yüzük tepsimi aldım.Öbürü cok küçük kaldı elimde oyüzden bunü aldım kızlar nasıl sizcee
Eki Görüntüle 1152836
kızımm rahat bırakın adamları biraz yaaamesajlaşmak isterse o atar zaten, ki erkekler genelde yazmaktan pek hoşlanmıyorlar
çok güzel canım, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşalaah
Atıyor canm onda sıkıntı yok da geç yazmasındı bari:26:
inşallah herşey gönlünce olurr
tepsi alındığına göre hazırlıklar başladı heralde
geç yazsın ne olacak kiii
kızımm rahat bırakın adamları biraz yaaamesajlaşmak isterse o atar zaten, ki erkekler genelde yazmaktan pek hoşlanmıyorlar
çok güzel canım, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşalaah
Kendimce heveslenip yapiyorum bisiler cnmm
Peki hadi o da kabul size dua etsin
Kendimce heveslenip yapiyorum bisiler cnmm
hmmm anladım canımm :26::26:
çok büyük bir bütçe lazım degil sanırım söz için, belki ayarlanır o zamana kadar bazı şeyler :44:
Canim zide dekor diye google a yaz orda var bu tepsilerden benim aldigimin pembesi vardi birde diger begendigim modelin aynisi var hem kucugu hem buyu ama biraz daha pahallilarSözle ilgili ya bu topikten devam edelim dedim canımTepsini gördüm çok beğendim ben baktım hiç bulamadım buna benzer hep saçma sapan şeyler vardı nereden aldın ki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?