- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.621
aman ne öyle sosyetik sosyetik yeter de artar bile o menü
ayağını çek lan
Canım iftara alacakmısınız siz:26:
bende diyorum ne ayağıbingo nasılda bildim bende bi içli köfte yaparım sorma
annesi demişti bana ramazanda iftara alırım diye..ee onlar alırsa mecbur bizde alırız..
ama babam isteme olmadan bi daha gider mi pek emin değilim..:26:
aslına bakarsan bende pek istemiyorum canım..
annesi demişti bana ramazanda iftara alırım diye..ee onlar alırsa mecbur bizde alırız..
ama babam isteme olmadan bi daha gider mi pek emin değilim..:26:
aslına bakarsan bende pek istemiyorum canım..
neden istemiyorsun kiiii :26::26::26:
aaaa hayda neden canım hadi babanı anladım da sen neden istemiyorsun:26:
neden istemiyorsun kiiii :26::26::26:
bence adam gibi istesinler ondan sonra samimiyet kuralım diye düşünüyor.:)
yani ne bileyim kötü anlamda demedim, çok iyi insanlar evlerine gidince de iyice emin olduk ama acayip gelir bana bi daha gitmek arada resmiyet olmadan..çekiniyorum açıkcası önlerinde sevgili olarak dolaşmaktan
söz falan olsaydı daha anlamlı olurdu gidip gelmek ne bileyim kafam karıştı
Evet bence de haklısın canım ama onlar çağırırsa gidilir gibi geliyor baban hayır falan der mi ki:26:
hakkat bu hareket olayı nasıl yapılıyor ya :26:
bu menü sadece sevgilin geleceği günkü menü mü yoksa ailecek gelecekleri günkü mü ona göre ekleme yapacağım da
çağırırlarsa mecbur gidilir canım ya ayıp olur hevesli çünkü ailesi :44:
işte gidersek bizde alırız..bakalım zman ne gösterecek akışına bırakmak lazım çok düşünmüyorum artık
bu menüü sevgilim içindiii
ama işler değiştiiii
Salı günü hem mezuniyet töreni varrrr hem ailelerin tanışmasıı
yani bana adam akıllı 2 menü lazım hatunlarr
babamla bu akşam konuştum tamam gelsinler tanışalım dedi
Bizde söz falan da var ya artık onlarda alacak bizde o yüzden sorum menüde yardım ederiz birbirimize diye
oo süper bi habermenü hakkında yarın uzun uzun konuşuruz canım şimdi yatayım sahura kadar, off sabah işe nasıl kalkcam
tabi canım gitmesek de ben sana seve seve yardımcı olurum anlarım bu işlerden de
masa düzenine kadar her şeyi konuşuruz
şimdi ben yatayım canım, sanırım adet olucam poff ramazanın da ilk günü olmaz ki sinirlerim tepemde
oo süper bi habermenü hakkında yarın uzun uzun konuşuruz canım şimdi yatayım sahura kadar, off sabah işe nasıl kalkcam
tabi canım gitmesek de ben sana seve seve yardımcı olurum anlarım bu işlerden de
masa düzenine kadar her şeyi konuşuruz
şimdi ben yatayım canım, sanırım adet olucam poff ramazanın da ilk günü olmaz ki sinirlerim tepemde
İyi geceler hayırlı ramazanlar kızlar.. Allah kabul etsin şimdiden........
naptın sen ya, hatırlamıyom ki kaç senelik dizi, ama acayip seyler oluyor 5 sezon sonra
canım hani sana sevgilim babamla konusacak demiştim yaa
babamla değil de annemle konuşmuş bugün onu bir kafeye davet etmiş
geldim ama yetişemiyorumm sizee cok hızlısınız kızlar :)aaaaa topik sahibesi gelmişşş
kendimi bi an basılmış gibi hissettimm
öncelikle mezuniyetiniz hayırlı olsun, tez vakitte güzel bir iş de nasip olsun inşallah
sözünüz de şimdiden hayırlı olsun
ben kendi adıma bu zaamanlarda sözlenecem diye bu topiğe girdim fakat sonradan benim iş bozulduama buradaki arkadaşlardan kopamadıgım için kaçak olarak giriyorum yine arada
inşallah ileride sözlenecek olursam çok şeyler öğrendim buradan hepsini uygulayacagım
Ben de utandım aslında giremiyorum bakamıyorum cevap veremiyorum kimseye diye canım ya:)
İyi dileklerin için çoooooooook teşekkür ederimmsenin niye iş bozuldu ya üzüldüm bak :/ herşeyin hayırlısını versin Rabbim bizlere.. sıkma canını :13:
benm sevgilim azcık öküzdü de ondan bizim iş bozuldu, bence çok da iyi oldu
işlerini yoluna koydugun zaman seni de beklerizkendi topiğinmiş gibi rahatça girebilirisn yani, hiç çekinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?