- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.541
bende tepsi yerine kısmetse o yastıklardan istiyorum..çok güzeller nerde yaptırıyorsun :26:
Resimde büyük görünüyorlarda küçük ebatlarda olucak tepsiye konacak şekilde 13x13 yada 15x15 gibi yamalı bohça blogu ama faceden ulaştım ben ordan sipariş verdim ayın 15şinde dedim ödeme yaprım yollarsınız tamm dedi pudra pembesi renginde yapıcak cnm
çok güzel olur ya hatıra da kalır
ne kadar fiyatı canım bende bakayım :26:
hallettik canım işin içine ailleleri katma telaşından tam birbirimizi anlayamıyoruzönce tek gelsin, sonra da ailesiyle gelsin bizde böyle yaptık..
ilk sizin ailecek tanışmaya gitmeniz yakışık almaz o ne öyle, bişey bilmiyorlar konuşuyorlar
Kızlar ben heveslenerek bu yüzük tepsimi almıştım biliyorsunuz. Yüzük tepsimin içerisine yüzüklerimizi koyacağımız aşağıdaki yüzük yastığı yaptırıyorum üzerine isimlerimizin baş harfleri işlenicek.
Eki Görüntüle 1170319 Eki Görüntüle 1170320
Merhaba kızlaaaaar,
Kısmetse önümüzdeki yaz (Muhtemelen Temmuz ayında) beni istemeye geleceklerr :)
Çok heyecanlıyım. Ne yapmak, ne almak gerek nasıl ağırlamalı misafirleri bi beyin fırtınası yapalım,
Kimler yazın söz/nişan yapıyor?
Bu arada söz ile nişan arasında ne fark var yahu, biri bana açıklasın
Not: Biz istanbul'da yaşıyoruz müstakbel sözlüm ile, çalışıyoruz ve okul var.
O Karadenizli, biz Egedeyiz, misafir edeceğiz ailesini evimizde ama nasıl yürür bu işler?
Söze geldiklerinde nasıl ağırlamalıyız? Bohça filan nasıl yapılır?
Haydi birlikte konuşalım
Evet cnm ilerde iğnedanlık olarakta kullanılabiliniyor bana küçük ebatlı olanı 30 tl olarak söyledi ama işlemesi hakkında hiç bişey demedi kurdela işlemesi üzerinde olacakmı hiç bilmiyorum
hallettik canım işin içine ailleleri katma telaşından tam birbirimizi anlayamıyoruz
önce tek gelcek sonra ailesini alıcaz iftara...
bayramdan sonrada isteme söz
annem söz olmadan baban ölse bile gitmez evlerine dedi
çok iyiymiş fiyatısüslemeleri çok güzel baktım da bloga şimdi..
ben tepsi istemiyorum o zman yastığın ebatı büyük olması lazım dimi, senin yaptırdığın küçük mü olur :26:
aa aynı durumdayız bizimde bayramdan sonra olacak, belkide bayramda olur
ama bende hiç hazırlık yok, sen bitirdin her şeyi
çok iyiymiş fiyatısüslemeleri çok güzel baktım da bloga şimdi..
ben tepsi istemiyorum o zman yastığın ebatı büyük olması lazım dimi, senin yaptırdığın küçük mü olur :26:
aa aynı durumdayız bizimde bayramdan sonra olacak, belkide bayramda olur
ama bende hiç hazırlık yok, sen bitirdin her şeyi
hallettik canım işin içine ailleleri katma telaşından tam birbirimizi anlayamıyoruz
bunlar çok güzel bende yastık yaptırcam ama biraz farklı hediyelik uzun yastıklar var ya onlar gibi üstünde isimlerimiz yazıcak bi tane olcak yastık
bir yastıkta kocayın derler ya o lafı temsilen
bunlar çok güzel bende yastık yaptırcam ama biraz farklı hediyelik uzun yastıklar var ya onlar gibi üstünde isimlerimiz yazıcak bi tane olcak yastık
bir yastıkta kocayın derler ya o lafı temsilen
Resimde büyük görünüyorlarda küçük ebatlarda olucak tepsiye konacak şekilde 13x13 yada 15x15 gibi yamalı bohça blogu ama faceden ulaştım ben ordan sipariş verdim ayın 15şinde dedim ödeme yaprım yollarsınız tamm dedi pudra pembesi renginde yapıcak cnm
Seninkiside güzel bir düşünce tatlımmm
kızlar isteme günü kaç kişinin olması normal aklımı kaçırcam az kaldı:44:
hazırlık yapcaksan başla bence canım ramazanda çok zor olur
ben baya hızlı davrandım hala eksiklerim var:44:
evet cnm benim yaptırdığım baya küçük ama orda büyük modeli vardı senin istediğin gibi. Ama tabi fiyatı değişir ebat değiştiği için sanırım
Kızlar ben heveslenerek bu yüzük tepsimi almıştım biliyorsunuz. Yüzük tepsimin içerisine yüzüklerimizi koyacağımız aşağıdaki yüzük yastığı yaptırıyorum üzerine isimlerimizin baş harfleri işlenicek.
Eki Görüntüle 1170319 Eki Görüntüle 1170320
bizim isteme söz nişan ayrı olcak hep o yüzden ilk gün çok kalabalık olmasın diyorumbizde tam 30 kişi vardı
bence normal
bizim isteme söz bir olacak, sonra nişan gerçi arada çok zaman olmaz en fazla on gün falan..ben nişanda yapacağım havlu sabun vs ondan zamanım var yahu korkutma beni
tamam canım çok sağol araştırayım bende
bizim isteme söz nişan ayrı olcak hep o yüzden ilk gün çok kalabalık olmasın diyorum
valla zaman alıyo benden söylemesi
Bende hep ahşap tepesi istemiştim, ama bir arkadaşım bunun aynısının beyazından yapınca vazgeçtim iyiki de vazgeçmişim.
Onun istediği gümüş tepsi ve yüzük yükselticisi kullanmakmış, istediği gümüş tepsiyi bulamayınca dediğim gibi bunun beyazını almış ve yükselticileri öyle kullanmış, bende gümüş alıp kullanınca, üstüne bir de kurabiye yaptırınca neymiş? Herşeyim buram buram o kokuyormuş! Neler, neler..
Sanki bir tek o biliyor herşeyi..
Ama yastıklar da tepsi de çok güzel canım..
Bizim aile arası nişan 70 kişi, sadece anne tarafımla 30 kişiyiz..
Bende hep ahşap tepesi istemiştim, ama bir arkadaşım bunun aynısının beyazından yapınca vazgeçtim iyiki de vazgeçmişim.
Onun istediği gümüş tepsi ve yüzük yükselticisi kullanmakmış, istediği gümüş tepsiyi bulamayınca dediğim gibi bunun beyazını almış ve yükselticileri öyle kullanmış, bende gümüş alıp kullanınca, üstüne bir de kurabiye yaptırınca neymiş? Herşeyim buram buram o kokuyormuş! Neler, neler..
Sanki bir tek o biliyor herşeyi..
Ama yastıklar da tepsi de çok güzel canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?