- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.441
Şuan yengesi memleketlerinde yıllık izinde annesi de yaşından dolayı pek konuşmayı becerip ne demek istediğimi anlayabilecek bir insan değil, nişanlımla halledemiyorsak yengesine bu şekilde söyleyim o gereken şekilde iletsin erkek ailesine en iyisi..
söyle la merak etttim
yemek yarısmasıyla ilgiliyi ya oylar nasıl veriliyor biliyor musun dediydim, sonra sen nerden bilicen dedim sildim yazdığımüı
anket yok mu yukarıda bi yerde :44: ordan veriliyotdur heralde :26:
yarışma hangi gün bitiyo, ben en son gün verecem oyumu heyecan olsun
neye göre veriliyor diye merak etmiştim :) bana verme sakın, benden sonra beğendiğin ikinci kişiye ver, haksızlık olmasını istemiyorum
bakarım hepsine tek tek hangisi hoşuma giderse ona oy veririm o zaman ben deama cidden hangi gün bitiyor bilmiyorum
pazar gecesi sanırım :)
öğren bacım yemek yapmayıhee iyi bari daha inceleyecek vaktim varmışgerçi ben daha önce yemek yarışmalarından birine oy verdim mi bilemedim yaa :26: yemekle hiç aram yok sanırım, ilgimi çekmedigine göre
bak böyle olabilir inşallah güzel sonuçlar alırsın
smuwila
napıyosun canım meraba
Vallahi ne yaptığımı bende bilmiyorum canım oynatmaya az kaldı ama..
Sen nasılsın..
oy kuzum kıyamam bazen okuyorum ama buraya da uzun soluklu girmedim bi süredir o yüzden okumaya pek fırsatım olmadı
ben de idare eder yazın okuldayım işte yaz yaz çok sıkıcı tabi okula gitmek
kız öyle imzana öyle şeyler yazma üzülüyorumm
kıyamam saana
ama anlayabiliyorum sana burukluk hiç geçmez ki
canım benim gel bi sarılayım
Yaz okulu :)
3 sene öncesine götürdün beni, sarılalım..
Nişanlımın bencilliği, kaprisi ve anlayışsızlığıyla baş etmeye çalışıyorum canım..
Daha 10 günlük nişanlıyım bi de.
Önce en yakın arkadaşımla paylaştım, aslında ailesine duyurmaya hiç sıcak bakmamıştım ama o bana ailesinden güvendiğin birine söyle, en iyisi yengesi aranızda iyi, onunla çözemeyeceksin belli bari bir büyüğü alsın karşısına konuşsun çünkü %100 sen haklısın, ne süreci değiştirebiliyor, ne de durumdan memnun oluyor dedi ve aradım nihayet, babamın bu tavrını baştan beri söylediğimi ama kendisinin hafife alıp şimdi sorun ettiğini söyledim. Babama bişey yapamam kaç yaşında adam, üstelik annem de olmadığı için böyleyiz, idare eden köprüyü kuran kimse yok dedim.
Yengesi de herkesin yapısı bir değil, nişanlandınız diye sürekli gelip gidecek diye bişey yok baban haklı, annenniz yok tek başına, genelde kadınlar köprü olurlar aile arasında dedi ve kızlar bana ''babana evlendikten sonra ben göstereceğim '' dedi ve şaşırdım kaldım, kendi aileme söylesem ipler kopar seninle konuşabileceğimi düşündüm siz büyükleri olarak karşınıza alıp bir konuşsanız çünkü ben her konuda anlayış gösterdim önümüzde belirsiz bir zaman olmasına rağmen 3 günde isteme ve nişan yaptım, herkesin bir kusuru olacaktır mutlaka, benim babamın da bu olsun sabredilmeyecek şey mi? En ufak bişeyde kin tutarsa ne olacak bu işin sonu dedim? Çok şaşırdı ve kızdı nişanlıma.
2 gün sonra dönüyoruz azcık daha dayan biz halledeceğiz hiç merak etme dedi.
İşte böyle kızlar, konunun ailesine intikal ettiğinden haberi yok, bazen diyorum kötü mü yaptım acaba? Ama kendi aramızda çözemiyoruz, olmuyor. Babama resmen kin güdecek, en ufak şeylere tahammül edemeyecek biriyle de evlenmek bile bile lades olur..
İyide benim ailem zaten beyaz eşyamı komple alıcak yatak odasınıda alıcak bende zaten çeyizimin çoğu herşeyini aldım bende 15 bin civarı masraf yaptım halada yapıcam istanbula gidip gelicem. Evin diğer oturma odasıydı yemek takımıydı düğün masraflarıydı bunları yine ben ödeyeceğim evlendikten sora bir kızın bu kadr yükün altına girmesi normalmi?
Yaz okulu :)
3 sene öncesine götürdün beni, sarılalım..
Nişanlımın bencilliği, kaprisi ve anlayışsızlığıyla baş etmeye çalışıyorum canım..
Daha 10 günlük nişanlıyım bi de.
Önce en yakın arkadaşımla paylaştım, aslında ailesine duyurmaya hiç sıcak bakmamıştım ama o bana ailesinden güvendiğin birine söyle, en iyisi yengesi aranızda iyi, onunla çözemeyeceksin belli bari bir büyüğü alsın karşısına konuşsun çünkü %100 sen haklısın, ne süreci değiştirebiliyor, ne de durumdan memnun oluyor dedi ve aradım nihayet, babamın bu tavrını baştan beri söylediğimi ama kendisinin hafife alıp şimdi sorun ettiğini söyledim. Babama bişey yapamam kaç yaşında adam, üstelik annem de olmadığı için böyleyiz, idare eden köprüyü kuran kimse yok dedim.
Yengesi de herkesin yapısı bir değil, nişanlandınız diye sürekli gelip gidecek diye bişey yok baban haklı, annenniz yok tek başına, genelde kadınlar köprü olurlar aile arasında dedi ve kızlar bana ''babana evlendikten sonra ben göstereceğim '' dedi ve şaşırdım kaldım, kendi aileme söylesem ipler kopar seninle konuşabileceğimi düşündüm siz büyükleri olarak karşınıza alıp bir konuşsanız çünkü ben her konuda anlayış gösterdim önümüzde belirsiz bir zaman olmasına rağmen 3 günde isteme ve nişan yaptım, herkesin bir kusuru olacaktır mutlaka, benim babamın da bu olsun sabredilmeyecek şey mi? En ufak bişeyde kin tutarsa ne olacak bu işin sonu dedim? Çok şaşırdı ve kızdı nişanlıma.
2 gün sonra dönüyoruz azcık daha dayan biz halledeceğiz hiç merak etme dedi.
İşte böyle kızlar, konunun ailesine intikal ettiğinden haberi yok, bazen diyorum kötü mü yaptım acaba? Ama kendi aramızda çözemiyoruz, olmuyor. Babama resmen kin güdecek, en ufak şeylere tahammül edemeyecek biriyle de evlenmek bile bile lades olur..
öğren bacım yemek yapmayıbende doğuştan yetenek var annem hiç bişey yaptırmadı bügüne kadar ama maşallah yapıyorum yani
pasta yapiyim mi bugün sence gerek var müı? yarın izmite gidicem de
kızlaar selaaam
ve iyi geceleeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?