- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.481
Benim babamın çıkardığı gibi canım :26: Ama onu hallettik benim için bitti artık babam..
Erdek çok istiyorum canım alışmışım sanırım oraya sözlümle bayramda gitmeyi planlıyoruz aksilik çıkmazsa
Hiç arayıp sormadı mı sözden sonra seni baban..
erdek güzeldir ya bende çocukken hep oraya giderdik, şimdi daha gelişip güzelleşmiştir..günü birlik mi yoksa kalacak mısınız canım
Hiç canım hemde ona kırgın olduğumu biliyor hem maddi olarak da zor bir dönemden geçiyorduk buna rağmen ne yaptın diye sormadı bile..
Çok güzel canım ben çok yere gittim denize ama erdeğe alıştım sanırım kalcaz canım
tek kızısın daha ne istiyor ki evlat sonuçta nasıl aramazmaddiyatı da geçtim sevgi verse, yanında olduğunu hissettirse her şeye bedel neyse canım senin de sınanman böyleymiş yine de baba diyip üzme kendini
kalacak yer varsa kalın tabi ayy ne güzel zaman geçirirsinizbenimki denize girmeme izin vermez, mayo bikini falan
Artık üzülmüyorum canım kp bana o baba sıcaklığını veriyor çok şükür..
Nasıl izin vermez anlamadım
ohh ne güzel Allah bozmasın
yani bikini veya mayo giymeme izin vermez, haliyle de denize giremem
aaa Şoklardayım şuan benim bikini giymeme izin vermiyor ama denizimden de kalamam doğrusu mayoda karar kıldık şortlu mayolar var öyle birşey bak olmadı canım..
zaten denizi hiç sevmem tuzlu tuzlu midem bulanıyoryani o desede girmem heralde
her şeye de karışıyorlar seninkiyle benimki aynı kafada galiba
Kafa kafaya çarptırabilirm valla canım hiç acımam çünkü bazen ağlayacak derecede sinir oluyorum bu huyuna.. Çok kıskanç ve çok kısıtlayıcı ve inatçı..
inanmıyorum aynı üç özellik beninkinde de dik kafalı ek olarak
Allah yardımcımız olsun inş evlenince düzelirler kısıtlamasına dayanamıyorum zira
iyi gene ikna etmişsin denize girme işini
Hiç düşünme canım asla düzelmezler dua et daha beter olmasınlar..
ASkerde konuşuyorduk deniz olayını bikiniyle girmene izin vermem dedi ben de alttan aldım hep hiç arıza çıkarmadım o zaman mayo giyerim falan dedim inatlaşmadım öylelikle sorun çıkmadı canım ya zaten senede en fazla bir hafta onda da sıksın dişini ben denizi çok seviyorum..
zaten inatlaşmamak lazım iyilikle söyleyince dize geliyorlar ya sonunda neyse
sende çok abartılı olmayan mayo alırsın sorun etmez
Aynen canım aynen alttan alınca azıcık sensin sensin deyince dediğimi yapıyor
Ay bulsam alcam canım da yok ki hep dekolte vemişler
sensin sensin diyemiyorum ben işte patlıyoruz karşılıklı
daha zaman var bulursun istediğin gibi canım bol bol bakın
Çok kritik konularda demeyi öğrendim ben canım inatlaşınca onunla hem onun dediği oluyor o daha kötü
pazar akşamı gittik onlara baklavamızlaçok güzel ağırlandık, her şey o kadar güzel geçti zman nasıl geçti anlamadım, annesi kendi evimizde gibi hissettirdi sanırım
sonra benimki bıraktı bizi eve, babam davet etti geldi bide kahvemizi içti gitti
doğru kritik konularda demek lazım deneyeyim bende
Canim yaaa :85::85::85:
Ya babası neden bu sene düğün yapmam demiş acaba maddi sıkıntılar mı var :44:
Hep onların istediği oluyor sanki
Yengesi nişanlınla konuşmuş mu
Böyle duyunca senin adına seviniyorum ama kendi adıma ağlayasım geliyor..
Babama nişandan sonra düğün bayram lazım kahve içmeye çağırması için..
Tavsiyemdir denedim olumlu sonuç veriyor hahahaBirde alttan alıp ama ben çok istiyordum aşkım tarzı konuşunca da işe yarıyor
şimdi hakkını yiyemem o konularda çok olgundur babam..hele aileler tanışınca daha da rahatladı belli ki..mesela geçen hafta dışarı çıkacaktık bende tırım tırım yalan arıyorum annem dedi ki niye yalan söyleyeceksin ben derim bi çay içip dönecekler diye..öylede dedi babam hiç lafını bile etmedi
anlaşıldı canım deneyeceğim kesin işe yarar nasılsa aynı kafadalar seninkiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?