Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

geçmişe bi göz gezdirdim de gitmiş sevgilin Allah kavuştursun, yine kıskançlıklar baş göstermiş sanıyorum

Ayy seleen :/ amin canım ya. Evet dün çıldırıyordum kıskançlıktan. Ama sevgilim sağolsunn. Allah ondan razı olsun. Ters tepki vermek yerine konuşmayı tercih etti. İyiyim şimdi. Yemek de yeseler, çay da içseler sorun yok. O benim sevgilim. Ben de onun. Birbirimizi de çok seviyoruz. Böyle saçma şeyler için yıpratıyorum birbirimizi. Ben de daha fazla düşünürsem hastalanıcam bi yere yığılıp kalıcam. O yüzden rahat olmayı seçiyorum. Yani deneyeceğim en azından. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabi canım ya boş yere kendini yıpratıyorsun tabi devam edersen onuda bunaltırsın..rahat bırak hem insanın içinde olmayagörsün istese her şeyi yapar..ama senin sevgilin öyle değil anlattığın kadarıyla güvenebilirsin

evet burasıda çok sıcak ama klima var Allahtan
Bende iyiyim çok şükür sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakiyim

işteyim çalışıyorum, kpss de yaklaştı bi yandan da tekrar ediyorum konuları
sen nasılsın canım

Güveniyorum aslında. Her geçen gün daha da fazla.. Rabbim utandırmasın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi yapıyorsun kuzum napim bende çakma çanta arıyorumm bu modellerdeeGöreniniz duyanınız olursa bana haber etsinn güzelleerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…