- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.901
devasa vücut ölçülerim varayda en fazla 5 kilo verebileceğin şekilde bir düzen ayarlamalısın kendine canım yoksa geri alırsın yine
canım şu an 84 kilodayım, 65e kadar düşmem lazım zaman içerisinde
ama ilk hedefim 79 olup, 70li sayılara inmek
sonra da yavaş yavaş 65e doğru ilerlemek
Estağfirullah :) haftada en fazla iki kilo iyidir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herşey beyinde bitiyor. Abur cubur çikolata yemezsek tamamdır. Midemizi çöplük gibi kullanmaya sonnn!!!
aynen canım :)
çikolataaaaaaaaaaa
Kızlar merhaba 24 yaşındayım ve erkek arkadaşımla 15 yaşından beri çıkıyoruz. Uzun süren ilişkilerde olduğu gibi bizde çok kavga ettik çok yıprattık birbirimizi neler yaşayıp neler atlatmadıkki allah daha beterinden korusun. Ve haftaya bize geliyorlar. Benim evlilikten çoookkk uzak olan sevgilim bana bir evlenme teklifi etti ben bu adamdaki cevheri nasıl görememişimDaha önce ailemle hiç tanışmadı tanışmayı bırakın telefonda bile konuşmadılar. Akşama doğru gelecekleri için bizde annemle poğaça börek gibi şeyler hazırlayacağız. Dünde kendime hanım hanımcık bir elbise aldım altına da babet giymeyi düşünüyorum. Umarım bir sorun çıkmaz tanışmadan sonra neler olacak bakalım :/
Kızlar merhaba 24 yaşındayım ve erkek arkadaşımla 15 yaşından beri çıkıyoruz. Uzun süren ilişkilerde olduğu gibi bizde çok kavga ettik çok yıprattık birbirimizi neler yaşayıp neler atlatmadıkki allah daha beterinden korusun. Ve haftaya bize geliyorlar. Benim evlilikten çoookkk uzak olan sevgilim bana bir evlenme teklifi etti ben bu adamdaki cevheri nasıl görememişimDaha önce ailemle hiç tanışmadı tanışmayı bırakın telefonda bile konuşmadılar. Akşama doğru gelecekleri için bizde annemle poğaça börek gibi şeyler hazırlayacağız. Dünde kendime hanım hanımcık bir elbise aldım altına da babet giymeyi düşünüyorum. Umarım bir sorun çıkmaz tanışmadan sonra neler olacak bakalım :/
Hoşbuldukkk :) Hesaplayınca bende 9 yıl olmuş vay bee diyorum ama okuldu şuydu buydu bi şekilde geçti. Düşününce heyecanlanıyorum ramazanda da nişan alışverişine çıkıcaz eylülde nişan düşünüyoruz isteme nişan bir arada olacak. Allah herkese hayırlısını versin
Amin canıımm :) ne okudunuz
Gazetecilik canım daha yeni bitti :)
Taze taze geldim kızlar Allahın izniyle isteme olayını geçtik nasıl geçti derseniz ben bişey anlamadım istemişler, babam vermiş haberimiz yok. Enistemler söyledi biz ikramlari hazırlıyoruz bir de, kahve 2 saat sonra verildi :))
Çiçeğim ve çikolatam
Eki Görüntüle 1156418
Eki Görüntüle 1156419
Taze taze geldim kızlar Allahın izniyle isteme olayını geçtik nasıl geçti derseniz ben bişey anlamadım istemişler, babam vermiş haberimiz yok. Enistemler söyledi biz ikramlari hazırlıyoruz bir de, kahve 2 saat sonra verildi :))
Çiçeğim ve çikolatam
Eki Görüntüle 1156418
Eki Görüntüle 1156419
tebrikler canımTaze taze geldim kızlar Allahın izniyle isteme olayını geçtik nasıl geçti derseniz ben bişey anlamadım istemişler, babam vermiş haberimiz yok. Enistemler söyledi biz ikramlari hazırlıyoruz bir de, kahve 2 saat sonra verildi :))
Çiçeğim ve çikolatam
Eki Görüntüle 1156418
Eki Görüntüle 1156419
Çiçeğim ve çikolatam
Eki Görüntüle 1156418
Eki Görüntüle 1156419
Çiçeğim ve çikolatam
Eki Görüntüle 1156418
Eki Görüntüle 1156419
Çiçeğim ve çikolatam
Eki Görüntüle 1156418
Eki Görüntüle 1156419
Çiçeğim ve çikolatam
Eki Görüntüle 1156418
Eki Görüntüle 1156419
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?