Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

biraz beklersiniz olmazsa canım şartlar düzelene kadar olmaz mı :26:

senin bu alttaki imzadaki çay gay gibi görünüyor

çay bardağı yazıyor kız orda, gay bardağı diye bişey yok ki

biraz beklersiniz olmazsa canım şartlar düzelene kadar olmaz mı :26:

çay bardağı yazıyor kız orda, gay bardağı diye bişey yok ki

Sorun erkek tarafı istanbuldan gelicek Benimde cogu akrabam istanbulda bayram sorasinda cogusu burda olur ikisi bir arada cikardi die dusundum

sorun erkek tarafı istanbuldan gelicek benimde cogu akrabam istanbulda bayram sorasinda cogusu burda olur ikisi bir arada cikardi die dusundum

hmmm anladım canımm :26::26:

çok büyük bir bütçe lazım degil sanırım söz için, belki ayarlanır o zamana kadar bazı şeyler :44:

çok büyük bir bütçe lazım degil sanırım söz için, belki ayarlanır o zamana kadar bazı şeyler :44:

Söz olursa sadece sıkıntı olmazda eger derlerseki ikisi bir arada olsun ozmn daha ne mekan ne elbise ne hicbisey hazir degil parada yok malesef

Sence anlarmı canım Allah aşkına erkeklerde o kapasite var mı ben hiç şahit olmadım ben geç yazıyorum umuru değil ben anca delirdiğimle kalıyorum

kızımm rahat bırakın adamları biraz yaaa mesajlaşmak isterse o atar zaten, ki erkekler genelde yazmaktan pek hoşlanmıyorlar

Kızlar dayanamadım is cıkısı gittim yüzük tepsimi aldım.Öbürü cok küçük kaldı elimde oyüzden bunü aldım kızlar nasıl sizcee

Eki Görüntüle 1152836

çok güzel canım, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşalaah

kızımm rahat bırakın adamları biraz yaaa mesajlaşmak isterse o atar zaten, ki erkekler genelde yazmaktan pek hoşlanmıyorlar

çok güzel canım, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşalaah

Amin canim benim insaAllah seninkinide goruruz

Peki hadi o da kabul size dua etsin

Kendimce heveslenip yapiyorum bisiler cnmm

bugün eve gelirken bir nikah şekeri dükkanının önünden geçiyordum, vitrinde şu nişan konuşma balonlarından gördüm, merak ettim, girip sorayım dedim, tanesine 3,5 lira dediler :26:

bir de nişan hatırası gibi çerçeveler var ya, örnekteki gibi, onlardan da sordum, 25 lira dediler nette en ucuzu 50 liradan başlıyordu o çerçevelerin

Sözle ilgili ya bu topikten devam edelim dedim canım Tepsini gördüm çok beğendim ben baktım hiç bulamadım buna benzer hep saçma sapan şeyler vardı nereden aldın ki sen
Canim zide dekor diye google a yaz orda var bu tepsilerden benim aldigimin pembesi vardi birde diger begendigim modelin aynisi var hem kucugu hem buyu ama biraz daha pahallilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…