- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.561
Eki Görüntüle 1170473 Eki Görüntüle 1170472
bunlar yektanın yastık yaptırdığı siteden.
bu kasnaklar çok hoşuma gitti acaba bunlarda yüzük tepsisi görevi görür mü canım
Kuzum senin istediğin sanırım bu tarz :) daha büyük ebatlardaa
Eki Görüntüle 1170496 Eki Görüntüle 1170497
çok güzeller ya ama gerçekten pahalı 30x30 yastığa 125 tl dedi..
kasnaklarda 50 tl..bi yerde görmüştüm kasnaklara yüzük koymuşlardı olabilir diye düşündüm
ama çarşıya gidip oraları bi taratmam lazım, çeşit bulabilirim
Benim babam sevgili yönünde maalesef böyle, mesela nişanlımın da sevgili, evlilik konusunda rahat ama gezmek olsun babam kadar rahat değiller, biz kuzenler toplanım tatile çıkarız babam asla siz kız başınıza nereye gidiyorsunuz demez, ögürlük bakımından da çok özgür büyüdük. Babamın da hassas noktası erkekler..
Yok canım istemez. Kredi olayına da nişanlım sıcak bakmıyor, 20-30 bin çeksek evlensek her ay 1000 lira ödesek bir de kiramız olacak 600 olsa 1600 lira, evin giderleriyle 2 bin lira, hiç mi ekstra bişey çıkmayacak diyor da ikimizin maaşı 3-3500 lira civarında olacak. Bende o zaman 10 bin çek dedim, önce kendim biriktirmeyi deneyeceğim, şuan daha zaman var neden krediye yükleneyim dedi. Kendine çok güveniyor da bakalım? Biriktirse daha iyi tabiki kim borç ödemek ister? Ama birikim zamanı da bizim işimizi uzatıyor. Beni de bu belirsiz zaman çok yoruyor, ne zaman düğün? Bilmiyoruz.. Ne zaman belli olacak? Onu da bilmiyoruz..
Yani bunlar nişandan sonra yapılacak şeyler değildi, eğer durumun yok, yapamayacaksanız baştan konuşacaktınız. Benim babam sonuçta kız babası ve ne kadar süre bekletir kimse sormadı, hani Mayıs bile olsa onun şu zamanlar da belli olması gerekirdi. Biz nişanlıyız ama neyin ne zaman olacağı, nasıl olacağı muallak, yine kafamızdan Kasım nasıl dediysek Mayıs diyoruz ama babasının kafasındaki tarih ne ya da öyle bir tarih var mı? Kimse bilmiyor..
Hep şansa yürüdük, nişanlandık yine şansa yürüyoruz öyle olursa böyle, böyle olursa öyle..
Para birikecek, babası hazır olacak? Hadi para birikti, ama aksilik babamın durumu müsait olamadı o zaman ne olacak? Olur, olur.
Olmaz böyle bir düşünce tarzı yani..
Canım, ne olduu?:26:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen bu avatarları nerden buldun
20-30 bin kredi cok canim hic banka sitelerine girip hesap yapmadin mi
15 bin cekip en uzun vadeyi secseniz bile ayda 1000 tl yi geciyor sanirim
Nisanliyken dugun tarihi belirlenir yani bunun normal olani budur
20 bine kadar kredi alabiliyor hesap yaptık biraz uzun vadesini tutarsak 1000 lira gibi bir rakamla ödeme şansımız olabilir. İkimiz de çalışıyoruz, çalışacağız zaten..
Bir de şu var seneye Mayısta bile evlensek istediklerimizin olma ihtimali yine düşük, başkalarına bel bağlayacağımıza ne olacak, ne bitecek?
Ki birikim yapacağım diyor nişan olmuş, birikiminde bir garantisi yok, iki ucu b..klu değnek..
20 bine kadar kredi alabiliyor hesap yaptık biraz uzun vadesini tutarsak 1000 lira gibi bir rakamla ödeme şansımız olabilir. İkimiz de çalışıyoruz, çalışacağız zaten..
Bir de şu var seneye Mayısta bile evlensek istediklerimizin olma ihtimali yine düşük, başkalarına bel bağlayacağımıza ne olacak, ne bitecek?
Ki birikim yapacağım diyor nişan olmuş, birikiminde bir garantisi yok, iki ucu b..klu değnek..
seneye mayısa da çok var ya aslında
harbiden iki ucu b.klu değnek
benim sevgilim de kredi çekecek mecbur 15bin fln
Bende 15 bin, en fazla 20 bin diyorum zaten canım, aynen ama o krediyi de hiç düşünmüyor en son ihtimal, sanki biriktireceği garantiymiş gibi, ya biriktiremezse aa biriktiremedim en iyisi Eylül de yapalım mı denicek? Çocuk oyuncağına döner iş, kabak tadı verir.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen bu avatarları nerden buldunçok güzelmiş
[sıze=2]Burda bi topik var avatarlarla ilgili ordan çaldım neler var neler [/sıze]
ben kendim buluyodum hep hıh
[sıze=2]topiği bulsam link atıcam amaözenmee şekerim [/sıze]
bende daha güzeli var bi kerem
bende daha güzeli var bi kerem
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639435&highlight=bade
buyur canım senin için uğraştım didindim buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639435&highlight=bade
buyur canım senin için uğraştım didindim buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?