Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayy ne güzel benimki izmitten gelcek iftardan sonra nasıl gitcem onca yolu ağırlık çöker sizde kalıyım diyor babam ikimizide balkondan atar dedim

ehehe haklı babanama söz-nişan olunca bisey demezler bence bizim aramızda sivil de 10 saat var nişan olduktan sonra gelince bizde kaldı ama annem babam uyumaya gidince beni de zorla uyuttular benimki de izmitte asker :)

ehehe haklı babanama söz-nişan olunca bisey demezler bence bizim aramızda sivil de 10 saat var nişan olduktan sonra gelince bizde kaldı ama annem babam uyumaya gidince beni de zorla uyuttular benimki de izmitte asker :)

babam katıdır o konularda hayatta izin vermez anca ben halamda filan kalcam adam anca öyle bizde kalabilir

bak bu kendi üretimim

hakkat bu hareket olayı nasıl yapılıyor ya :26:

bu menü sadece sevgilin geleceği günkü menü mü yoksa ailecek gelecekleri günkü mü ona göre ekleme yapacağım da

meslek sırrı
ayrıca ne ekliyecen menüye daha ya manyak

kızım ağır misafirler geliyor baksana masayı donatmak lazım
ara sıcak eksik gibi ekleme yapacağım
sen bi çorbayla kandırırsın dünürleri heralde

gayet normal bi menü yani, sanırım sadece nişanlısı gelecekti :26: ne yani 10 çeşit yemek mi yapılacak illa, bizimkiler gelince kurban bayramın da kaburga dolması, çorba salata ve içli köfte yapmıştık

10 çeşit mi dedim kız sadece sıra olması iyi olur çorba ara sıcak ana yemek salata meze tatlı vs
siz güneydoğulu musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…