Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Canım, ne olduu?:26:[/QUOTE]

bana şimdi istemeye gelelim (18 kişi olarak) nişanı 6 ay sonra falan yaparız dedi.ben yerimi tuttum planlarımı yaptım ama annesi bu işi bozmak için bunu ortaya attı bence.benim kabul etmeyeceğimi bildiği için nasılsa bu iş bozulur diye düşündü. nişan hakkında konuşmak için bize geldiğinde bile anlaşamazsanız iki medeni insan gibi ayrılın bile demişti.oysa ki biz birbirimizi çok seviyorduk.artık olsun istiyorduk. bilmiyorum neler oldu hiç bilmiyorum daha ayrıntıları anlatsam ağzınız açık kalır.

bol rızıklı, hayırlı Ramazanlar kızlar..Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin

Son düzenleme:
Canım, ne olduu?:26:

bana şimdi istemeye gelelim (18 kişi olarak) nişanı 6 ay sonra falan yaparız dedi.ben yerimi tuttum planlarımı yaptım ama annesi bu işi bozmak için bunu ortaya attı bence.benim kabul etmeyeceğimi bildiği için nasılsa bu iş bozulur diye düşündü. nişan hakkında konuşmak için bize geldiğinde bile anlaşamazsanız iki medeni insan gibi ayrılın bile demişti.oysa ki biz birbirimizi çok seviyorduk.artık olsun istiyorduk. bilmiyorum neler oldu hiç bilmiyorum daha ayrıntıları anlatsam ağzınız açık kalır.[/QUOTE]

canım seni çok iyi anlıyorum, sakın üzülme her şeyin hayırlısı. neler yaşandı tam bilmiyorum ama sen kendini haklı görüyorsan düşünme de fazla...

off yaaa, ben şimdi meraktan çatlarsam sorumlusu sensin

eee canım nasıl geçmiş, nelero lmuş, sonuç ne

eee neler olmuş pekiiii :26::26::26:

iyiymişşşş

annemle babam daha hazır değilmiş duygusal ve psikolojik olarak. Daha 1.5-2 yılı varmış bunun
öyle demiş sevgilime yani
benim bu yaz inşaAllah okulum bitiyor ben 1.5-2 sene ailemle yaşayamam ki
alışmışım 4 yıl boyunca ailemden ayrı şehirde okudum
1 ay tatil için evde kalsam sıkılıyorum ben 2 sene nasıl kalayım baba evinde
kimse demiyor ki 6 yıl olmuş bunların ilişkisi
3 aylığına filan yurtdışına mı gitsem diyorum
iyice bunaldım artık

Son düzenleme:

o zaman sizin bu sene evlenme durumu biraz ertelenmiş oluyor dimi canım :26: üzülme ama demek ki hayırlısı böyleymiş

seni anlıyorum, aileden uzak yaşayınca gitmek çok zor geliyor amaa şöyle düşün sen bu sene içerisinde çalışıyor olacaksın zaten, akşamdan akşama gideceksin eve dolayısıyla o kadar sıkıcı olmaz, hem yurt dışı fikri de gayet güzel, hem kendini geliştirirsin, hem de değişiklik olur

erkek arkadaşın ne dedi ailenin söylediklerine peki :26:

Hadi yaa uzuldum vallahi okulu bile erken bitirmistin sirf bu yuzden
Umarim en gec seneye yaza dugununuz olur
Benim aileminde bu tepkiyi vermesinden cok korkuyorum
Allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bol rızıklı, hayırlı Ramazanlar kızlar..Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin

Günaydın kızlar hayırlı ramazanlarrr

günaydın kızlaarrr hayırlı ramazanlar, tuttugumuz oruçlar, ettigimiz dualar kabul olsun inşalah

Hepinize Hayırlı Ramazanlar Bu ay içinde ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallahh Herkesin gönlündekini Nasip etsin Rabbim

okulu erken bitirmeye yırtındığıma yanıyorum ben zaten
neyse ramazan geldi ya bol bol dua ediyorum kendimi dine verdim

ama babamla aynı iş yerinde çalışacağım yaa gündüz de babamı göreceğim akşam da
ben evde protesto yapacagım surat asacagım ise gitmeyecegim canım eylülde
üzüldüğümü görsünler dışarıya hep şen şakrağım o yüzden böyle oluyor

sevgilim çok pollyana ya valla evlenilecek adam bu çocuk
olsun diyoo ya evlenmemize izin vermeselerdi ne olacaktı diyo
daha çok vakit geçireceğiz yumuşatacağız süreyi erkene alacağız diyo
beraber iftar yapacağız pikniğe gideceğiz kahvaltıya gideceğiz böyle böyle
annen baban sen ben bi arada ne kadar hoş oluyoruz görecekler evlendirmeye can atacaklar diyo
canım ya annem o kadar sert cıkmasına ragmen olumsuz tek laf etmedi ne durum hakkında ne annem hakkında

Vayy bee sabirliymis

Hepinize Hayırlı Ramazanlar Bu ay içinde ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallahh Herkesin gönlündekini Nasip etsin Rabbim

amin cerenim aminn

babanla çalışman daha iyi ya, rahat kaytarırsın işten hem bak sevgilinin söyledikleri de mantıklıymış, size alışırlar hem siz o zamanı 1 seneye çekersiniz, önümüzdeki yaz da düğün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…