Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bak cnm bunlarda sana alternatif olsun facede elifin elizi olarak aratırsan bulabilrsin ama pahallı biraz.

Hımm evet pahallı demiş cnm sanaa bencede araştır cnm sen biraz dahaa

20-30 bin kredi cok canim hic banka sitelerine girip hesap yapmadin mi
15 bin cekip en uzun vadeyi secseniz bile ayda 1000 tl yi geciyor sanirim
Nisanliyken dugun tarihi belirlenir yani bunun normal olani budur

20-30 bin kredi cok canim hic banka sitelerine girip hesap yapmadin mi
15 bin cekip en uzun vadeyi secseniz bile ayda 1000 tl yi geciyor sanirim
Nisanliyken dugun tarihi belirlenir yani bunun normal olani budur

20 bine kadar kredi alabiliyor hesap yaptık biraz uzun vadesini tutarsak 1000 lira gibi bir rakamla ödeme şansımız olabilir. İkimiz de çalışıyoruz, çalışacağız zaten..
Bir de şu var seneye Mayısta bile evlensek istediklerimizin olma ihtimali yine düşük, başkalarına bel bağlayacağımıza ne olacak, ne bitecek?
Ki birikim yapacağım diyor nişan olmuş, birikiminde bir garantisi yok, iki ucu b..klu değnek..

seneye mayısa da çok var ya aslında
harbiden iki ucu b.klu değnek
benim sevgilim de kredi çekecek mecbur 15bin fln

Sizin işlerde baya zor Allah yardımcınız olsun canımm

seneye mayısa da çok var ya aslında
harbiden iki ucu b.klu değnek
benim sevgilim de kredi çekecek mecbur 15bin fln

Bende 15 bin, en fazla 20 bin diyorum zaten canım, aynen ama o krediyi de hiç düşünmüyor en son ihtimal, sanki biriktireceği garantiymiş gibi, ya biriktiremezse aa biriktiremedim en iyisi Eylül de yapalım mı denicek? Çocuk oyuncağına döner iş, kabak tadı verir.

nişanlın ne iş yapıyordu canım hiç sormadım

20 bin yetecek mi acaba bende az buz hesap yapıyorum ama sırf mobilya beyaz eşya 20 bin tutacak. elle gelir bi mobilya almak sitesek bunu düğün salonu gelinliği davetiyesi yemeği kıyafetleri ıvırı zıvırı bir sürü para..

ben sırf kız tarafı olarak 20 bin çeksem yetermi acaba diye karar kara düşünüyorum erkek arkadaşımda çekse 20 bin ki yetmeye bilir bile 40 bin evlendikten sonra 2000 küsür ödeyeceğiz 24 ay da ev kirası elektirik su 1000 lira gitse mutfak masrafı yakıt parası ayda 500 oluyo sana 3500 ikimizin toplam maaşı 4200 lira arada ihtiyaçlarda çıkacak tabi geriye kalan 700 lira yeter mi düğünde 20 şerden 40 lira yetmezse offf offf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…