- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.361
ellerine sağlık o kızınn
ailenle yaşadığın sıkıntıları da az çok biliyorum. ama senin ailenden görmediğin güveni desteği eş adayından görmen gerekmez mi? bu kişi şuan arkanda sağlam durmayıp senin başını aile karşı eğdiriyorsa ben onda nbaşka şeyler ararım. yanlış yapıyor. seni gaza getirmek değil maksadım. biraz mantıklı bakmalısın olaylara. ben 3. bir kişi olarak değerlendirdiğimde erkek arkadaşını haksız buluyorum. kaldı ki o erkek ! onun yapması adım atması gerekli. bence bahana olmamalı. tm annesine bakıyor, yükü fazla belki ama sen ne olacaksın? sevgilin tek taraflı kendini düşünüyor bence. ve 1 yıl uzun bir süre. zaten aranız sürekli limoni. ayrılmayacağı nereden belli? bunun garantisini veriyor mu sana? 1 yıl daha bekledin diyelim şartlar yine olmadı. o zaman ne olacak? geçen zamana mı yanacaksın yoksa ailene karşı başının eğik kalmasına mı? ailen zaten sana sürekli sorun çıkarıyor üzerine birde bu eklenecekherşeyi iyice ölç tart ona göre karar ver....
Yekta bunları sevgilisine söylersen iyi olur canım, biz de sana sevgilin haklı demiyoruz, biriktireceğim deyip biriktirememiş hatalı, hep derim zaten dereyi görmeden paçaları sıvamayalım diye, benim erkek arkadaşım da düğüne kadar şu kadar biriktiririm diyor ama ben inanmıyorum evdeki hesap çarşıya uymuyor çünkü, ama öyle birşey ki neden biriktiremedin desen de faydasız şuan, nereden bulabilir o kadar parayı? Ya ayrılacaksın, ya bazı şeylerden fedakarlık edeceksin ya da bekleyeceksin? Var mı başka yolu?
Kendisine söyledim ancakmı kafana dank etti dedim evet dedi
Ailesinin bu durumdan haberleri yok onlarda isteme olacağını sanıyorlar.
Eki Görüntüle 1166067 bak canım beni kınamda düşündüğü böyle bişey
Ayy çok tatlı canıııım, bir tane de ben isterim..
Ailesinin hiç bir katkısı olmayacak sanırım? Yalnız erkek arkadaşın bulunmaz bir nimetle karşı karşıya iken değerlendirememiş, sanırım 12 aylık askerdi? Erkek arkadaşım olsa, takı parasını bırak, düğün parasının yarısını bile biriktirirdi ama seninki de borç ödemiş zannedersem? Ayriyetten ailesine neden gönderdi ki? Böyle olmasa, yani maaş almasa ne yapacaklardı?
ev kendi üzerine hipotek olunca borcunu ödedi ailesinin hiçbir yardımı yok evet . Biraz önce yengem faceden yazdı ne zman isteyecekler diye çünkü amcamı gelmeye ikna edecekti birde kendi oğluda nişanlanacak aynı tarih olmasın die bişey diyemedim
Eki Görüntüle 1166250 nasıl oluşlar açık büfe için hazırlıycam bunlardan deneme amaçlı yaptım
Eki Görüntüle 1166256 keselerimde hazır
Çok hoşmuş canım benim ellerine sağlık, beni de davet ediceksin değil mi?
Ailesinin hiç bir katkısı olmayacak sanırım? Yalnız erkek arkadaşın bulunmaz bir nimetle karşı karşıya iken değerlendirememiş, sanırım 12 aylık askerdi? Erkek arkadaşım olsa, takı parasını bırak, düğün parasının yarısını bile biriktirirdi ama seninki de borç ödemiş zannedersem? Ayriyetten ailesine neden gönderdi ki? Böyle olmasa, yani maaş almasa ne yapacaklardı?
Off hep oluyor böyle sıkıntılar nedense başlangıç aşamasında, bence nişanda 2 tane bilezik yapsın, seti ve kalanını sonraya bıraksın. Bu arada nakit birikime dokunmasın, nişana kadar 2 bileziği işi hazırsa rahatlıkla yapar. Bu arada sen evde mi düşünüyorsun nişanı? Ben bi baktım da tuttuğumuz mekan 1500 dü, ama takısıyla, yüzüğü, saatiyle evin gideriyle 7 bine patlamış bize, düşünün ki ne yaptık? Büyük nişan istiyorsan daha da fazla olur masrafı, en basiti ben kıyafetime para vermedim, normali 1500' den aşağı alınmaz, kuaföre normal bir yere gittim makyaj prof olmadı, dış çekim olmadı vs. vs. Yani hem hiç parasız, hemde 1 sene nişanlılık süreciyle ailesinin desteğini almayacaksa zor canım benim, Allah yardımcınız olsun.
mekanda düşünüyordum ama sordan vazgeçmiştim evde olacaktı. İşten eve gidince anneme ayrıldığımızı söyleyeceğim
mekanda düşünüyordum ama sordan vazgeçmiştim evde olacaktı. İşten eve gidince anneme ayrıldığımızı söyleyeceğim
yapcak başka bişey yok benden çıktı artık kendisi istemiyor 1 sene daha bekleyemem bende zaten. Pişman olursa kendisi olacak
yapcak başka bişey yok benden çıktı artık kendisi istemiyor 1 sene daha bekleyemem bende zaten. Pişman olursa kendisi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?