Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ellerine sağlık o kızınn

valla ben derin face araştırmalarım sonucu kızı bulmuştum hala da arada bakarım saçma merakım yüzünden kız o zamanlar çocuk istemedi diye işi bırakmıştı, başını da kapamıştı hatta nişandan sonra şimdi başını açmış, belli ki öyle mutlu bu kız, üstüne çok da güzel bi iş buldu, gayet de güzel yaşıyor dışardan görüldüğü kadarıyla, içini bilemem tabi hala üzülüyor olabilir, ama en azından devam ediyor hayatına bi ömür başına kakacagına bu durumu en güzeli kafası rahat yaşıyordur şimdi en azından

Bende işte aynen bunları düşündüğüm için beklemem dedim kendisine . Kusuruma bakma bekleyemem dedim.

Kendisine söyledim ancakmı kafana dank etti dedim evet dedi

Kendisine söyledim ancakmı kafana dank etti dedim evet dedi

O zaman geri adım atmayacaksın, ama o altın işleri borçla yapılırsa borcun düğün masrafıyla da katlanarak ileri de size kalma ihtimali yüksek ve erkek arkadaşınla ilgili güvensizliklerin varsa iyi düşün derim, bu işler çocuk oyuncağı değil.

Ailesinin bu durumdan haberleri yok onlarda isteme olacağını sanıyorlar.

Ailesinin bu durumdan haberleri yok onlarda isteme olacağını sanıyorlar.

Ailesinin hiç bir katkısı olmayacak sanırım? Yalnız erkek arkadaşın bulunmaz bir nimetle karşı karşıya iken değerlendirememiş, sanırım 12 aylık askerdi? Erkek arkadaşım olsa, takı parasını bırak, düğün parasının yarısını bile biriktirirdi ama seninki de borç ödemiş zannedersem? Ayriyetten ailesine neden gönderdi ki? Böyle olmasa, yani maaş almasa ne yapacaklardı?

bak canım beni kınamda düşündüğü böyle bişey

ev kendi üzerine hipotek olunca borcunu ödedi ailesinin hiçbir yardımı yok evet . Biraz önce yengem faceden yazdı ne zman isteyecekler diye çünkü amcamı gelmeye ikna edecekti birde kendi oğluda nişanlanacak aynı tarih olmasın die bişey diyemedim

Off hep oluyor böyle sıkıntılar nedense başlangıç aşamasında, bence nişanda 2 tane bilezik yapsın, seti ve kalanını sonraya bıraksın. Bu arada nakit birikime dokunmasın, nişana kadar 2 bileziği işi hazırsa rahatlıkla yapar. Bu arada sen evde mi düşünüyorsun nişanı? Ben bi baktım da tuttuğumuz mekan 1500 dü, ama takısıyla, yüzüğü, saatiyle evin gideriyle 7 bine patlamış bize, düşünün ki ne yaptık? Büyük nişan istiyorsan daha da fazla olur masrafı, en basiti ben kıyafetime para vermedim, normali 1500' den aşağı alınmaz, kuaföre normal bir yere gittim makyaj prof olmadı, dış çekim olmadı vs. vs. Yani hem hiç parasız, hemde 1 sene nişanlılık süreciyle ailesinin desteğini almayacaksa zor canım benim, Allah yardımcınız olsun.

mekanda düşünüyordum ama sordan vazgeçmiştim evde olacaktı. İşten eve gidince anneme ayrıldığımızı söyleyeceğim

yapcak başka bişey yok benden çıktı artık kendisi istemiyor 1 sene daha bekleyemem bende zaten. Pişman olursa kendisi olacak

Son düzenleme:
yapcak başka bişey yok benden çıktı artık kendisi istemiyor 1 sene daha bekleyemem bende zaten. Pişman olursa kendisi olacak

Eğer blöf değil de gerçekten kararlıysan önce ona ayrılmak istediğini söyle, netleştir onunla aranızdakini ondan sonra ailelere açın bence, şimdi bişey söylemeden gider annene söylersin sonra gönlünü alır veya aranızdakini halledersiniz ailelere taşındığı kötü olur canım iyi düşün.

Gerçekten üzüldüm canım ama ben de olsam seninle aynı tepkiyi verirdim.. Ailene anlatmanı istiyor ama kalkıp da bir sene bekle belki ayrılırız diyor.. Dalga geçer gibi hayırlısı olsun hakkında canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…