Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Günaydınn hatunlarrr
Şükür kasımda düğün yapmak olan çılgın fikrimizden vazgeçti benim odun herşeyi zamanla yapıcaz seneyede düğün
ben annesini aradım sonra odunu ben ne dersem o :))

Günaydınn hatunlarrr
Şükür kasımda düğün yapmak olan çılgın fikrimizden vazgeçti benim odun herşeyi zamanla yapıcaz seneyede düğün
ben annesini aradım sonra odunu ben ne dersem o :))

ohh çok şükür hayır yani vazgeçecekse sana niye o kadar stres yaşattı hayret bişey

günaydın canım

Nasılsın tatlımm

hayırlı olsun, aynı durumdayız

Günaydıııın, ben iyiyim canım sen nasılsın bakalım?
Erkek arkadaşınla aranızdakileri düzelttiniz mi?

Regl oldum sancım var iş yerimde öyle kıvrana kıvrana oturuyorum

Erkek arkadaşımla konuşmalarımız normal şimdilik güzel haftaya gelicek bakalım nolcak.
Ama beni tehdit ediyor kavga edersek sinirlenirsen kötü olur vs şeyler söylüyor.acaba diyorum bu bana yalandanmı samimi davranıyor ne bilim içimide kemiriyor bişeyler :26:

Ne demek kötü olur?
Kavga etmeyelim, anlayışlı olalım birbirimize demek varken..

geçmiş olsun canım ne kötü olacakmış ki :26: bence gelsin yanına, bak bakalım o özlemle ikinizinde yelkenler nasıl suya inecek

ohh çok şükür hayır yani vazgeçecekse sana niye o kadar stres yaşattı hayret bişey

Çok sevindim canım, hayırlısı olsun inşallah..

çok saolun kızlarr
istanbul izmit arası ona çok uzakmış gebi geliyo günde 2 defa görüşen bi çifttik ayrı bi günümüz olmazdı ama şimdi mezun oldu iş güç filan var artık yaşadığı stresin acısını benden çıkarıyo bi ihaleyi alamasınlar o gün burnundan soluyo bunuda konuştum akşam işte olan sorunları bana yansıtma dedim ben napıyım elimden bişey gelmiyo ki

bence de birden kendini iş stresinde buldu artı sensizlik onu bu hale getirmiş olabilir..
her şey değişmiş baksana alışana kadar sabredeceksin

Ne demek kötü olur?
Kavga etmeyelim, anlayışlı olalım birbirimize demek varken..

Öyle diyo zaten kavgalarımız olur ama seviyeyi aşmayalım vs ama işte korku oluyo içimde
geçmiş olsun canım ne kötü olacakmış ki :26: bence gelsin yanına, bak bakalım o özlemle ikinizinde yelkenler nasıl suya inecek

Sağol kuzum. Gelince güzel geçer zaten yani öyle ümit ediyorum ama tartışmaktan felan çok korkuyorumm bakalım hayırlısı cnm:26:

Sağol kuzum. Gelince güzel geçer zaten yani öyle ümit ediyorum ama tartışmaktan felan çok korkuyorumm bakalım hayırlısı cnm:26:

içini ferah tut canım bence çok güzel geçecek
erkekler özleyince sapıtıyorlar kesin ve net, askerlik bittiğine göre daha iyi olacaksınız emin ol halledilmeyecek sorun yok

içini ferah tut canım bence çok güzel geçecek
erkekler özleyince sapıtıyorlar kesin ve net, askerlik bittiğine göre daha iyi olacaksınız emin ol halledilmeyecek sorun yok

İnşaAllah kuzum. Böyle nişan ve evlilik hazırlığı yapanlara çok imreniyorum heveslendim ya ne bilim biyandan korku ya olmazsa vs bir yandan özlem heves karmaşık duygulardayımm

İnşaAllah kuzum. Böyle nişan ve evlilik hazırlığı yapanlara çok imreniyorum heveslendim ya ne bilim biyandan korku ya olmazsa vs bir yandan özlem heves karmaşık duygulardayımm

askerden gelene kadar telefonda konuşurken hiç eski konuları açmayın..şimdi onuda anlamak lazım askerlik psikolojisi..nasıl olsa yanyana gelince sorunları çözeceksiniz..
sen şimdilik olumsuz düşünceleri at kafandan..hep beraber yapacağız inş hevesle o hazırlıkları

İnşaAllah cnm benimmm.Çok istiyorum hepimiz için

ben bu süreç içinde sinir hastası olur çıkarım
abisi demiş ki sen git iftarını yap sonra onları ailece bize davet et
akıl mantık işi mi bu sorun bende mi
o tek gelince benim ailem öldürsem gitmez
ailesiyle gelsin dedim
bu defada annem ilk tanışma ailesiyle olur mu diyo

Kızlar ben heveslenerek bu yüzük tepsimi almıştım biliyorsunuz. Yüzük tepsimin içerisine yüzüklerimizi koyacağımız aşağıdaki yüzük yastığı yaptırıyorum üzerine isimlerimizin baş harfleri işlenicek.

önce tek gelsin, sonra da ailesiyle gelsin bizde böyle yaptık..
ilk sizin ailecek tanışmaya gitmeniz yakışık almaz o ne öyle, bişey bilmiyorlar konuşuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…