- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.661
maaşı az, çalışma saatleri çok fazla hala işteyim cumartesi yarım gün olması gerekirken, böyle işte
Asgari ücret mi alıyorsun canım sen ? Ne mezunuydun
uluslararası ilişkiler mezunuyum 5 sene okudum, asgari ücret alıyorum devletin hali bu ne yazıkki..
okumasam daha iyiydi..yine de çok şükür ne diyim
Kpss yi kazanırsın inşallah canım hazırlanıyordun sen değil mi :26:
benim orucum olmadı kendimi çok kötü hissediyorum :85:
benim orucum olmadı kendimi çok kötü hissediyorum :85:
ne gülüyonniye ki kırmızı kart mı yedin
ne gülüyon
ezan okunduktan çook sonra kola içmism
.neden olmadı kuzum, adet mi oldun
ezan okunduktan çook sonra kola içmism
neden olmadı kuzum, adet mi oldun
dustaydım çıktım 3:34 dü, benim izmit imsakı 3:33 diye aklımda kalmıs. İçtim. ama oyle değilmis. 3:23 müs, burası da 3: 27 imisnasıl yani yanlışlıkla mı anlamadım, ezan saatini mi bilmiyordun yoksa
dustaydım çıktım 3:34 dü, benim izmit imsakı 3:33 diye aklımda kalmıs. İçtim. ama oyle değilmis. 3:23 müs, burası da 3: 27 imis
oyy kötü olmuş neyse vardır bunda da bir hayır bilerek yapmadın ya..kaza yaparsın
yemedim yine de :/ belki Allah kabul eder. Sonra kaza da yapacam :.(
aa yemediysen bişey, orucun olabilir sonuçta bilemeyerek içmişsin..
ama sen yine bir araştır canım
aptal kola pis kola püüüüüüüüüüüüüü ona
.
.
.
.((((((((
.
.
bende kendimi sıka sıka bir hal oldum sanki istemeyince gelmiyordünden beri sancım var inşallah ezana kadar bişey olmaz :18:
amin cerenim aminn
babanla çalışman daha iyi ya, rahat kaytarırsın iştenhem bak sevgilinin söyledikleri de mantıklıymış, size alışırlar hem siz o zamanı 1 seneye çekersiniz, önümüzdeki yaz da düğün olur
öyle yapıcam canım :)bilerek içmemişsin ya canım, Rabbim niyetini biliyor sonuçta kabul etmiştir inşallahama garanti olsun diye ramazandan sonra kaza da yaparsın
benm . günü tam kpss nin oldugu güne gelecek eger günler şaşmazsazaten saat oturasım yoktu sınavda erkenden çıkarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?