- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.861
Günaydın canıım. İyyiim çok şükür sen nasılsın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmişe bi göz gezdirdim de gitmiş sevgilin Allah kavuştursun, yine kıskançlıklar baş göstermiş sanıyorum
günaydın canım çoook sıcaaaak :111:
Günaydın canıım. İyyiim çok şükür sen nasılsın :)
evet burasıda çok sıcak ama klima var Allahtan
Bende iyiyim çok şükür sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakiyim
Ayy seleen :/ amin canım ya. Evet dün çıldırıyordum kıskançlıktan. Ama sevgilim sağolsunn. Allah ondan razı olsun. Ters tepki vermek yerine konuşmayı tercih etti. İyiyim şimdi. Yemek de yeseler, çay da içseler sorun yok. O benim sevgilim. Ben de onun. Birbirimizi de çok seviyoruz. Böyle saçma şeyler için yıpratıyorum birbirimizi. Ben de daha fazla düşünürsem hastalanıcam bi yere yığılıp kalıcam. O yüzden rahat olmayı seçiyorum. Yani deneyeceğim en azından. :)
evet burasıda çok sıcak ama klima var Allahtan
Bende iyiyim çok şükür sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakiyim
tabi canım ya boş yere kendini yıpratıyorsun tabi devam edersen onuda bunaltırsın..rahat bırak hem insanın içinde olmayagörsün istese her şeyi yapar..ama senin sevgilin öyle değil anlattığın kadarıyla güvenebilirsin
işteyim çalışıyorum, kpss de yaklaştı bi yandan da tekrar ediyorum konuları
sen nasılsın canım
Güveniyorum aslında. Her geçen gün daha da fazla.. Rabbim utandırmasın.
amin canım hepimizi
gözün aydın
tesekkür ederim, birinci olamadım ama kırmızı oldum
tabi canım ya boş yere kendini yıpratıyorsun tabi devam edersen onuda bunaltırsın..rahat bırak hem insanın içinde olmayagörsün istese her şeyi yapar..ama senin sevgilin öyle değil anlattığın kadarıyla güvenebilirsin
işteyim çalışıyorum, kpss de yaklaştı bi yandan da tekrar ediyorum konuları
sen nasılsın canım
azrasılam(/magnolia ile birinci olacak sanırım oylama bitmedi hala gece bitecek :)birinci kim oldu ve hangi tatlıyla
İyi yapıyorsun kuzum napim bende çakma çanta arıyorumm bu modellerdeeGöreniniz duyanınız olursa bana haber etsinn güzelleerr
Eki Görüntüle 1173075 Eki Görüntüle 1173076 Eki Görüntüle 1173077 Eki Görüntüle 1173078
İyi yapıyorsun kuzum napim bende çakma çanta arıyorumm bu modellerdeeGöreniniz duyanınız olursa bana haber etsinn güzelleerr
Eki Görüntüle 1173075 Eki Görüntüle 1173076 Eki Görüntüle 1173077 Eki Görüntüle 1173078
sosyete pazarında var bunlardan
Ama bizim burda sosyete pazarı yok puffff benim istanbula gitmem lazımmm
samsunda da vardı rus pazarında ora daha yakın ;
Samsuna gidene kadr istanbula giderim .. Param yok ya istanbula gitmek istiyorumda bakalım şu isteme olaylarını bi atlatsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?