Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aman ne öyle sosyetik sosyetik yeter de artar bile o menü
ayağını çek lan

bende diyorum ne ayağı bingo nasılda bildim bende bi içli köfte yaparım sorma

Canım iftara alacakmısınız siz:26:

annesi demişti bana ramazanda iftara alırım diye..ee onlar alırsa mecbur bizde alırız..
ama babam isteme olmadan bi daha gider mi pek emin değilim..:26:
aslına bakarsan bende pek istemiyorum canım..

aaaa hayda neden canım hadi babanı anladım da sen neden istemiyorsun:26:

aaaa hayda neden canım hadi babanı anladım da sen neden istemiyorsun:26:

neden istemiyorsun kiiii :26::26::26:

bence adam gibi istesinler ondan sonra samimiyet kuralım diye düşünüyor.:)

yani ne bileyim kötü anlamda demedim, çok iyi insanlar evlerine gidince de iyice emin olduk ama acayip gelir bana bi daha gitmek arada resmiyet olmadan..çekiniyorum açıkcası önlerinde sevgili olarak dolaşmaktan
söz falan olsaydı daha anlamlı olurdu gidip gelmek ne bileyim kafam karıştı

Evet bence de haklısın canım ama onlar çağırırsa gidilir gibi geliyor baban hayır falan der mi ki:26:

Evet bence de haklısın canım ama onlar çağırırsa gidilir gibi geliyor baban hayır falan der mi ki:26:

çağırırlarsa mecbur gidilir canım ya ayıp olur hevesli çünkü ailesi :44:
işte gidersek bizde alırız..bakalım zman ne gösterecek akışına bırakmak lazım çok düşünmüyorum artık

hakkat bu hareket olayı nasıl yapılıyor ya :26:

bu menü sadece sevgilin geleceği günkü menü mü yoksa ailecek gelecekleri günkü mü ona göre ekleme yapacağım da

bu menüü sevgilim içindiii
ama işler değiştiiii
Salı günü hem mezuniyet töreni varrrr hem ailelerin tanışmasıı
yani bana adam akıllı 2 menü lazım hatunlarr
babamla bu akşam konuştum tamam gelsinler tanışalım dedi

çağırırlarsa mecbur gidilir canım ya ayıp olur hevesli çünkü ailesi :44:
işte gidersek bizde alırız..bakalım zman ne gösterecek akışına bırakmak lazım çok düşünmüyorum artık

Bizde söz falan da var ya artık onlarda alacak bizde o yüzden sorum menüde yardım ederiz birbirimize diye

oo süper bi haber menü hakkında yarın uzun uzun konuşuruz canım şimdi yatayım sahura kadar, off sabah işe nasıl kalkcam

Bizde söz falan da var ya artık onlarda alacak bizde o yüzden sorum menüde yardım ederiz birbirimize diye

tabi canım gitmesek de ben sana seve seve yardımcı olurum anlarım bu işlerden de
masa düzenine kadar her şeyi konuşuruz
şimdi ben yatayım canım, sanırım adet olucam poff ramazanın da ilk günü olmaz ki sinirlerim tepemde

tamam canım yarın yardımlarını deneyimlerini merakla bekliyorummm iyi gecelerr

Tamam canım yat sen bende hiç sevmem ilk günü adet olmayı İyi geceler görüşürüz

Ben de utandım aslında giremiyorum bakamıyorum cevap veremiyorum kimseye diye canım ya:)
İyi dileklerin için çoooooooook teşekkür ederimm senin niye iş bozuldu ya üzüldüm bak :/ herşeyin hayırlısını versin Rabbim bizlere.. sıkma canını :13:

benm sevgilim azcık öküzdü de ondan bizim iş bozuldu, bence çok da iyi oldu

işlerini yoluna koydugun zaman seni de bekleriz kendi topiğinmiş gibi rahatça girebilirisn yani, hiç çekinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…