- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.461
meraba yektacım diğer yazılarını da okudum üzüldüm tatlım
bu cocuk askerliği yedek subaylık olarak yapmasa heralde hepten batacaktı desene dünyanın maaşını aldı ama borçlardan geriye bir şey kalmadı mı
evlenmeden önce askerden döner dönmez seni isteyecem havasında erkekler neden evlendikten sonra yan çiziyor ama
söz dediğin senettir hele erkeğin verdiği söz
erkekler neden verdikleri sözlere önem vermez oldular
eskiden böyle miymiş evlilik sözü verildi mi geri dönmek olur muymuş :26:
of of
canım okudum anlamaya calıstım.. baban biraz geleneksek yapıda bir insan sanırım nişanlıyken bile rahat rahat gezip dolaşmaya aile içine girilmesine müsade etmiyor.. baban bir de sanırım nişanlılığın uzun tutulmamasından bir an önce düğün olmasından yana
ama erkek ailesi de düğün için acele etmiyor öyle mi?
yok iyi yaptın sen şikayet etmedin ki derdini paylaştın sonuçta nişanlınla da konuşmayı denedin ama olmadı sana yapacak başka bir şey bırakmadı.İnşallah kini bir an önce gider yoksa evlendiğinizde hep arada kalacaksın aslında oturup düşünse babanı da anlamaya çalışsa diyeceğim ama pek becerebildiği söylenemez.Umarım en kısa zamanda mantıklı düşünmeye başlar nişanlın da sorun kalmaz.yengesi nişanlınla konuştuktan sonra her şey düzelir de güzel haberlerini alırız inşallah
canım okudum anlamaya calıstım.. baban biraz geleneksek yapıda bir insan sanırım nişanlıyken bile rahat rahat gezip dolaşmaya aile içine girilmesine müsade etmiyor.. baban bir de sanırım nişanlılığın uzun tutulmamasından bir an önce düğün olmasından yana
ama erkek ailesi de düğün için acele etmiyor öyle mi?
canım ya baban konusunda hassas olmakla çok haklısın şimdi babanın hayat arkadası yok ve kız cocuguyla ilgilenmek çok zordur baban eminim çok zorlanıyordur bu süreçte yaa evin kadını olmadan evi idare etmek kolay mı
senin de bu hayatta annenden geriye hatıra baban kalmış nişanlının kin gütmesi çok zoruna gider olmaz öyle şey ya
yalnız nişanlının arkasından iş çevirmiş olmuşsun duyunca fena kızacak gibi geliyor bana :26:
mecbur kalmışsın ama yine de kızacak :26:
benim sevgilimin babası neler neler yapıyor da ben yine de adama kin gütmüyorum
adam beni görünce annemi görünce selam bile vermiyor
kardeşim vefat ettiğinde taziyeye bile gelmedi, aramadı bile ne annemi ne babamı ki
bizim ilişkimiz o zamanlar 3 yıllıktı az buz değil yani
başından beri aileler de birbirini tanıyor üstelik
ben yine de kin gütmüyorum sevdiğimin babasıdır
ilerde doğacak çocuğumun dedesidir diye
aynen öyle kuzum .Bakalım nolcak Rabbim hayırlısını versin inşaAllah
Aynen öyle herkesin bir kusuru vardır ailesi sanki dört dörtlük mü? Yani beni istemeye geleceklerken bile kendimizi onlara göre ayarladık bu bile sabredilmesi için bir sebeptir, ama benim ki o yapmamız gereken bişey olarak gördüğünden, bir de şöyle değerlendiriyor o, hani benim neyimi gördü? Baban beni sevmiyor gibi, halbuki alakası yok. Yerinde kim olsa babam aynı şekilde olacaktı, tek farkla annem yaşasaydı bu kadar sert olamazdı, annem bir şekilde yumuşatırdı onu.
Evet canım herkes artık daha rahat edersiniz diyor ama bir de bana sorun bizde nişan tam tersi, dediğim gibi annemin olmaması da bu pürüzlere büyük etken, babam geçen sene ben söz yaparsam 6 ay içinde evlendiririm derdi, sonradan zamana bıraktı ama böyle olacaktı bıraksa da bırakmasa da, şahsen ben nişanlı mıyım anlayamıyorum? Hiç bir farkı yok flörtümden, ama elimden bişey gelmez babam..
Herkesin kusurları vardır, kendi ailesi dört dörtlük mü? Nişan işimiz saçma sapan bişey yüzünden 1,5 ay ileri atıldı, babası gelemeyecekmiş babamın haberi var geleceklerinden tesadüfen öğrendik bunu kendisi arayıp ne zaman geliyorsun diye sormasa babası gelecek diye bekliyoruz, yine uzatmadım, kin gütmek aklımın ucundan geçmedi. Babası çalışıyormuş 3 gün kalabilirmiş en fazla, herşeyi 3 güne sıkıştırdık bunları kendim için yapmadım herhalde? Kaldı ki babam '' biz kız tarafıyız, biz ne zaman istersek o zaman gelecekler '' demesine rağmen ben karşıma alıp konuştum ikna ettim.
3 ay sonra düğün olacakmış gibi 3 günde nişanı yaptık, babasıyla babam hiç bişey konuşmadan babası '' düğünü konuşmaya geleceğim '' diye geri döndü onu da babama söylemedi nişanlıma söylemiş, o bana ben babama söyledim. Üstüne erkek arkadaşıma bu sene düğün yapamam demiş, yani acele ettirldiğimizle kaldık. Ve ben bunun babasının zaman kazanmak için yaptığını biliyorum, 3 ay' dan önce gelmeyecek, Kış ortasında gelir ve 2015 Sonbaharına düğün yapalım dese emin olun hiç şaşırmam, kendime kızarım herşeyi istedikleri gibi ayarladığımdan..
Ben babamın böyle davranacağını aylar öncesinden bildirdim, hiç bişeyi nişanlım gibi şansa bırakmam. Babamın yapısı bu bak annem de yok benim işimiz nişanı uzatırsak çok zor, çok yıpranırız ayrıca babamla aran kötü olsun da istemiyorum çünkü benim babamdan başka kimsem yok dedim. Bişey olmaz, bende sık sık gelmem derken şimdi gördüğünüz gibi.
İşte böyle, smuwila hep anlayış gösterecek çünkü smuwila mecbur, ama onların gönlündeki ne varsa herşey öyle gidecek, bir tane kusura müsemma yok..
Şafak da 11 ne güzel canımm yine de bi bitsin de şu askerlik
Her şey daha iyi olur belki
Selam kızlar
bu ne sıcak buharlaştım resmen
evet bizim burdada dışarısı çok sıcak Alalhtan işyerimde klima var
trabzondaydın dimi canım sen yağmur yağar belki serinlersiniz
benim iş yerinde de klima var ama hiç etki etmiyor bozuk mudur nedir
1-2 gündür güneş var zaten cnm yağmur yağıyordu hep
keşke orda yaşasam her gün yağmura razıyım
Seeeelllleeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn
gözlerime inanamıyorum cereeeeeenn nerelerdesin
baktım sen burdasın hemen geldimNe zamandır konuşamadık seninle nasıl gidiyor
bende seni yakalayamadım bir türlü
nasıl gitsin gayet güzel her şey canımsen nasılsın
Bende iyiyim canım tatil planları yapıyorum ama bakalım kısmet artık:26: ee anlat
pazar akşamı gittik onlara baklavamızlaçok güzel ağırlandık, her şey o kadar güzel geçti zman nasıl geçti anlamadım, annesi kendi evimizde gibi hissettirdi sanırım
sonra benimki bıraktı bizi eve, babam davet etti geldi bide kahvemizi içti gitti
Aynılarını yaşamışız canım valla inan çok sevindimİnsan nasıl memnun oluyor aileler anlaşınca değil mi Huzur veriyor resmen daha bir güven duyuyorsun ilişkine
gerçekten öyle canımanlaştıklarını görünce nasıl mutlu oldum inş hep böyle gider
yani her ne kadar biz evlensek de aileierin anlaşması da çok çok önemli, yoksa pürüz çıkıyor
ee sen anlat bakalım nereye tatil rotası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?