- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.601
bizim de askerliğimiz bitsin 1-2 gün bizde kalacak nişanlım inşAllahiple çekiyorum :)
ayy ne güzel benimki izmitten gelcek iftardan sonra nasıl gitcem onca yolu ağırlık çöker sizde kalıyım diyor babam ikimizide balkondan atar dedim
ehehe haklı babanama söz-nişan olunca bisey demezler bence bizim aramızda sivil de 10 saat var nişan olduktan sonra gelince bizde kaldı ama annem babam uyumaya gidince beni de zorla uyuttular benimki de izmitte asker :)
babam katıdır o konularda hayatta izin vermez anca ben halamda filan kalcam adam anca öyle bizde kalabilir
ben annemlerin yanıda uyudum yerde
seninkilerinde bizimkilerden farkı yokmuş aslında
canım hani sana sevgilim babamla konusacak demiştim yaa
babamla değil de annemle konuşmuş bugün onu bir kafeye davet etmiş
bizim de askerliğimiz bitsin 1-2 gün bizde kalacak nişanlım inşAllahiple çekiyorum :)
ramazanda hem sahura kadar otururuz ne güzeleee neler olmuş pekiiii :26::26::26:
Iyiymişşşş
ramazanda hem sahura kadar otururuz ne güzel
aman bozulmasın bi dahaaa
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN HEPİMİZİNKİ GÜZEL GİTSİN
bak bu kendi üretimim
mercimek çorbası
islim kebabı
üzümlü pilav
zeytinyağlı sarma
salata
patatesli börek
meyve tabağı
içecekler...
tatlıyı sevgilim getircek fıstıklı kadayıf babamın en sevdiği tatlı belki artı puan kazanırız
şimdi menüm nasıl kızlar ekstra bir şeye gerek var mı? bi iki meze yogurtlu :44:
sevgilim zaten tatlı getircek ama bizde yapalım mı?
[sıze=2]hakkat bu hareket olayı nasıl yapılıyor ya :26:[/sıze]
[sıze=2]bu menü sadece sevgilin geleceği günkü menü mü yoksa ailecek gelecekleri günkü mü ona göre ekleme yapacağım da[/sıze]
meslek sırrı
ayrıca ne ekliyecen menüye daha ya manyak
kızım ağır misafirler geliyor baksana masayı donatmak lazım
ara sıcak eksik gibi ekleme yapacağım
sen bi çorbayla kandırırsın dünürleri heralde
gayet normal bi menü yani, sanırım sadece nişanlısı gelecekti :26: ne yani 10 çeşit yemek mi yapılacak illa, bizimkiler gelince kurban bayramın da kaburga dolması, çorba salata ve içli köfte yapmıştık
aman ne öyle sosyetik sosyetik yeter de artar bile o menü10 çeşit mi dedim kız sadece sıra olması iyi olur çorba ara sıcak ana yemek salata meze tatlı vs
siz güneydoğulu musunuz
10 çeşit mi dedim kız sadece sıra olması iyi olur çorba ara sıcak ana yemek salata meze tatlı vs
siz güneydoğulu musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?